- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.261
canımcım ben müsade istemekteyimmm dışarı çıkalım diyorr kocişşşşş yine girerimm fıstıkkk öpüyorum sneii
fiyona_07 canim nasilsin? defnecigim nasil oldu? biraz iyilestimi?
soda ya da yeşilçay içebilirsin canım
bende öksürük başladı normal seyrinde devam ediyor canım hastalık
canım kış geldi ya benim hastalıklarım eksik olmaz
çocukkende böyleymişim beni hastaneye götürmekten bıkmışlar
slm canım hoşgeldin ne olsun sivastan geldim hemen yattım biraz dinlendim
sen nasılsın
ooo kız birazda evde otur
şaka şaka iyi gezmeler canım görüşürüz
sabah
1 tost
1 bardak çay
öğle
1 kk kadar epynir
domates
salatalık
biber
2 dilim ekmek
2 bardak çay
ara bir simit
akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
5 tane kuru kayısı
kızlar merhaba nasılsınız..biz yine hastenedeydik benim fındığı götürdüm yine hiç uyumadı bgn sürekli duruyor duruyor çığlığı bi basıyor..bebeğimin kulakları boğazı hep iltahap toplamış..bide dişleri sıkıştırıyormuş...hep üst üste geldi..bir sürü ilaç verdiler bebeğime
bgn ki menüm
sabah son kalan nesfiti yiyem dedim bir kase onu yedim
ara 2 badem
öğlen
1 tane yumurta
1 dilim peynir domates salatalık
2 diim kepekli ekmek
ara 1 salkım üzüm
akşam yarım tabak erişte.
kızlar hastalığım bittiği için iştahım kapandı.yine iyi atlattım hastalık dönemini en azından kilo almamışım kilom hala aynı...
piişttt kuzu oradamısnnnnn dön bakalımmmkimsecikler yok gelen olursa pişt yapsın ben buralardayım kizlar...
Canim hemen vereyim, goruntusu cok guzel , ben resim koymasini bilmiyorum, internetten mantar kurabiyesi diye yazarsan resimleri cikiyor.
mantar kurabiye:
malzemeler:
1 paket margarin
2 yumurta
1 bardak pudra şekeri
2,5 bardak un
200 gr mısır nişastası
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
kakao
hazırlanması:
1. tüm malzemeleri karıştırıp hamur yapın. hamurdan parçalar koparıp yuvarlayın. (aslında fotoğraftakinden daha küçük yapılıyorlar)
2. ufak bir şişenin kapağını kakaoya batırın. kapağı kurabiyelerin ortasına hafifçe bastırın. (ben bir pastanede kakao yerine çikolata sosuna batırıldığını görmüştüm.)
3. 200C fırında 30-35 dakika pişirin.
afiyet olsun canımcımm amamiktarlarınıda yazsannbugunki menum:
sabah: sucuklu yumurta , sekersiz cay, 2 dilim ekmek
ogle: meyve
aksam: arkadaslara davetliyiz.
oo iyi gezmeler kocisinle canim:82::82::82: havalar iyiyse dondurma iyi gider valla. bizim burda cok sicak havalar
ay kıyamam bebişine yaa canım bneim kızz nerde bukadar hastaaa olduuuu, yavruşumm. sizede geçmiş olsunnnn uykusuz geceler yaşıyorsundurrr allah kolaylık versin.
valla süpersin canımm hiçbirşey yememişssinn afiyet olsunnn yok yok sen çözdün bu faslııı valla günlerdir yoksun benim şevk kaynağım gittiydii seni görmek güzelll hoş geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?