- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.581
ilk kez birinci olmuşum hehehe kimse yok ya
canım biz arkadaşlarla anlaştık bugün de melekimiz ayşemiz birinci olsun die düşşünüp sana sürpriz yapmak istedik..yoksa paylaişımda sorun yok dermişim:))))bu nedir ya bu kim???
günaydın kızlarr ben geldimm.. güne çok gergin başladım sabah işe 1 saat geç kaldımm bugün elektrıklerımız var nysekii işler vardı hepsi yarım kaldıı öyle yani dün geldim ama birdenn elektr. gitti yinee delirdimm resmen tabi..
geçmişe bakamadımm işlerim biriktiği için kızlarr inş. olumsuz bi durum yoktur....
yavruuu kuşummmm azrammm sakın germe kendini..bak sağlığın daha önemli belki ilaçlarla alakalı olabilir iştahsızlık....ama yine de sen zorla kendini...bu sıralarr hiçç iştahımm yokk kızlarr bu durumdan mutlumuyumm hayırrr çünki ben bi 5 sene önce böyle iştahım bi kapandıı inanılmaz zayıfladım yememe hastalığına yakalındımm inş. şimdi öyle olmazz zorluyarak yiyorum resmen kendimii
sabah kahvaltımm
yarım gözleme
şekersiz çay
suuu
yaaa fadikimmm bende çok özledim...tam bi karmaşanın içinde hissediyorum kendimi....haset insanlarla uğraşmak beni çok yoruyo...özellikle kaynım ve eltim bu dönem benim çok vaktimi ve zihnimi aldı....şu hac öncesi bizimle konuşmuyo adam...açık açık sölemiyo ama resmen tavır aldı ve aldırdı herkeslere....şu bi haftadır onun kaaralama kampanyasıyla kafam çok yoğun:)))hazır seni bulmuken accık dert anlatiimm didiydim...yaa fatoşumm hoşgeldinn sonunda kavuştukkk walla çok özlüyorum been senii((((
fadikim ayşemmm günaydııınnnnnnn...naberrr?
çok geçmiş olsun canımmmmmmmselam kızlar nasılsınız ben ölüyordum az daha....bana verdikleri iğne ile anafilaktik şoka girdim eğer hastane olmasan kesin ölmüştüm ki iğneyi arkadaş yapacaktı yağmur yüzünden beklemeyyei diye hastaneye girdim şimdi çıktım eve geldim ailem gelmiş ankaraya hiç haberim yok öyle yattım hastanede allahım koruduhepinizi çok özledim ama birkaç gün daha izin verin olur mu...
geçmiş olsun canım yaagünaydın kızlar ben yine bgn firariyim işe gitmiyorum kızımdan dolayı..şimdi biraz daha iyi oldu bebeğim ama ben yinede izin aldım.bgn buradayım kızlar hadi sizde gelin:)))
günaydın canım hoşgeldinnnn:)günaydın kızlarr ben geldimm.. güne çok gergin başladım sabah işe 1 saat geç kaldımm bugün elektrıklerımız var nysekii işler vardı hepsi yarım kaldıı öyle yani dün geldim ama birdenn elektr. gitti yinee delirdimm resmen tabi..
geçmişe bakamadımm işlerim biriktiği için kızlarr inş. olumsuz bi durum yoktur....
ilkinde gelmişş hoşgeldinn canımm nasılsınn :)))
hoşbulduk cnm sende hoşgeldin nasıl gidiyor hazırlıklar??
iii canım genel olarak bitti...sadece valizlere yerleştirme ve bikaç eksik kaldı ama manevi olarak heyecanlanma sürecine giremedim..sanırım inanamıyorum hala..belki o gün anlarım...
canım biz arkadaşlarla anlaştık bugün de melekimiz ayşemiz birinci olsun die düşşünüp sana sürpriz yapmak istedik..yoksa paylaişımda sorun yok dermişim:))))
yavruuu kuşummmm azrammm sakın germe kendini..bak sağlığın daha önemli belki ilaçlarla alakalı olabilir iştahsızlık....ama yine de sen zorla kendini...
yaaa fadikimmm bende çok özledim...tam bi karmaşanın içinde hissediyorum kendimi....haset insanlarla uğraşmak beni çok yoruyo...özellikle kaynım ve eltim bu dönem benim çok vaktimi ve zihnimi aldı....şu hac öncesi bizimle konuşmuyo adam...açık açık sölemiyo ama resmen tavır aldı ve aldırdı herkeslere....şu bi haftadır onun kaaralama kampanyasıyla kafam çok yoğun:)))hazır seni bulmuken accık dert anlatiimm didiydim...
sen en alemdesin?ahmet abimiz nasıl?keyifler nasıl?kursun nasıl gidiyo
iii canım genel olarak bitti...sadece valizlere yerleştirme ve bikaç eksik kaldı ama manevi olarak heyecanlanma sürecine giremedim..sanırım inanamıyorum hala..belki o gün anlarım...
