- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.241
kırdım eveet amaa arada kaıyoru 62 ye heheiuda güzel daha yukarı çıkmıyorum o mutlu ediyor diyet bititiği zaman hemen almayacağım demek oluyor sanırım bu:),
darısıda 59 olmaya yanlız 1 ay da veirrim diyordum ama olmadı neyse sağlık olsun:).
ay izinin bittiğine sevindimD kızma ama ne olurr valla özledik:), sen gel buraya bak biririmizi güzel motive ediyoruz. Hoş bu aralar motivasyon kaynağım girmeiyor fiyona bebişle uğraşıyorr hastaymış bıdığı
iyi olalım inş. canım,, evet gençler hakkıyla çalışmak istiyor iş istiyor hazırdna paraistemiyorlarama bunu bile çok görüyorlar hakkı olanı bile vermiyorlarkii ofss ne denirki,
benim kardeşimde bilgisay proğramcılığı mezunu belki 3 sene oldu ama hala işssiz yavrum sırf ailememe yük olmamak için gidiyorr günlük işley yapıyor iş yok kpss yle atanamıyorr, kendinden düşük olanlarr birşekilde atanıyor yükse referanslarla =torpil lerle atanıyorr o atanamıyor,
iş kur akayılı şimdi iş kura kayıtlı olupta işsiz lan kalmayacakmış, niçin arıyorlar biliyormusun üni mezunu adamı park bahçe ot biçimi, refüj düzenlemesi için, kaldırım için yani çocuk iş küçümsemiyor masa başıişte beklemiyor ama mesleğini yapmak istiyor buda onun edoğal hakkı değilmi, kabul etmeyincede işkurun listesinden çıkarlıyor sonrada bir bakıyorsuneylül ayı işssizlik rakamları düşmüş vayyyyy nebüyük bir başarı aman saçma sapan birülke işte
kızlar bugünkü menümm
sabah
yarım poğaça
bol şekersiz çayy
ara
bol sucak su
öğlen
çeyrek tavuğun göğsü
1 silim ekmek
yarım kırmızı biber
1 domates
2 bardak ayran
bolca çayşekersizzz
akşam
7-8 yk domates soslu makarna (sosu zeytinyağıyla hazırladım)
2 yk yoğurtçokmu abartmışım makarnayıtutmasam kendimi bütün tencereyi yiyebilridim)
merhaba fıstıkkkk hoşgeldinnnn bizde sen gibiyiz yawss :))
ben bugün gezdim tozdum geldim hehe geldiğimden beride evle ilgileniyorummm
canım inş 59 u göreceksin bu işin sırrı sabırdan geçiyor bir ayda olmadı iki ayda olsun daha uzun sürede verdiğin zaman geri alman o kadar azalır canım benim
allah hayırlısını versin canım inş kardeşin kendi mesleğini yapar kısa sürede iş bulur benim kardeşimde inş
makarnadan başka bişey yememişsin canım akşam o yüzden no problem
nasılsın canım
ay inş. uzun zamana yaydım bendee yapacak birşey yok,
ama artık bana kzııyorlar yeter kurdun diyorlar zayıflama diyorlarDD bende inatla daha 2 kd verecğeim diyorumm tahta olmuşum takır takır diyorlar :) aslında alakası yok hehe.
bu arada inş. kardeşleirmiz güzelmişler bulur canım allah onlarada hayırlı helal kazançlar nasp etsin.
oooh ne güzel ben mecburiyetten gittim yoksa şu hasta halimde bir yere çıkacak değildim canım yol bir tuttu sorma midem çok kötü hiç bu kadar tutmazdı hastalıktan galiba 5 gibi eve geldim hemen yatağa yeni uaynadım hemen buraya koştum
moral verdin valla canım ya saolasın makarnaaaa çok şişirdi ama saat 1 den önc euyumuyorum sanırım erir ozaman kadar:))..
iim kuzucum sen nasılsın keyifler nasılll, nasıl oldun daha iimisin
canım yaaa iki gündeee dinlen canım birazz toparlarsın inş. kendinii (aaa yetsin artık çokkkk uzadı hastalık git arkadaşımın başından vucudundan yeter çok taşıttın kendini kızaaaa bak döverim seniii )
canım sopuk algınlığı sinüzit hepsi üst üste geldi kendime gelemiyorum bir türlü
canım geçmiş olsun dikkat et kendini üzüntü hastalığı arttırıyor
bu dünyada kimse görmüyor bilmiyor diye kul hakkı yiyenler diğer tarafta alacaklar cezasını
inşallah cnmm..ee sizler nasılsınız neler yapıosunuz?
canımcım ben müsade istemekteyimmm dışarı çıkalım diyorr kocişşşşş yine girerimm fıstıkkk öpüyorum sneii
yaa aslıcım bence de bi doktora git artık...bu sinüzit baya yatırıyo zannımca...geçmiş olsun tekrardan...
fiyona cnaımcım geçmiş olsun inş şimdi durumu daha iyidir...canım istersen aslının nosunu al bence en mantıklısı bu..baktın ki olmuyo yazamayacaksın.hemen bi tenhada tel edersin bildirirsin kilonu..böle pek verimli olmuyo çünkü...şimdi izinli yazıldığın için bi sonraki hafta kilon ikiye bölünecek mesela..bir de aslı bişekilde hoşgörür fakat geç bildirim yapılınca diğer takımlara ve yöneticiye karşı mahcup oluyor o da biraz zora sokuyo aslıyı zannımca...tekrar geçmiş olsun canım....bi an önce iileşir defnecik inşç..
ellerine sağlık aslıcım......herkesleri tebrik ederim....geçen haftanın acısını çıkardık çok şükür...
ben istiyorum yaaa..yarın kayınvalidenin hac arkadaşları gelecekmiş onlara yaparım hemencik...
oy kıyamam yaaa.neyse canım bence sen bu tempoda devam et nasılsa gidiyo bölede...defnoşun sağlığı daha önemli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?