- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.561
kızlar bana müsade
bugün yediklerimi de yazıp çıkıyım...artık uyuyim
sabah 2 dilim ekmek,2 dilim salam,2 kk peynir,1 çay kaşığı sarelle
öğle 1 tavuk döner sandiviç ekmeğine,1 ayran
akşam 3 tuzlu kuru pasta,1 kurabiye,2 bayram şekeri:))
ii bakın kendinize kızlar...aslı canım facedeki fotoların bazısını mail olarak atsana yaf ben de çok merak ettim şimdik maharetli öğretmenin sınıfını...ii geceler hatunlar...
10 EKİM PAZARTESİ
aynalar 11
pinkcat87 9
melekayse 11
fiyona_07 9
mihracee 9
fatta83 9
nazco 8
dudujan 0
emidaf izinli
selinay izinli
aytaç izinli
prenses88 izinli
ayşeciğim nasılsın canım aşağıda seni görüyorum :))
valla daha güzelsinben daha güzelim :89:
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
günaydın kızlar ben yine bgn firariyim işe gitmiyorum kızımdan dolayı..şimdi biraz daha iyi oldu bebeğim ama ben yinede izin aldım.bgn buradayım kızlar hadi sizde gelin:)))
bu nedir ya bu kim???
iyi Özge'm sen nassın?
günaydın kızlarr ben geldimm.. güne çok gergin başladım sabah işe 1 saat geç kaldımm bugün elektrıklerımız var nysekii işler vardı hepsi yarım kaldıı öyle yani dün geldim ama birdenn elektr. gitti yinee delirdimm resmen tabi..
geçmişe bakamadımm işlerim biriktiği için kızlarr inş. olumsuz bi durum yoktur....
HOŞGELDİN CNM nasılsın?
fadikim ayşemmm günaydııınnnnnnn...naberrr?
tamam canım inş duamdasın....hehe anladm cnm.cnm bana hacda dua ethiç olmassa şu memurluk sınavını kazanıyım bari...erkek ark ımda bir an önce yani seneye kdr iş bulsun da evlenelim bari:))) koca derdimm benim de
merakla bekliim hoca hanım:)))canım dah açekmedim fotoları
bitsind ehepsi öyle
iyi geceler canım
çok çok geçmiş olsun canım ALlah korumuş gerçekten...bi an önce iileşirsin inş....selam kızlar nasılsınız ben ölüyordum az daha....bana verdikleri iğne ile anafilaktik şoka girdim eğer hastane olmasan kesin ölmüştüm ki iğneyi arkadaş yapacaktı yağmur yüzünden beklemeyyei diye hastaneye girdim şimdi çıktım eve geldim ailem gelmiş ankaraya hiç haberim yok öyle yattım hastanede allahım koruduhepinizi çok özledim ama birkaç gün daha izin verin olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?