Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kırdım eveet amaa arada kaıyoru 62 ye hehe iuda güzel daha yukarı çıkmıyorum o mutlu ediyor diyet bititiği zaman hemen almayacağım demek oluyor sanırım bu:),
darısıda 59 olmaya yanlız 1 ay da veirrim diyordum ama olmadı neyse sağlık olsun:).
ay izinin bittiğine sevindimD kızma ama ne olurr valla özledik:), sen gel buraya bak biririmizi güzel motive ediyoruz. Hoş bu aralar motivasyon kaynağım girmeiyor fiyona bebişle uğraşıyorr hastaymış bıdığı

o kadar haklısınki bende neler gördüm bu konuda inanamazsın..cok zor bir durum üzülsende,yıpransanda hayırlısnı dile canım benim..hiç belli olmaz başka bir yerden kapı açılacaktır mutlaka.

Kaybettiğini sandığın her şey başka bir surette geri döner (Mevlana)

kıyamam canım yaaaa nedesen haklısın heryerde bir haskızlık almş başını gidiyor(( heryerde öyle bildiğin gib değil ben sana eşimin yaşadıklarını bir anlatsam oturup ağlarsıninan

zaten hayırlısınnı diliyoruz cnm ama o torpillier cocuklarına yedirdiği her lokmada binlerce kişinin ahı olacak..benim gibi binlerce insan var...
günaydın hatuncuk hoş geldinnnnn napıyorsun bakalımm keyifler nasıl
iyi diyelim iyi olsun canım..

kıyamam canım yaaaa nedesen haklısın heryerde bir haskızlık almş başını gidiyor(( heryerde öyle bildiğin gib değil ben sana eşimin yaşadıklarını bir anlatsam oturup ağlarsıninan

valla Türkiye böyle.bizim gibi gencleri heba ediyorlar..başka ülkeler mumla ararken bizi bıkkın ettiler.

iyi diyelim iyi olsun canım..
valla Türkiye böyle.bizim gibi gencleri heba ediyorlar..başka ülkeler mumla ararken bizi bıkkın ettiler.

iyi olalım inş. canım,, evet gençler hakkıyla çalışmak istiyor iş istiyor hazırdna paraistemiyorlarama bunu bile çok görüyorlar hakkı olanı bile vermiyorlarkii ofss ne denirki,
benim kardeşimde bilgisay proğramcılığı mezunu belki 3 sene oldu ama hala işssiz yavrum sırf ailememe yük olmamak için gidiyorr günlük işley yapıyor iş yok kpss yle atanamıyorr, kendinden düşük olanlarr birşekilde atanıyor yükse referanslarla =torpil lerle atanıyorr o atanamıyor,
iş kur akayılı şimdi iş kura kayıtlı olupta işsiz lan kalmayacakmış, niçin arıyorlar biliyormusun üni mezunu adamı park bahçe ot biçimi, refüj düzenlemesi için, kaldırım için yani çocuk iş küçümsemiyor masa başıişte beklemiyor ama mesleğini yapmak istiyor buda onun edoğal hakkı değilmi, kabul etmeyincede işkurun listesinden çıkarlıyor sonrada bir bakıyorsuneylül ayı işssizlik rakamları düşmüş vayyyyy nebüyük bir başarı aman saçma sapan birülke işte

yazıktır günahtır yaa..hakkımızı bile arayamıyoruz bu ülkede daha ne denilebilir ki!

yazıktır günahtır yaa..hakkımızı bile arayamıyoruz bu ülkede daha ne denilebilir ki!
yazık tabiii yani ama iyiki hak ymeiyoruz hak yiyorlarr
onun hesabı nasıl olacakk nasılv ereceklerr o hesaplarıı, Hz ömerin adaleti gibi adalet sağlayamadıktan sonra devlet adamı olmuşsun ne yazarr topra bile kabul etmez hak yiyenleri,
Biri vardı koç lardan ölen vehbi koçmuydu ay yanlış söyemeyeiym adamın 3 defa mezarını açtılar cesedini çalındı falan herkes acıdı adama ölümündede rahat yok para için insanlar neler yaıyor diye aslında adamn mezarı açılıp cesedi çalışnamamış toprak kabul etmiyormuş ceseti atıyormuş yaaa öyle zengin olmakda iş değil hakkını vermek hak yememk lazım kimbilir kimleri canlarını yaktılar insanlaır köle gibi kullandılarr az para çok iş ((

Biliyorum bu anlattıklarım teselli olmazz, Başkalarının mutsuzluklarından mutlu ol diyede demiyorum ynalış anlama sadece şunu düşün heryerde herkese haksızlık yapılıyor sana has birşey değil öyle olsa emin ol daha çok koyar adama
Allaha havale et sen ver mücadeleni gerisini Alalha havale et emin ol birşekildee olacak sabret canım

kızlar ben çıkıyorummm mesaim bitti:)) evden girerim ama öptüm sizi ayşecim cici bak kendineeee özletme bizi
pincartt çıkmış vedalaşamım:))

kızlar ben çıkıyorummm mesaim bitti:)) evden girerim ama öptüm sizi ayşecim cici bak kendineeee özletme bizi
pincartt çıkmış vedalaşamım:))

cnm teldeydim..haklısın ben bu konuda hakkımı yiyene helal etmiyorum.çünkü çok uğraştım çok istesdim.neyse canım.ben de cıkıyorum..görüşürüz sonra.:) cok sağol herşey için

noldu Aslı hayırdır??

canım sopuk algınlığı sinüzit hepsi üst üste geldi kendime gelemiyorum bir türlü

canım geçmiş olsun dikkat et kendini üzüntü hastalığı arttırıyor
bu dünyada kimse görmüyor bilmiyor diye kul hakkı yiyenler diğer tarafta alacaklar cezasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…