Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

asıl 10 ekimden tırsıyorumDDDDDD kiki giremedim yaaaaa iştede hiç vaktim olmadı doğru düzgün

menün çok güzel gerçektennn okurken nekadar çokmuş diyorsun ama içeriği öyle ağır değil vee hoş gözüküyor,
hakikaten resmen uymuşssun listene hadi bakalımm kolay gele:)))

ii deilim hasta umutsuz ve coook mutsuzum

aaaa deme öyleee
Allah çaresiz hastalıklar vermeisnn soğuk algınlığı geçr gider kuzum, umutsuz olman içindeçok ama çokk erkenn daha dur bakalım,, mutsuzluk konusundada kendin en güzell çaresin :))
kendini şımart sevdiğin şeyleri yap gez tozz kuzum:)

gezip tozmak istemiyor canım..zaten hastayım(( offf offff ben ne zaman birşeyi çok istesem hiç ugrasmayanlar alır ben alamam.hep böyle oluyor((

gezip tozmak istemiyor canım..zaten hastayım(( offf offff ben ne zaman birşeyi çok istesem hiç ugrasmayanlar alır ben alamam.hep böyle oluyor((

sen dinlen ozaman evdefıstıkk,Herşerde bir hayır vardır canım yöe düşünme belkii de hiç ummadığın bir güzellik yaşayacaksın ondandır bu sıkıntı,

canım yaaa daha bunun ikinci dönemi var olmadı senesi varrr yaaaüzme taltı canını hemen kendine uğraşacak birşeyler bul fıstık

ikinci dönem bir iki üni veriyor 53 üniden alamadıysam bir iki üniden hayatta alamam.seneye kalkma ihtimali var(((

sen dinlen ozaman evdefıstıkk,Herşerde bir hayır vardır canım yöe düşünme belkii de hiç ummadığın bir güzellik yaşayacaksın ondandır bu sıkıntı,

bakalım kpss dersanesine yazılıcam normal memurluk için bari o olsun nolur Allahımmm

ikinci dönem bir iki üni veriyor 53 üniden alamadıysam bir iki üniden hayatta alamam.seneye kalkma ihtimali var(((

yanlış yere mesajy azdım:)) hehe canımcımikinci dönem daha şanslı onluınuyor başvuru sayısı daha azz oluyor ikinci dönemdee birde birçok kişi işe falan griyor o yüzden şansın daha fazla bence.
ben yükseğe birinci dönemde kabul ediildiydim fakat ilk dönem olmasa ikinci dönem mutlaka denerdim şansımı

Son düzenleme:

bakalım açılırsa deniycem mutlaka tabii.kendi ünim verse umudum olurdu.hem kendi ünim vermiyor hem de notlarımızı düşürüyor.böyle olunca alamadık işte.dava açsak kesin kazanırız.ama dava açalım dediimde kimseden ses çıkmıyor.

selam kızlar keyifler nasıll???ben bomba gibiyim ama cidden bi bombayım yani:))))acayip gerildim şu süreçte bazı nedenlerden ama olsun sonu güzel olacak inş.....sizler neler yaptınız?artık öğün namına bişey kalmadı bende...bu hafta almasam çok ii olur...önüme koydukları tabakların yarısını yiyorum öğün olarak....(bi geçmiş yapiim madem bu arada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…