Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar daha yeni misafirlerimi gönderdim ve ancak gelebildim((

ayy ellerine sağlık canımmmm ben isterimmm yaaaaa misafirlerimm çokkk fazla oluyorrr onlara yaparım misafire kendime diil kızlar yanlış anlaşılmasın

bugün yediklerim
sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir
ikindiye misafirlerle birlikte milföy böreği 1 tane
akşama yine misafir vardı 1 avuç karışık çerez,1 dilim yaş pasta
yaaa dengesizlik diz boyu ve çok az yemeye başladım(((

ooo süpersin canım afiyet olsun sen bu işi çözdün çözdünn maşallahh sana kuzucum.
bu arada kilon nedir merak ettim

kızlar kalıp laflamayı çok isterdim ama şimdik uğurladığım misafirlerin 2 hareketli erkek çocuğu vardı ev dandini..ikindiye gelenler de oldu üstelik...evi toparlayıp ancak yatarım((yarın sabah görüşürüz.....

canım afiyet olsunnnn ay çok güldüm :))) günlerdirrr revani diye diyeee valla canınızı çektirdim sanırım afiyet olsun yaa:)))

aaaa yemek hiç yok kuzummm atıştırmalıkklarla geçiştirmişssinnn ama ama hiç sağlıklı değilki(

tamam cnaımm yarın konuşuruz inş.. hem toparlaki evini yarınada gelenleri ağırlayabilein:)) sen bu maratonlaaa uzun süre gidersin ooo daha buu faslınn hac dönüşü var şekerim

canım yaa ben şimdilik müsade istiyorummm çok uykum geldiii öpüyorummm senii ii gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…