Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bugünkü menümm

sabah
yarım poğaça
bol şekersiz çayy

ara
bol sucak su

öğlen
çeyrek tavuk göğsü
1 silim ekmek
yarım kırmızı biber
1 domates
2 bardak ayran
bolca çay şekersizzz

akşam
7-8 yk domates soslu makarna (sosu zeytinyağıyla hazırladım)
2 yk yoğurt
çokmu abartmışım makarnayı tutmasam kendimi bütün tencereyi yiyebilridim)

Son düzenleme:

canım inş 59 u göreceksin bu işin sırrı sabırdan geçiyor bir ayda olmadı iki ayda olsun daha uzun sürede verdiğin zaman geri alman o kadar azalır canım benim

allah hayırlısını versin canım inş kardeşin kendi mesleğini yapar kısa sürede iş bulur benim kardeşimde inş

makarnadan başka bişey yememişsin canım akşam o yüzden no problem

nasılsın canım

merhaba fıstıkkkk hoşgeldinnnn bizde sen gibiyiz yawss :))
ben bugün gezdim tozdum geldim hehe geldiğimden beride evle ilgileniyorummm

oooh ne güzel ben mecburiyetten gittim yoksa şu hasta halimde bir yere çıkacak değildim canım yol bir tuttu sorma midem çok kötü hiç bu kadar tutmazdı hastalıktan galiba 5 gibi eve geldim hemen yatağa yeni uaynadım hemen buraya koştum

ay inş. uzun zamana yaydım bendee yapacak birşey yok,
ama artık bana kzııyorlar yeter kurdun diyorlar zayıflama diyorlarDD bende inatla daha 2 kd verecğeim diyorumm tahta olmuşum takır takır diyorlar :) aslında alakası yok hehe.
bu arada inş. kardeşleirmiz güzelmişler bulur canım allah onlarada hayırlı helal kazançlar nasp etsin.

makarnadan başka bişey yememişsin canım akşam o yüzden no problem

nasılsın canım

moral verdin valla canım ya saolasın makarnaaaa çok şişirdi ama saat 1 den önc euyumuyorum sanırım erir ozaman kadar:))..

iim kuzucum sen nasılsın keyifler nasılll, nasıl oldun daha iimisin

amin canım inş

boşver sen başkalarını hedefinden şaşma canım
:13::13::13::13::13:

canım yaaa iki gündeee dinlen canım birazz toparlarsın inş. kendinii (aaa yetsin artık çokkkk uzadı hastalık git arkadaşımın başından vucudundan yeter çok taşıttın kendini kızaaaa bak döverim seniii )

moral verdin valla canım ya saolasın makarnaaaa çok şişirdi ama saat 1 den önc euyumuyorum sanırım erir ozaman kadar:))..

iim kuzucum sen nasılsın keyifler nasılll, nasıl oldun daha iimisin

soda ya da yeşilçay içebilirsin canım
bende öksürük başladı normal seyrinde devam ediyor canım hastalık

canım kış geldi ya benim hastalıklarım eksik olmaz
çocukkende böyleymişim beni hastaneye götürmekten bıkmışlar

inşallah cnmm..ee sizler nasılsınız neler yapıosunuz?

canımcım ben müsade istemekteyimmm dışarı çıkalım diyorr kocişşşşş yine girerimm fıstıkkk öpüyorum sneii

inşallah cnmm..ee sizler nasılsınız neler yapıosunuz?

slm canım hoşgeldin ne olsun sivastan geldim hemen yattım biraz dinlendim
sen nasılsın

canımcım ben müsade istemekteyimmm dışarı çıkalım diyorr kocişşşşş yine girerimm fıstıkkk öpüyorum sneii

ooo kız birazda evde otur
şaka şaka iyi gezmeler canım görüşürüz

sabah
1 tost
1 bardak çay

öğle
1 kk kadar epynir
domates
salatalık
biber
2 dilim ekmek
2 bardak çay

ara bir simit

akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
5 tane kuru kayısı

kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum gidip yatcam belki bugün bir daha giremem öpüyorum sizi

kızlar merhaba nasılsınız..biz yine hastenedeydik benim fındığı götürdüm yine hiç uyumadı bgn sürekli duruyor duruyor çığlığı bi basıyor..bebeğimin kulakları boğazı hep iltahap toplamış..bide dişleri sıkıştırıyormuş...hep üst üste geldi..bir sürü ilaç verdiler bebeğime

canım sorma yaa orda aklıma geldi kendime kızdım durdum keşke numarası olsaydı diye neyse aldım nosunu giremiycek olursam (ki inşallah bir daha olmaz) msj atarım artık..

bgn ki menüm
sabah son kalan nesfiti yiyem dedim bir kase onu yedim
ara 2 badem
öğlen
1 tane yumurta
1 dilim peynir domates salatalık
2 diim kepekli ekmek
ara 1 salkım üzüm
akşam yarım tabak erişte.

kızlar hastalığım bittiği için iştahım kapandı.yine iyi atlattım hastalık dönemini en azından kilo almamışım kilom hala aynı...

Canim hemen vereyim, goruntusu cok guzel , ben resim koymasini bilmiyorum, internetten mantar kurabiyesi diye yazarsan resimleri cikiyor.

mantar kurabiye:

malzemeler:

1 paket margarin
2 yumurta
1 bardak pudra şekeri
2,5 bardak un
200 gr mısır nişastası
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
kakao

hazırlanması:

1. tüm malzemeleri karıştırıp hamur yapın. hamurdan parçalar koparıp yuvarlayın. (aslında fotoğraftakinden daha küçük yapılıyorlar)

2. ufak bir şişenin kapağını kakaoya batırın. kapağı kurabiyelerin ortasına hafifçe bastırın. (ben bir pastanede kakao yerine çikolata sosuna batırıldığını görmüştüm.)

3. 200C fırında 30-35 dakika pişirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…