çok geçmiş olsun canımmmmmmm(((((
geçmiş olsun canım yaa
günaydın canım hoşgeldinnnn:)
hoşbuldum canım...iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın??
ellerine sağlık canımcımmmmm afiyet olsun şimdiden:)))
nekadar çok nöbete kalıyorsun kuzum yaaa kıyamam sana.
selam kızlar nasılsınız ben ölüyordum az daha....bana verdikleri iğne ile anafilaktik şoka girdim eğer hastane olmasan kesin ölmüştüm ki iğneyi arkadaş yapacaktı yağmur yüzünden beklemeyyei diye hastaneye girdim şimdi çıktım eve geldim ailem gelmiş ankaraya hiç haberim yok öyle yattım hastanede allahım koruduhepinizi çok özledim ama birkaç gün daha izin verin olur mu...
tatlım ben çıkmışım sen girmişsin heralde den gelemedim :))
hoşbuldukk canımm iyiyim sen nasılsın sende hoş geldinn sonunda karşlaştıkk senınleee:)))
bende aynıı canımm iyiymiyim değilmiyimm bilmiyorumm bi mutsuzluk çöktü birdenn(((
seninn durumlar nasıl canımm sankii üzgün gibisinn ? bişey yok dimi
evt cnm ben çok mutsuzum aslında.o kadar çok ugraştıım formasyon olayı olmadı ve ben yollarda hasta oldum bir türlü belimi doğrultamıyorum.olsa içim gam yemiycek.maddi manevi çöktüm resmen(
inşş canımmm...orda anlarsın canımmm:))
sağol canım arkidişim dostum desteğin için....ben iyiyimm fatoşumm ahmette iyii söz yapalım en azından diyipp başımın etini yiyiyor resmen :)) işte biraz iştah yokk sinirsell heraldee bendee iştahsızlıkk.. bend e uğraşıyorum bu tür insanlarla bu sırala....
yaa fatoşum benim yüregide yüzüde temiz arkadaşımmbu insanların böyle davranması normall çünki kiişilikleri böyle sen hiçç kafana takma bile rabbim sana bu yaşta hac görevini yerine getirmeyi nasipo etmişş ne mutlu sana onlar hasett etsinler sen hiç aldırış etme bile bak oraya gidip gelince hersey duzene giricek inşallahh ben inanıyorumm konusmazlarsa konusmasınlar onların ayıbı oo istediği kadar karlama kampanyası yapsın herkez seni biliyor en önemlisi rabbim biliyor kimse bilmesede önemli değil o yuzden sen gönlünü ferah tut olurmu benim güzell meleğim:))))))))
canım gelmedi bana mesaj falan....geçen yazdığında ulaşşmamıştı aceba yanşlış kişiye gönderiyo olabilir misin?özelden sana çok özel bir şey yazacağım dua için
nazar nazar...bu hafta 3.olduk ya ondan nazar didiii...kem gözlerin gözü çıksın inş...haaa haa haa öle denir di mi:)))geçmişolsun cnm ya takıma neler oluyor bir olumsuzluktur gidiyor..hayırlara inş
evt cnm ben çok mutsuzum aslında.o kadar çok ugraştıım formasyon olayı olmadı ve ben yollarda hasta oldum bir türlü belimi doğrultamıyorum.olsa içim gam yemiycek.maddi manevi çöktüm resmen(
inşş canımmm...
sağol canım arkidişim dostum desteğin için....
neeee söz derken bildiğimiz söz di mi?????ayy hadi inş...canımcım hakkında hayırlısı kıymetini bilcekse inişş nasip olsun....
canım gelmedi bana mesaj falan....geçen yazdığında ulaşşmamıştı aceba yanşlış kişiye gönderiyo olabilir misin?
nazar nazar...bu hafta 3.olduk ya ondan nazar didiii...kem gözlerin gözü çıksın inş...haaa haa haa öle denir di mi:)))
bacım kesinleşti mi artık olmaması yoksa hala tahmin mmi edion?
canım benim cok zor bir durum toparlaman lazım fiziksel olarakta hasta olursun
tekrar söylüyorumbunu defalarca yaşadım
"kaybettiğini sandığın her şey başka bir surette geri döner (Mevlana)"
hep hayırlısını dile
canım benimm hayırlı değilmiş demekki sakın üzülme kafana takma çabaların boşa gitti düşünme en azından denedin .... psikolojikk olarak kendini sakın yıpratma canım benim maddi açıdan inş düzelirsinn ve inş hayırlı kapılar açılır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?