Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kizlar nasilsin? ben iyiyim, sabah sabah alisverise ciktim, kahvaltidan sonra, yarinda kahvaltiya misafirlerim var, malzemeleri aldim. ortaya karisik yogurtlu bir kizartma yapayim diyorum. cok lezzetli oluyor, patates, biber, patlican, kabak , domates soslu ve uzerine yogurt.. peynirli pahaca yapicam, muffin yapayim diyorum. sizin akliniza gelen baska birseyler varmi?

bugunki menum:

sabah: sucuklu yumurta , sekersiz cay, 2 dilim ekmek

ogle: meyve

aksam: arkadaslara davetliyiz.

sen nasılsın canım nasıl gidiyor bebiş işleri :)) sıkılmışsındır artık bu sorudan ben çok sinir oluyordum sormayın artık diyordum çünkü olmadı yaa bi daha deniycez demekten sinir gelmişti üstüme..sende durumlar nasıl canım..

merhaba fıstıklarrr napıyorsunuzzzzzzzzzz keyifler nasıll bakim bizde yürüyüşten geldikkkk çarşıya çıkacaktık vazgeçtikkyürüyüş yaptıkkk 4 km hızlı hızlı yürüdükk, midemde hiçibişi kalmadı makarnalar gittik:)))

hehe meyve yesemmiki,Dd

canım kış geldi ya benim hastalıklarım eksik olmaz
çocukkende böyleymişim beni hastaneye götürmekten bıkmışlar

narin bir bünyen var ozaman kendini sürekli koruyacaksınn saçlarını hep kurutacaksın ıslak bırakmak yokkkk sonra külahları değiştiririzzzz

sabah
1 tost
1 bardak çay

öğle
1 kk kadar epynir
domates
salatalık
biber
2 dilim ekmek
2 bardak çay

ara bir simit

akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
5 tane kuru kayısı

kuzum iyileşene kadar sana herşey serbestt özelliklede çorbaaa afiyet olsunn:)) enerji olsunn canım

ay kıyamam bebişine yaa canım bneim kızz nerde bukadar hastaaa olduuuu, yavruşumm. sizede geçmiş olsunnnn uykusuz geceler yaşıyorsundurrr allah kolaylık versin.

valla süpersin canımm hiçbirşey yememişssinn afiyet olsunnn yok yok sen çözdün bu faslııı valla günlerdir yoksun benim şevk kaynağım gittiydii seni görmek güzelll hoş geldin.

aldım tarifi kuzum elleirne sağlık ilk misafirime yapacaım:))

ay kıyamam bebişine yaa canım bneim kızz nerde bukadar hastaaa olduuuu, yavruşumm. sizede geçmiş olsunnnn uykusuz geceler yaşıyorsundurrr allah kolaylık versin.

geldim tatlım valla defne iyi olsunda uykusuzluk geçer gider..nerde hastalandı bilmiyorum daha iki hafta önce doktora götürmüştüm birşeyi yoktu doktor ihmalinden mi yoksa yenimi oldu bilemiycem..ama çok kötü yaa kuzum durup durup birden ağlıyor valla içim parçalandı bütün gün...

valla süpersin canımm hiçbirşey yememişssinn afiyet olsunnn yok yok sen çözdün bu faslııı valla günlerdir yoksun benim şevk kaynağım gittiydii seni görmek güzelll hoş geldin.

ayy canım ben bu hafta mahvoldum yaa işim rahat rahat derken adamlar duymuş gibi bi sıkıştırdılar bizi anlatamam...neyse bitti allahtan bide üstüne defnenin rahatsızlığı,benim uykusuzluğum hepten bittim yani bu hafta spor filan hak getire hiç bişi yapamadım kendimi yatağa zor attım zaten..neyse bu hafta sağlam bi dönüş yaparız tatlım güzel güze yaparız sporumuzu..bak sen ne güzel kocişinle yürümüşsün ben de hiç spor yok bgn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…