- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.541
ben geldimmmm:97::97::97:
ben de gelddiimmm
inanamıyorum 3 kişi ynı anda bi aradayız:))
hoşgeldin canım nasılsın
2 kişi kaldık:)
ii canımcımm bi taraftan yazarken bi taraftan da eşyalarımı valizin yanına getiriyorum....sen nasılsın?keyfinle kahyası ne alemdeler:))bu arada yine 3 olduk aslımmm gildi yaf:))başka bişey isteseymişsin olcekmiş:))
kız aslı kız o zatene hep aklımda inan ki....elimde olsa hemen yönlendircem ama yok ki anacım siz de okumuşsunuz ayakları üstünde durabilen ve çalışan bayansınız kardeşim herifler zor bi çaba sizinle aynı seviyeye geliyo...cesaret edemiyo bi türlü yanaşmaaya inan ki:))bana koca iste
hehe bukadar güzell bir açıklama olmazzzzzzzkız aslı kız o zatene hep aklımda inan ki....elimde olsa hemen yönlendircem ama yok ki anacım siz de okumuşsunuz ayakları üstünde durabilen ve çalışan bayansınız kardeşim herifler zor bi çaba sizinle aynı seviyeye geliyo...cesaret edemiyo bi türlü yanaşmaaya inan ki:))
ne zaman yolculuk canımmmm???ii canımcımm bi taraftan yazarken bi taraftan da eşyalarımı valizin yanına getiriyorum....sen nasılsın?keyfinle kahyası ne alemdeler:))bu arada yine 3 olduk aslımmm gildi yaf:))başka bişey isteseymişsin olcekmiş:))
bana koca iste
öle ama canım hakikaten herifler tırsıyo yaa bu hatun zaten tek başına güzel bi hayat yaşıyo neden evlenmek istesin ki dio:)))malum erkek beyni baya düz düşşündüğü için yoksa kötü nietten diil kesinlikle....hehe bukadar güzell bir açıklama olmazzzzzzz
kızlarrrr nerelerde kaldınızzz yaws kaç zamandır tek başımayım gelen giden yokkkkktuu hehe napıyorsunuz bakalım
kız aslı kız o zatene hep aklımda inan ki....elimde olsa hemen yönlendircem ama yok ki anacım siz de okumuşsunuz ayakları üstünde durabilen ve çalışan bayansınız kardeşim herifler zor bi çaba sizinle aynı seviyeye geliyo...cesaret edemiyo bi türlü yanaşmaaya inan ki:))
ne zaman yolculuk canımmmm???
:))) kafayı kocayla bozcaz
:))) kafayı kocayla bozcaz
öle ama canım hakikaten herifler tırsıyo yaa bu hatun zaten tek başına güzel bi hayat yaşıyo neden evlenmek istesin ki dio:)))malum erkek beyni baya düz düşşündüğü için yoksa kötü nietten diil kesinlikle....
aslloııı kuşuummm ne edicen o hayırsızıahh canım bir bilsen fıstığın nelerle uğraşıyor
işte şu benim mükemmelliyetçi zevkim al hazırını as ama olmaz illa güzel olacak
bitsinde faceye resimlerini koycam sınıfımın o zaman anlayacağınız nelerle uğraştığımı
hımmm canım o zaman sen dua ederken aslının kalbindekiki diye dua et başkasına bakma
bacım ama zaten öle tipler de genelde okuma,çalışma yönünden zayıf olan veya zoraki bi eyrlere gelmiş insanlar diil mi?bin de bi ihtimal öle tipler hakkıyla yaşıyo..o yüzden o tavırlara kanmıyacak herfi denk getirsin Rabbimöyle deme canım benim hayatımda öncelikli sıram kalmadı şimdi ilk sırada bu var
yok ya şimdiki erkekler bir saç fırlatmaya bir kalça kıvırtmaya bakıyo
aslloııı kuşuummm ne edicen o hayırsızı(boşver sen akıllı adam iste o verir emin ol....
bacım ama zaten öle tipler de genelde okuma,çalışma yönünden zayıf olan veya zoraki bi eyrlere gelmiş insanlar diil mi?bin de bi ihtimal öle tipler hakkıyla yaşıyo..o yüzden o tavırlara kanmıyacak herfi denk getirsin Rabbim
amin canım hayırlısı olur inş
pazar canım nasipse..bozcanız tabi tek mi takılcanız ömür billah...şu an için evllilik düünmenizden daha doğal hiç bişey olamaz emin ol...o yüzden öle görenlere hemen cevap yapıştır..evlilikten başka bi eksiğim varsa başvurmadığım ya da yapmadığım söle onu da yapiim de şeker:)))yaaa bu aralar acayip gerginim sanırım ondan bütün bu hazır cevaplılık:)))
öyle deme canım benim hayatımda öncelikli sıram kalmadı şimdi ilk sırada bu var
hehe haklısın cnm benim inşallah hayırlısı olur hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?