- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.201
01/10/2011-07/10/2011 devam çizelgesi
aynalar +++++++
faTTa83--+++++
nazco +-----+
emidaf--+++++
pinkcat87 +++--++
prenses88 +++++++
selinay2002 +------
fiyona_07 +++++++
mihracee +++++++
melekaysee ------+
dudujan +++++++
kızlar tek tek hergüne baktım inşallah doğru olmuştur
üzülme canım hep beraber toparlayacağız inş....sen düzenli gelmeye başlıyınca yine aynı tempoya girersin zaten emrak etme....kilo bildiririmi yapayım
67.1
neyse yarın aranızdayımözledim sizi kızlarrrrrr......
tebrik ederim canım.....kızlar günaydınnnnn
kilo bildirimimi yapayım hemen
61.500
500 gr gitti sadeced neysee bunada şükür:))
nazcoommm maşallahh yaaa bu ne hızzzzz...tebrik ederim....kızlar günaydın kilomu bildiriyorum
74,2
öğleden sonra görüşürüz
kızlarrrrrrr kilomuuu söylüyorummmmmmmm 65,8 olmusummmmmmm yaaaaaaaaaaaa inanamıyorummmmmmmm wallaaaaaaa hatta bana hiç olmayan bi kot pantolunum vardııııı dün bi onuda deneyim dedimm ve giydimm olduu hatta belden boll olduuuu olmayan pantolonlarımın hepsini denedimm etteklerde dahillll hemen hemen hepsiiii olduu yaaaaaaaa
hee hee heee ya biz ikiz kardeşmiyiz neyiz:))hep aynı menü denk geliyo yaf:)))evet biraz fazla oldu ilk yediğimde ama baya da özlemişim balık ekmek yemeyi:)))canım ne güzel telaşlarr maşallah Allah isteyen herekese nasip etsin böyle güzell telaşları canım,
yemeklerin bence gayet güzel gitmiş
yarım ekmek biraz fazla olmuş gibi ama koşturmaktan eritmişssindir:)
benim dünkü menümde hamsi vardı beraber gitmiş menümüz:)
ellerine sağlık canım....07/10/2011 mesajj sayım listesii
emidaf : 8
aynalar : 35
mihrace : 39
prenses : 9
pincat87: 10
dudujan: 13
fatta 83 : 15
bitti bukadarrrrrr
hiç yoktan iyidir canımt ebrik ederimmm bendende okadar gittti :)))haftayada bizzz coşalım yaaaa
tamamdır nazcom bak sen işine...biz de seni çok özledik..ama önce can güvenliği:))seyyar modeminiz de süpermiş heeee...bizimkinide mi öle yapsak:))selam kızlar tekrar geldim ama malesef geçici bir durum bu bizim hat hala yapılmadı elektrikçi gelmiyo bir türlü bizim adamda başkasını çağırmıyo bu arkadaşı diye pazar günü gelip yapıcakmış
ben şimdi nasıl geldim anlatayım gülün biraz
akşam komşununda nete ihtiyacı varmış bizim modemi bahçeye tel kablosunun geldiği yere bağladı ara kablo ilede içerden elektrik çektik bizim modem artık açık hava modemi
çalışıyor ama ara kablo yüzünden kapımız kapanamıyor dolayısıyla seyyar oldu
kapı kapanmadığı içinde ben çok tırsıyorum çünkü ikigün önce komşunun bahçesinde yılan gördük içeri girer diye ödüm kopuyoyani çok kalamam burda fişi çekip kapıyı kapatmam lazım
size haber veriim diye geldim pazar günü olur olmaz gelirim benim izni uzatın lütfen
çok özledim herkezi ama biraz daha sabredicem artık
öpüyorum herkezi beni özleyin anacıııııııııııııım
mihraceeeeeeeeee gördümm seni aşağıdaaa hiçç saklanma sobeeeee
yaa aslıcım bence de bi doktora git artık...bu sinüzit baya yatırıyo zannımca...geçmiş olsun tekrardan...selam kızlar nasılsınız ben felaketim
yüzümün sol tarafı çok fena son saat bedendi çocuklar çok istedi onları çıkarttım ama ben bahçeye çıkamdım güneş vardı ve çok rahatsı ediyordu beni ama istiklal marşı okuyana kadar dışarda kalmam bana yetti
geçsin artık şu hastalık
siz nasılsınız
aslıcığım çok sağol canım defne hasta sabahtan beri onunla uğraşıyorum ateşi var...kayınvalidemdeydik giripte haber veremedim şimdi yeni geldim...akşam uyursa defnem girerim kızlar giremezsemde durumumu biliyorsun aslıcığım...
