Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine saglik sekerimm

günaydın kızlar hemen bi geçmiş yapiim kaçıncı olmuşuz ne oldu sonuç çok merak ettim:)))

kilo bildiririmi yapayım

67.1
neyse yarın aranızdayımözledim sizi kızlarrrrrr......
üzülme canım hep beraber toparlayacağız inş....sen düzenli gelmeye başlıyınca yine aynı tempoya girersin zaten emrak etme....
kızlar günaydınnnnn
kilo bildirimimi yapayım hemen
61.500
500 gr gitti sadeced neysee bunada şükür:))
tebrik ederim canım.....
kızlar günaydın kilomu bildiriyorum
74,2
öğleden sonra görüşürüz
nazcoommm maşallahh yaaa bu ne hızzzzz...tebrik ederim....

vuuuuuuuvvvvvvvv fadik yavriimmmm sen baya baya yaza 38 yolundasın...tebrik ederim bacıımmmm aynen devammm

hee hee heee ya biz ikiz kardeşmiyiz neyiz:))hep aynı menü denk geliyo yaf:)))evet biraz fazla oldu ilk yediğimde ama baya da özlemişim balık ekmek yemeyi:)))
07/10/2011 mesajj sayım listesii

emidaf : 8
aynalar : 35
mihrace : 39
prenses : 9
pincat87: 10
dudujan: 13
fatta 83 : 15

bitti bukadarrrrrr
ellerine sağlık canım....
hiç yoktan iyidir canımt ebrik ederimmm bendende okadar gittti :)))haftayada bizzz coşalım yaaaa

inş ama ben bu hafta iice azaltmaya baladım telaştan...ve ben az yiyince bünyem kilitleniyo ve veremiyorum hatta bu şekilde bazen aldığım bile oluyo o yüzden benim biraz daha az ekmekli ve bol salatalı bi menüye yönelmem lazım ama bu telaşta biraz zor gibi duruyo...mesela bugün de amcamlara gideceğiz buraya 1,5 saat mesafede:))10,11 gibi çıkarız bi daha anca akşama geliriz..orda da ne gelirse ondan azar azar tırtıklarım ama bizimkiler ısrarla ve zorla yedirmeyi çok severler ve epey oldu görüşmeyeli..yani bu konuda nazım geçmez zannımca:)))

tamamdır nazcom bak sen işine...biz de seni çok özledik..ama önce can güvenliği:))seyyar modeminiz de süpermiş heeee...bizimkinide mi öle yapsak:))
mihraceeeeeeeeee gördümm seni aşağıdaaa hiçç saklanma sobeeeee

oyy süper yaaa çok güldüm..sembolünü yesinler senin...

yaa aslıcım bence de bi doktora git artık...bu sinüzit baya yatırıyo zannımca...geçmiş olsun tekrardan...

merhaba kızlar valla hayattan koptum iki gündür.. kilo bildiriminede giremedim ya bi ara tlfndan girmeyi denedim ama olmadı..kusura bakmayın kızlar

fiyona cnaımcım geçmiş olsun inş şimdi durumu daha iyidir...canım istersen aslının nosunu al bence en mantıklısı bu..baktın ki olmuyo yazamayacaksın.hemen bi tenhada tel edersin bildirirsin kilonu..böle pek verimli olmuyo çünkü...şimdi izinli yazıldığın için bi sonraki hafta kilon ikiye bölünecek mesela..bir de aslı bişekilde hoşgörür fakat geç bildirim yapılınca diğer takımlara ve yöneticiye karşı mahcup oluyor o da biraz zora sokuyo aslıyı zannımca...tekrar geçmiş olsun canım....bi an önce iileşir defnecik inşç..

kızlar 3. olduk bu hafta tebrik ederim
ellerine sağlık aslıcım......herkesleri tebrik ederim....geçen haftanın acısını çıkardık çok şükür...
ben istiyorum yaaa..yarın kayınvalidenin hac arkadaşları gelecekmiş onlara yaparım hemencik...
kızlar ben günde iki öğün nesfit yiyecektim ama sütü çok içince defneyi sıkıştırdı o yüzden buraktım yavruşum bi ıkınıyo ki sormayın gaz çıkarcam diye helak oldu çocuğum..

oy kıyamam yaaa.neyse canım bence sen bu tempoda devam et nasılsa gidiyo bölede...defnoşun sağlığı daha önemli....

eline sağlık duducum:))
kızlar yarın sivasa gitcem akşam gelirim haberiniz olsun gündüz yokum
ok kaptan dikkat et kendine....
pazartesiye giderim canım.benim neden olduğu belli üşüttüm ben

geçmiş olsun canım yaaa..neyse inş kabul edilmenin bedeli olcek bu hastalık..

