Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ilk kez birinci olmuşum hehehe kimse yok ya

bu nedir ya bu kim???
canım biz arkadaşlarla anlaştık bugün de melekimiz ayşemiz birinci olsun die düşşünüp sana sürpriz yapmak istedik..yoksa paylaişımda sorun yok dermişim:))))

yavruuu kuşummmm azrammm sakın germe kendini..bak sağlığın daha önemli belki ilaçlarla alakalı olabilir iştahsızlık....ama yine de sen zorla kendini...
yaa fatoşumm hoşgeldinn sonunda kavuştukkk walla çok özlüyorum been senii((((
yaaa fadikimmm bende çok özledim...tam bi karmaşanın içinde hissediyorum kendimi....haset insanlarla uğraşmak beni çok yoruyo...özellikle kaynım ve eltim bu dönem benim çok vaktimi ve zihnimi aldı....şu hac öncesi bizimle konuşmuyo adam...açık açık sölemiyo ama resmen tavır aldı ve aldırdı herkeslere....şu bi haftadır onun kaaralama kampanyasıyla kafam çok yoğun:)))hazır seni bulmuken accık dert anlatiimm didiydim...
sen en alemdesin?ahmet abimiz nasıl?keyifler nasıl?kursun nasıl gidiyo

çok geçmiş olsun canımmmmmmm(((((
günaydın kızlar ben yine bgn firariyim işe gitmiyorum kızımdan dolayı..şimdi biraz daha iyi oldu bebeğim ama ben yinede izin aldım.bgn buradayım kızlar hadi sizde gelin:)))
geçmiş olsun canım yaa
günaydın canım hoşgeldinnnn:)
ilkinde gelmişş hoşgeldinn canımm nasılsınn :)))

hoşbuldum canım...iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın??

hoşbulduk cnm sende hoşgeldin nasıl gidiyor hazırlıklar??

iii canım genel olarak bitti...sadece valizlere yerleştirme ve bikaç eksik kaldı ama manevi olarak heyecanlanma sürecine giremedim..sanırım inanamıyorum hala..belki o gün anlarım...

ben iyiyimm fatoşumm ahmette iyii söz yapalım en azından diyipp başımın etini yiyiyor resmen :)) işte biraz iştah yokk sinirsell heraldee bendee iştahsızlıkk.. bend e uğraşıyorum bu tür insanlarla bu sırala....

yaa fatoşum benim yüregide yüzüde temiz arkadaşımmbu insanların böyle davranması normall çünki kiişilikleri böyle sen hiçç kafana takma bile rabbim sana bu yaşta hac görevini yerine getirmeyi nasipo etmişş ne mutlu sana onlar hasett etsinler sen hiç aldırış etme bile bak oraya gidip gelince hersey duzene giricek inşallahh ben inanıyorumm konusmazlarsa konusmasınlar onların ayıbı oo istediği kadar karlama kampanyası yapsın herkez seni biliyor en önemlisi rabbim biliyor kimse bilmesede önemli değil o yuzden sen gönlünü ferah tut olurmu benim güzell meleğim:))))))))

çok geçmiş olsun canımmmmmmm(((((

geçmiş olsun canım yaa

günaydın canım hoşgeldinnnn:)

hoşbuldum canım...iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın??

bende aynıı canımm iyiymiyim değilmiyimm bilmiyorumm bi mutsuzluk çöktü birdenn(((
seninn durumlar nasıl canımm sankii üzgün gibisinn ? bişey yok dimi

geçmişolsun cnm ya takıma neler oluyor bir olumsuzluktur gidiyor..hayırlara inş

bende aynıı canımm iyiymiyim değilmiyimm bilmiyorumm bi mutsuzluk çöktü birdenn(((
seninn durumlar nasıl canımm sankii üzgün gibisinn ? bişey yok dimi

evt cnm ben çok mutsuzum aslında.o kadar çok ugraştıım formasyon olayı olmadı ve ben yollarda hasta oldum bir türlü belimi doğrultamıyorum.olsa içim gam yemiycek.maddi manevi çöktüm resmen(

evt cnm ben çok mutsuzum aslında.o kadar çok ugraştıım formasyon olayı olmadı ve ben yollarda hasta oldum bir türlü belimi doğrultamıyorum.olsa içim gam yemiycek.maddi manevi çöktüm resmen(

canım benim cok zor bir durum toparlaman lazım fiziksel olarakta hasta olursun
tekrar söylüyorumbunu defalarca yaşadım
"kaybettiğini sandığın her şey başka bir surette geri döner (Mevlana)"
hep hayırlısını dile

orda anlarsın canımmm:))
inşş canımmm...
sağol canım arkidişim dostum desteğin için....
neeee söz derken bildiğimiz söz di mi?????ayy hadi inş...canımcım hakkında hayırlısı kıymetini bilcekse inişş nasip olsun....
özelden sana çok özel bir şey yazacağım dua için
canım gelmedi bana mesaj falan....geçen yazdığında ulaşşmamıştı aceba yanşlış kişiye gönderiyo olabilir misin?
geçmişolsun cnm ya takıma neler oluyor bir olumsuzluktur gidiyor..hayırlara inş
nazar nazar...bu hafta 3.olduk ya ondan nazar didiii...kem gözlerin gözü çıksın inş...haaa haa haa öle denir di mi:)))

bacım kesinleşti mi artık olmaması yoksa hala tahmin mmi edion?

yaa bacılar yazıyom yazıyom gözükmiii:))))ben aslında yokum diyo site burhan gibi:))

canım benimm hayırlı değilmiş demekki sakın üzülme kafana takma çabaların boşa gitti düşünme en azından denedin .... psikolojikk olarak kendini sakın yıpratma canım benim maddi açıdan inş düzelirsinn ve inş hayırlı kapılar açılır ...

evett fatoşumm yaa söz nişan uff daralıyorumm resmen düşündükçe evlilik ve bennn :)))))))

inşallah dediğiniz gibi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…