merhaba kızlar valla hayattan koptum iki gündür.. kilo bildiriminede giremedim ya bi ara tlfndan girmeyi denedim ama olmadı..kusura bakmayın kızlar
ellerine sağlık aslıcım......herkesleri tebrik ederim....geçen haftanın acısını çıkardık çok şükür...kızlar 3. olduk bu hafta tebrik ederim
ben istiyorum yaaa..yarın kayınvalidenin hac arkadaşları gelecekmiş onlara yaparım hemencik...dun mantar kurabiye yaptim ilk defa, goruntusu ve lezzeti cok guzel oldu. hemde kolay.. tavsiye ederim misafirlerinize yada esinize yapabilirsiniz...yada cocuklariniza:) dun arkadasimin oglu vardi , 2 yasinda, onunla beraber yaptik , bittiten sonra sicak olmasina ragmen 4 tane yedi masallah:)
tarifini isteyen varsa verebilirim:)
kızlar ben günde iki öğün nesfit yiyecektim ama sütü çok içince defneyi sıkıştırdı o yüzden buraktımyavruşum bi ıkınıyo ki sormayın gaz çıkarcam diye helak oldu çocuğum..
eline sağlık duducum:))01/10/2011-07/10/2011 devam çizelgesi
aynalar +++++++
faTTa83--+++++
nazco +-----+
emidaf--+++++
pinkcat87 +++--++
prenses88 +++++++
selinay2002 +------
fiyona_07 +++++++
mihracee +++++++
melekaysee ------+
dudujan +++++++
kızlar tek tek hergüne baktım inşallah doğru olmuştur
ok kaptan dikkat et kendine....kızlar yarın sivasa gitcem akşam gelirim haberiniz olsun gündüz yokum
pazartesiye giderim canım.benim neden olduğu belli üşüttüm ben
hoşş geldinnn fıstıkkkk nasılsınnnn:))))) bendeee gezmekten geldimmmm:))))
hoşlgördük bacım..valla bence de hiç sağlıklı dil ama fırsat ve iştah kalmadı bu telaşta inan ki....aaaa yemek hiç yok kuzummm atıştırmalıkklarla geçiştirmişssinnn ama ama hiç sağlıklı değilki(
tamam cnaımm yarın konuşuruz inş.. hem toparlaki evini yarınada gelenleri ağırlayabilein:)) sen bu maratonlaaa uzun süre gidersin ooo daha buu faslınn hac dönüşü var şekerim
hee hee heee ya biz ikiz kardeşmiyiz neyiz:))hep aynı menü denk geliyo yaf:)))evet biraz fazla oldu ilk yediğimde ama baya da özlemişim balık ekmek yemeyi:)))
inş ama ben bu hafta iice azaltmaya baladım telaştan...ve ben az yiyince bünyem kilitleniyo ve veremiyorum hatta bu şekilde bazen aldığım bile oluyo o yüzden benim biraz daha az ekmekli ve bol salatalı bi menüye yönelmem lazım ama bu telaşta biraz zor gibi duruyo...mesela bugün de amcamlara gideceğiz buraya 1,5 saat mesafede:))10,11 gibi çıkarız bi daha anca akşama geliriz..orda da ne gelirse ondan azar azar tırtıklarım ama bizimkiler ısrarla ve zorla yedirmeyi çok severler ve epey oldu görüşmeyeli..yani bu konuda nazım geçmez zannımca:)))
hoşlgördük bacım..valla bence de hiç sağlıklı dil ama fırsat ve iştah kalmadı bu telaşta inan ki....
valla açıkcası dönüşte bi mevlit yapcam o kadar..yani inan ki bi de dönüşte bu telaşı akldıramam sanırım..sağolsun gelen çok ama bence bu tür zamnalarda ksıa oturup kalkmak çok öenmli....gelen bi oturuyo 3-4 saat dolayısı ile yorucu oluyo...neyse bakalım hayırlısı:))
kızlar bana müsade..bugün bir daha uğrayamam sanırım...ama emin olun sizlerle laflamayı çok özledim....yarın da misafirlerim var baya kalabalık ve ağır misafirler:)))bakalım fırsat bulursam yarın sabahtan gelirim yine...çok öptümm 14.takım
canım iyileşiyim diye serum daha etkili ya o yüzden
İlkoş nassın datlum ne var ne yok kilo vermişsin tebrikler cnm
ben geldimmm...geçmişe bakayım
nerlerelerdeisn yahuuuuuuuu hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
canım bizim ülkede torpil geçtiği sürece ben kabul edemem.Balıkesir üni tüm öğrencilerinin notlarını fırlatmıs.hepsinde 2 farklı not var 3.00 3.30 onlar bitene kadar sıra bana gelmez.hakkımı yiyene helal etmiyorum hakkımı..siz burdan bile ne halde olduğumu biliyorsunuz.nasıl emek verdiğimi nasıl para döktüğümü.babamın banka hesabında -890 tl var.hepsi formasyon basvurularına gitti.bu ülkede gerçekten yaşanmaz.hakkımızı yiyorlar ve hiçkimse birşey yapamıyor.böyle sisteme ben.canım o kadar sıkkın ki.görseniz torpiller ayan beyan açık.mesela bir üni ye bir kız önbasvuru yapmıs notu 70 mi ne.seçilenler li,stesinde notunu 90 a cıkarmıslar.böyle kaç tane var?tabii en basta balıkesir üni..off off.kimse de birşey yapmıyore olan bize oldu...moralim gerçekten cok bozuk.grip de üstüne geldi.yutkunamıorm nefes alamıorm bile.öksürmekten iice acıo bogazım.dudaklarım da çatladı cok acıyo.değseydi keşkegeçmiş olsun canım yaaa..neyse inş kabul edilmenin bedeli olcek bu hastalık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?