hoşş geldinnn fıstıkkkk nasılsınnnn:))))) bendeee gezmekten geldimmmm:))))

aaaa yemek hiç yok kuzummm atıştırmalıkklarla geçiştirmişssinnn ama ama hiç sağlıklı değilki(
hoşlgördük bacım..valla bence de hiç sağlıklı dil ama fırsat ve iştah kalmadı bu telaşta inan ki....
tamam cnaımm yarın konuşuruz inş.. hem toparlaki evini yarınada gelenleri ağırlayabilein:)) sen bu maratonlaaa uzun süre gidersin ooo daha buu faslınn hac dönüşü var şekerim

valla açıkcası dönüşte bi mevlit yapcam o kadar..yani inan ki bi de dönüşte bu telaşı akldıramam sanırım..sağolsun gelen çok ama bence bu tür zamnalarda ksıa oturup kalkmak çok öenmli....gelen bi oturuyo 3-4 saat dolayısı ile yorucu oluyo...neyse bakalım hayırlısı:))

kızlar bana müsade..bugün bir daha uğrayamam sanırım...ama emin olun sizlerle laflamayı çok özledim....yarın da misafirlerim var baya kalabalık ve ağır misafirler:)))bakalım fırsat bulursam yarın sabahtan gelirim yine...çok öptümm 14.takım

:)) hehe takımdaşızz şekerimm:))
börekler ekmek yerine geçer canım:), aslındaa ne yediğini düşünmeden yediğin zaman kilo falan olmuyorr diyetteyim rejimdeyim dediğin zaman çok fena şişiyor insan, akşama kadar yoksun yani ii yolculuklarr güzel vakit geçrimeler olsun fıstıkcım. Türk milleti olarak ısrar etmeyi çok seviyoruzz şudavarki misafir olarakta gelen misafirlerde ısrardan pek hoşlanıyor öylealıştırmızzz kendimizi -
-Allahını severse ye
-ay saol çok tokum
-lütfen yee
-peki yyiyeyim bari
-tabağınd akalmasın arkadan ağlarr hepsi bitsin sizin için yaptımDD hepsi biter hahaha hayatımız hep ısrar üzerine

canım bağırsaklaırn kurumasın biraz sıvıda al kuzummm sen çorba yap azıcıkta olsa,
mevlüt fikride güzelll akıllı kızsın vesselamm tek seferdeee herkesle ilgilebilrsinn tuttum bunu:)).
Doğru söylüyorsunnn hasta ziyeretinde bile neredeysee misifrlik gibi oturuluyorr neysee şöyle düşünelim arzu etmişlerki gelmişler gelemseler gönül koyarızz gelsinler buyrsunlarrrr

cici bak kendine şekerimm akşama görüşürz yaa yarınn:)), şimdiden kolay gelsinnnnnnn

nerlerelerdeisn yahuuuuuuuu hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

hoşbulduk canım
ee 62 direncini kırmışsın uzun süredir senle olan kilolar yavaş gidiyor cnm..500gr bile cok iyi..diyetisyen solemişti;
vallla izxinliydim yogundum hala yogunum..ama devam etmezsem buraya toparlayamıyorum..burası dizginliyor :))

geçmiş olsun canım yaaa..neyse inş kabul edilmenin bedeli olcek bu hastalık..
canım bizim ülkede torpil geçtiği sürece ben kabul edemem.Balıkesir üni tüm öğrencilerinin notlarını fırlatmıs.hepsinde 2 farklı not var 3.00 3.30 onlar bitene kadar sıra bana gelmez.hakkımı yiyene helal etmiyorum hakkımı..siz burdan bile ne halde olduğumu biliyorsunuz.nasıl emek verdiğimi nasıl para döktüğümü.babamın banka hesabında -890 tl var.hepsi formasyon basvurularına gitti.bu ülkede gerçekten yaşanmaz.hakkımızı yiyorlar ve hiçkimse birşey yapamıyor.böyle sisteme ben.canım o kadar sıkkın ki.görseniz torpiller ayan beyan açık.mesela bir üni ye bir kız önbasvuru yapmıs notu 70 mi ne.seçilenler li,stesinde notunu 90 a cıkarmıslar.böyle kaç tane var?tabii en basta balıkesir üni..off off.kimse de birşey yapmıyore olan bize oldu...moralim gerçekten cok bozuk.grip de üstüne geldi.yutkunamıorm nefes alamıorm bile.öksürmekten iice acıo bogazım.dudaklarım da çatladı cok acıyo.değseydi keşke((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…