- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.481
9 EKİM 2011 SALI
aynalar 15
pinkcat87 10
melekayse 16
fiyona_07 16
mihracee 27
dudujan 1
prenses88 izinli
emidaf izinli
nazco izinli
selinay izinli
aytaç izinli
fatta83 izinli
hangi bölüme bakıyorsun canım bakim
kızlar dün ki menüm..
Sabah : İki dilim kepek ekmeğine bir yemek kaşığı reçel, yanına da küçük bir parça peynir.
Kuşluk : taze elmalı yağsız yoğurt.
Öğle : Jambonlu, domatesli sandviç: 2 dilim tavuk jambon, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 adet domates ve salata yaprağından oluşan kepekli sandviç
İkindi : kuru üzüm ve kuru kaysılı yağsız yoğurt.
Akşam : İki adet haşlanmış patatesin yanına, bir tane domates, bir tane salatalık ve yarım kıvırcıktan oluşan bir salata.
kızlar dün resmen uydum bu diyete sadece ufak tefek ilaveler yaptım o kadar bir de küçük minicik çatalın ucuyla kazandibi tatlısı yedim.bir lokma bile değildi..ama çok güzel doyurucu bir listeydi hiç açlık çekmedim...
kızçelerrrr nerelerdesinizzzzzz
ben geldimmmmmmmm:)
nasılsınız kızlar napıyosunuz? ben sıkılıyorum
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nabersinnn
ii deilim hasta umutsuz ve coook mutsuzum
aaaa deme öyleee
Allah çaresiz hastalıklar vermeisnn soğuk algınlığı geçr gider kuzum, umutsuz olman içindeçok ama çokk erkenn daha dur bakalım,, mutsuzluk konusundada kendin en güzell çaresin :))
kendini şımart sevdiğin şeyleri yap gez tozz kuzum:)
kızlar ya onca ugrasım heba oldu ben neyle avutucam kendimi şimdi
gezip tozmak istemiyor canım..zaten hastayım(( offf offff ben ne zaman birşeyi çok istesem hiç ugrasmayanlar alır ben alamam.hep böyle oluyor ((
canım yaaa daha bunun ikinci dönemi var olmadı senesi varrr yaaaüzme taltı canını hemen kendine uğraşacak birşeyler bul fıstık
sen dinlen ozaman evdefıstıkk,Herşerde bir hayır vardır canım yöe düşünme belkii de hiç ummadığın bir güzellik yaşayacaksın ondandır bu sıkıntı,
ikinci dönem bir iki üni veriyor 53 üniden alamadıysam bir iki üniden hayatta alamam.seneye kalkma ihtimali var(((
yanlış yere mesajy azdım:)) hehe canımcımikinci dönem daha şanslı onluınuyor başvuru sayısı daha azz oluyor ikinci dönemdee birde birçok kişi işe falan griyor o yüzden şansın daha fazla bence.
ben yükseğe birinci dönemde kabul ediildiydim fakat ilk dönem olmasa ikinci dönem mutlaka denerdim şansımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?