- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.501
beennn sonn model bi bmw istiyomm beyaz olsun koltukları da siyah deriii:))))sağol canım.valla olsa dileyin benden ne dilerseniz.ama hiç olcak gibi durmuyor ortalamlar hep 3 üstü.
hakikaten bende yazacağım bi yere sürekli ona bakacağım....evet ya defalarca tekrarlanan bir şeydir benim hayatımda.düşündüğümde rahatlayıp şükür ederim hep.
ben geldim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ama herkesler gitmiş
nihayet dün akşam netim yapıldı elektrikçimize akşam yemek ziyafeti çektim başka türlü yapmam dedi
bu günde ödemişe gittim bir saat oluyo geleli işleri toparladım ve buraya koştum
olsun yaaa rada üretici olmak da ayrı bi lezzet verir insana zannımca.....kızlar ben yarın gene işe gitçem lale devri bitti yani bizim bakıcı döndü bende artık salıları gene işe gitmeye başlıycam yarın yokum yani galiba bundan sonra her salı yokum malesef
çok alışmıştım evde tembellik yapmaya yoğun tempoya bakalım nasıl ayak uydurcam tekrar çok zor gelicek bu kadar zamandan sonra bana
bak olursa alırsın bmw yi ama:)))benim formasyonun olacağı yok çok üzgünüm(((
hangi bölüme bakıyorsun canım bakim
tşk edrm canım yersek sonuç kötü olur
neyse cnaım sen dene ii gelirse ben de gelince denerim olmadı....canım benimde öyle şu saatte şunu ye olayına bende gelemiyorum ama bu liste çok hoşuma gitti ben kendi düzenime göre ayarladım dün bu diyeti iyi oldu yanii...
canımcım merhaba, sen kendini çok kasma bencee oralarda çok enerjiye ihtiyacın olacak fıstıkk zaten hac ibadeti yorucubir ibadet Peygamberimiz birtek hac ibadeti için Allahıım bunu bana kolaylaştır demiş onun dışında hiçbir ibadet için öyle söylememiş dua etmemiş, buda meşakatli bir ibadet oldupunu gösteriyor. Sen oralrdaaaa hastlanırsın bak enerjisiz vitaminsiz kalma oralarda milyonlarca insna oluyo herkesin virüsü ahstalığı fakrlı hepsi farklı yerlerden geliyorrr belki vucutt dayanamazzz o yüzden burada meyveni falan yee yemeğini ye lütfen. orada koşturmaktan tavaf yapmaktan emin incecik geleceksin bak ilkoş dmeiştir dersin.
kızlar ya onca ugrasım heba oldu ben neyle avutucam kendimi şimdi
canımcım belli oldu mu ki sonuçlar?yaa bence bu kadar umutsuz düşünme...olmaması senin için daha iidir belki...ikinci dönem bir iki üni veriyor 53 üniden alamadıysam bir iki üniden hayatta alamam.seneye kalkma ihtimali var(((
yanlış yere mesajy azdım:)) hehe canımcımikinci dönem daha şanslı onluınuyor başvuru sayısı daha azz oluyor ikinci dönemdee birde birçok kişi işe falan griyor o yüzden şansın daha fazla bence.
ben yükseğe birinci dönemde kabul ediildiydim fakat ilk dönem olmasa ikinci dönem mutlaka denerdim şansımı
selam kızlarrr nasılsınızz dün hiç giremedim yaa(( aklım hep buradaydı amaaa (, bugün belki cezaya bile kalablirim kupalarımdan biriyle ödeştirsek DDD
dünkü menümü yazayım bir geçmiş yapıp geliyorum hemencik
sabah
yarım poğaça
öğlen
üç dilim kaşarlı pide(arkadaşımın yemeğinden otlandım)
akşam
4-5 yk bamye
2 yk pilav
4-5 yk yoğurt
ara
birdilim kek (misafirlikteydim)
ikinci dönem bir iki üni veriyor 53 üniden alamadıysam bir iki üniden hayatta alamam.seneye kalkma ihtimali var(((
asıl 10 ekimden tırsıyorumDDDDDD kiki giremedim yaaaaa iştede hiç vaktim olmadı doğru düzgün
gözüm kulağım sizsiniz canım size bakıyorum nerye bakacağım başka:))))
selam kızlar keyifler nasıll???ben bomba gibiyim ama cidden bi bombayım yani:))))acayip gerildim şu süreçte bazı nedenlerden ama olsun sonu güzel olacak inş.....sizler neler yaptınız?artık öğün namına bişey kalmadı bende...bu hafta almasam çok ii olur...önüme koydukları tabakların yarısını yiyorum öğün olarak....(bi geçmiş yapiim madem bu arada....
canım yanına bişey yemeden gün içinde meyve yerine 3 tatlı kaşığı yiyebilrisin günde....
ben geldim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ama herkesler gitmiş
nihayet dün akşam netim yapıldı elektrikçimize akşam yemek ziyafeti çektim başka türlü yapmam dedi
bu günde ödemişe gittim bir saat oluyo geleli işleri toparladım ve buraya koştum
canım sen sabha giriyon ben akşam karşılaşamıyoruz
benim formasyonun olacağı yok çok üzgünüm(((
ayy ne olmuş bu siteye daraqlmış her taraf hadise
ya kardeşim bu kadın sitesi bize ne hadiseden şöyle yakışıklı birilerini koysanıza dimi ya
beennn sonn model bi bmw istiyomm beyaz olsun koltukları da siyah deriii:))))
bak olursa alırsın bmw yi ama:)))
canımcım belli oldu mu ki sonuçlar?yaa bence bu kadar umutsuz düşünme...olmaması senin için daha iidir belki...
kızlar çıkıyorum ben...akşama görüşürz....
cnm benim istediin bmw olsun:)... ya cnm cogu üni açıkladı.2 3 tane kaldı onlar da imkansız...bu ortalamalarla kesin belli yani olmayacağı.hep torpil hep torpil..off off valla napcam netcem bilmiyorum..akşama grsz cnm
canım seneye kesin verilceğini bilsem...bu kadar üzülmem ama verilmeme ihtimali cok yüksek..aynı mı olur seni teselli eder mi bilm,iyorum ama benim abim konservatuar tiyatro-oyunculuk bölümünü okumak istiyordu her yıl uğraşırdı dersler sınavlar adam lirik dans dersi bile aldı düşün.. 4 yıl boyunca kazanamadı hüsranla sonuçlandı sürekli..ama şimdi kazandı yani geç oldu güç de oldu ama oldu sonuçta sende yılma üzme de kendini her yıl dene denemekten vaz geçme...abimde amaan o kadar emek verdim işe yaramadı diyip bıraksaydı bu sene yetenek sınavına girmeseydi kazanamazdı..ümitsizliğe kapılma canım her işte bir hayırdır vardır diye avut kendini...
ikinci dönem verilcek mi verilmicek mi belli deil verilse de bir iki üni açıo.bakalım nolcaköyle deme işte sen ikinci dönem de dene canım..
yemeği ocağa koydum geldim taze fasulya pişiriyorum komşu bahçesinden vermişti
bugün yorucu bir gündü nöbetçiydim
sizler nasılsınız
ben bi geçmişe bakim
hoşgeldn cnmm hmmm ellerine sağlık cnm.bizde ne var menüde bilmiyorum yattım tüm gün hastayım
inşallah cnm inşallah...canım allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar
inş daha hayırlısı olur senin için
kesin belli oldumu ki?
kesin gibi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?