Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım.valla olsa dileyin benden ne dilerseniz.ama hiç olcak gibi durmuyor ortalamlar hep 3 üstü.
beennn sonn model bi bmw istiyomm beyaz olsun koltukları da siyah deriii:))))
evet ya defalarca tekrarlanan bir şeydir benim hayatımda.düşündüğümde rahatlayıp şükür ederim hep.
hakikaten bende yazacağım bi yere sürekli ona bakacağım....

hoşşşgelldinn nazcoommm hayırlı olsun seyyar tayyar modemin sabit satıcılığa geçmiş demek:))evet bu aralar herkeste bi telaş var malum okullar açıldı.aslım yoğun....ben de gidiyom pazar günü inş....fadikimin elektirikleri kesik...fiyona kuşumun civcivi rahatsız.....mihrace kocişiylen geziii:))prensesin babası kalp krizi geçirdi.....ilkin kuşum türkiye turu attı formasyon bahanesiyle:))diğerlerimiz de aynen devam

olsun yaaa rada üretici olmak da ayrı bi lezzet verir insana zannımca.....
benim formasyonun olacağı yok çok üzgünüm(((
bak olursa alırsın bmw yi ama:)))
hangi bölüme bakıyorsun canım bakim

tşk edrm canım yersek sonuç kötü olur

canım yanına bişey yemeden gün içinde meyve yerine 3 tatlı kaşığı yiyebilrisin günde....

canım benimde öyle şu saatte şunu ye olayına bende gelemiyorum ama bu liste çok hoşuma gitti ben kendi düzenime göre ayarladım dün bu diyeti iyi oldu yanii...
neyse cnaım sen dene ii gelirse ben de gelince denerim olmadı....

yaaa orada zaten dietti şuydu buydu demem kesinlikle ama öle çok kilo veremem gibi geliyo..ben zorlanınca vücut kendini kilitliyo epey çünkü...neyse bi gidip geliyim de bakalım sonrası da ALlah kerim....

kızlar ya onca ugrasım heba oldu ben neyle avutucam kendimi şimdi

ikinci dönem bir iki üni veriyor 53 üniden alamadıysam bir iki üniden hayatta alamam.seneye kalkma ihtimali var(((
canımcım belli oldu mu ki sonuçlar?yaa bence bu kadar umutsuz düşünme...olmaması senin için daha iidir belki...

heyyytt beeee yılmadan uçak kuşuma bakkk...azme bak be azme:)))

ayy ne olmuş bu siteye daraqlmış her taraf hadise
ya kardeşim bu kadın sitesi bize ne hadiseden şöyle yakışıklı birilerini koysanıza dimi ya

hehehee o kadar çok birinciliğin var ki senin cezaya kalman zor olur o zaman

aynı mı olur seni teselli eder mi bilm,iyorum ama benim abim konservatuar tiyatro-oyunculuk bölümünü okumak istiyordu her yıl uğraşırdı dersler sınavlar adam lirik dans dersi bile aldı düşün.. 4 yıl boyunca kazanamadı hüsranla sonuçlandı sürekli..ama şimdi kazandı yani geç oldu güç de oldu ama oldu sonuçta sende yılma üzme de kendini her yıl dene denemekten vaz geçme...abimde amaan o kadar emek verdim işe yaramadı diyip bıraksaydı bu sene yetenek sınavına girmeseydi kazanamazdı..ümitsizliğe kapılma canım her işte bir hayırdır vardır diye avut kendini...

yemeği ocağa koydum geldim taze fasulya pişiriyorum komşu bahçesinden vermişti

bugün yorucu bir gündü nöbetçiydim

sizler nasılsınız

ben bi geçmişe bakim

yemeği ocağa koydum geldim taze fasulya pişiriyorum komşu bahçesinden vermişti

bugün yorucu bir gündü nöbetçiydim

sizler nasılsınız

ben bi geçmişe bakim

asıl 10 ekimden tırsıyorumDDDDDD kiki giremedim yaaaaa iştede hiç vaktim olmadı doğru düzgün

hımm ceza kokusu alıyorum

gözüm kulağım sizsiniz canım size bakıyorum nerye bakacağım başka:))))

bizi aldatmıyon dimi başka topiklerle

canım allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar
inş daha hayırlısı olur senin için

canım stres yok stres yok

hoşgeldin canım tekrarrr

kahvaltım
tost ekmeğiyle 2 tost
çay

ara:2 erik

öğle:1 sandviç ekmeğine tavuk döner
1 bardak ayran

ara:

2-3 ceviz
1 salkım üzüm
1 mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…