Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım dah açekmedim fotoları
bitsind ehepsi öyle
iyi geceler canım

sabah
1 kurabiye
1 bardak çay

ara
1 bardak çay

öğle
1 kepçe kuru fasulye
3 kaşık pilav
turşu
2 dilim ekmek

akşam
4 kaşık taze fasulye

ara
1 kurabiye
2 bardak çay

selam kızlar nasılsınız ben ölüyordum az daha....bana verdikleri iğne ile anafilaktik şoka girdim eğer hastane olmasan kesin ölmüştüm ki iğneyi arkadaş yapacaktı yağmur yüzünden beklemeyyei diye hastaneye girdim şimdi çıktım eve geldim ailem gelmiş ankaraya hiç haberim yok öyle yattım hastanede allahım korudu hepinizi çok özledim ama birkaç gün daha izin verin olur mu...

günaydın kızlar ben yine bgn firariyim işe gitmiyorum kızımdan dolayı..şimdi biraz daha iyi oldu bebeğim ama ben yinede izin aldım.bgn buradayım kızlar hadi sizde gelin:)))

günaydın kızlarr ben geldimm.. güne çok gergin başladım sabah işe 1 saat geç kaldımm bugün elektrıklerımız var nysekii işler vardı hepsi yarım kaldıı öyle yani dün geldim ama birdenn elektr. gitti yinee delirdimm resmen tabi..
geçmişe bakamadımm işlerim biriktiği için kızlarr inş. olumsuz bi durum yoktur....

bu sıralarr hiçç iştahımm yokk kızlarr bu durumdan mutlumuyumm hayırrr çünki ben bi 5 sene önce böyle iştahım bi kapandıı inanılmaz zayıfladım yememe hastalığına yakalındımm inş. şimdi öyle olmazz zorluyarak yiyorum resmen kendimii

sabah kahvaltımm
yarım gözleme
şekersiz çay
suuu

HOŞGELDİN CNM nasılsın?

hehe anladm cnm.cnm bana hacda dua et hiç olmassa şu memurluk sınavını kazanıyım bari...erkek ark ımda bir an önce yani seneye kdr iş bulsun da evlenelim bari:))) koca derdimm benim de
tamam canım inş duamdasın....
canım dah açekmedim fotoları
bitsind ehepsi öyle
iyi geceler canım
merakla bekliim hoca hanım:)))
çok çok geçmiş olsun canım ALlah korumuş gerçekten...bi an önce iileşirsin inş....

dudujann hayatımm geçmişi okuyamadımm şimdii gördümm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…