- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.521
yemeği ocağa koydum geldim taze fasulya pişiriyorum komşu bahçesinden vermişti
bugün yorucu bir gündü nöbetçiydim
sizler nasılsınız
ben bi geçmişe bakim
kimse paylaşım yapmamış nerdeyse bu işler bitirdi bizi..10 EKİM PAZARTESİ
aynalar 11
pinkcat87 9
melekayse 11
fiyona_07 9
mihracee 9
fatta83 9
nazco 8
dudujan 0
emidaf izinli
selinay izinli
aytaç izinli
prenses88 izinli
bakalım açılırsa deniycem mutlaka tabii.kendi ünim verse umudum olurdu.hem kendi ünim vermiyor hem de notlarımızı düşürüyor.böyle olunca alamadık işte.dava açsak kesin kazanırız.ama dava açalım dediimde kimseden ses çıkmıyor.
selam kızlar keyifler nasıll???ben bomba gibiyim ama cidden bi bombayım yani:))))acayip gerildim şu süreçte bazı nedenlerden ama olsun sonu güzel olacak inş.....sizler neler yaptınız?artık öğün namına bişey kalmadı bende...bu hafta almasam çok ii olur...önüme koydukları tabakların yarısını yiyorum öğün olarak....(bi geçmiş yapiim madem bu arada....
yaaa orada zaten dietti şuydu buydu demem kesinlikle ama öle çok kilo veremem gibi geliyo..ben zorlanınca vücut kendini kilitliyo epey çünkü...neyse bi gidip geliyim de bakalım sonrası da ALlah kerim....
hahahaha valla ben öylee cezaya kalmıyımmm diyee üşenmeden yazıyorum hehe:)heyyytt beeee yılmadan uçak kuşuma bakkk...azme bak be azme:)))
:)))) ay evet yaa çok koyar hehehe:))) ben kalmayayım yakışmaz banahehehee o kadar çok birinciliğin var ki senin cezaya kalman zor olur o zaman
yemeği ocağa koydum geldim taze fasulya pişiriyorum komşu bahçesinden vermişti
bugün yorucu bir gündü nöbetçiydim
sizler nasılsınız
ben bi geçmişe bakim
hımm ceza kokusu alıyorum
bizi aldatmıyon dimi başka topiklerle
10 EKİM PAZARTESİ
aynalar 11
pinkcat87 9
melekayse 11
fiyona_07 9
mihracee 9
fatta83 9
nazco 8
dudujan 0
emidaf izinli
selinay izinli
aytaç izinli
prenses88 izinli
kimse paylaşım yapmamış nerdeyse bu işler bitirdi bizi..ilknurcuğum yinede cezaya kalmamışsın tatlım:))ilkinciğim eline sağlık
bgn ki menüm
Sabah :iki kepek ekmeğine bir dilim jambon bir yaprak marul 2 dilim domates ve bir tutam dere otlu sandiviç
Kuşluk : Bir tane dilimlenmiş salatalık ve yağsız yoğurt.
Öğle : Bir tabak tavuklu şehriye çorbası, yanında dilimlenmiş bir tane salatalık.
İkindi : Bir tane gofret.(ama ben iki adet diyet bisküvi yedim)
Akşam : İki tane ızgara köfte, yanında haşlanmış patates ve yeşil salata
he ya o kız güzel değil kim ne derse desin
hoşgeldn cnmm hmmm ellerine sağlık cnm.bizde ne var menüde bilmiyorum yattım tüm gün hastayım
hoşgeldin cnm o nöbet var ya off canı cıkıuyor insanın
iyiyiz sen?
10 EKİM PAZARTESİ
aynalar 11
pinkcat87 9
melekayse 11
fiyona_07 9
mihracee 9
fatta83 9
nazco 8
dudujan 0
emidaf izinli
selinay izinli
aytaç izinli
prenses88 izinli
ellerine sağlık canımcımmmmm afiyet olsun şimdiden:)))
nekadar çok nöbete kalıyorsun kuzum yaaa kıyamam sana.
ay bende alıyorum buram buram kokuyorrrr ceza kokularıD destek bekliyorum sizden hehehe cezaya kalırsamm kupalarımdan birini feda edebilmeme destekkk D
ay şekerim aldatırmıyım sizi yaaaaa geldim tost yaptımm oturma odasına getirdim eşimin önüne bir sehba birtane bana elim direl laptopa gitti dur ilkoş ne acele sabahtan beri bilgisayar başındasın diyor dedim evet işle uğraşmaktan foruma giremedimm gireyim şimdii:))
yemek yeseydin önce diyor heheh yani okadarrr size sadıkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?