Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben onun diyetinin içeriğini biliyorum,tv de seyrettim o kadını iyi hoşta ömür boyu ekmeği yasaklıyor.gunde sadece 2 ogun yiyin cok yiyin diyor.et süt ağırlıklı falan..zor yani sen bildiğinden şaşma

evet bende duydum ekmeksiz olmaz yaa...

aslıcım yarın misafirim var beni izinli say ama akşam gelebilirim belki...

benim kocişte bebek istiyo bu günlerde gene başladı bizim bir çocuğumuz daha olmuycakmı demeye bakalım bu krizi nasıl atlatçam başıma bir iş açabilir heran

sabahtan beri defneyle uğraşıyorum şimdide yeni uyuttum uyutacam diyede canım çıktı iyi düşün istersen bu işin şakası dünyanın en güzel duygusu anne olmak ama kendini az da olsa hazır hissetmiyorsan hazır oluncaya kadar bekle....

ay bgn hiç paylaşım olmamış...aslıcığım 13 ekim msj sayımları yapıldımı ben görmedim yaa ben o gün girdim mi girmedim mi hiç hatırlamıyorum sayımlarıda görmedim cezaya kaldım mı kalmadım mı hiç bilmiyorum..

kızlar bgn arkadaşım geldi onunla oturduk bayaa giremedim o yüzden.zaten girsem de kimse yokmuş...ne yse bgn yediklerim
sabah 2 dilim kepek ekmeğine 1 dilim penir 2 dilim jambon,domates,salatalıklı sandiviç
2 fincan şekersiz çay
ara 1 adet elma
öğlen kabak yemeği 6 kaşık
1 dilim ekmek
ara da 1 kase muhallebi(kaçamak yaptım)
akşam haşlanmış tavuk baget

bgn başka giremem kızlar defne beni bgn çok yordu fındık uyumuşken bende gidip uyuyayım...öpüldünüz

canım fadik yaıyordu haftasonu o giremiyor o yüzden cuma günkü liste yapılmadı

canım ben bütün gün çiçek çizip çiçek kestim
eş anlamlı zıt anlamlı keliimeler ile ilgili sınıfa materyal yapmak için

yediklerimi yazayım

kahvaltı
tost ekmeğiyle minik bir tost

ara yok

öğle-ara birleşti
1 orta boy poğaça
1kurabiye
4 kaşık kısır

kendimi bu kadar tutabildim :)

çok kaptırmamışsın canım sorun yok

kızlar tekrardan hatırlatayım dedim

GÜNLÜK MESAJ SAYIMI

prenses88 *** 15-21 ekim

DEVAM ÇİZELGESİ

fiyona_07 ***8-14 ekim

sabah
2 köfte
domatess
1 kkadar peynir
1 zeytin
2 dilim ekmek
2 bardak çay

öğle
2 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
2 bardak çay

akşam
1 kadar peynir
domates
1 dilim çikolatalı ekmek
2 bardak çay

ara
1 avuç badem
1 fincan kahve

slm kızlar napaysınız ben geldimm
ayy bütün gün geziyorum kızlarrr yeni girdim eve cezaya kalmamak için hemen geçmiş yapıp geleiym sonrada sizinle ilgileneceğimmm

arkadaslar selam...

babami merak etmisiniz, babam yogun bakimdan cikmis, ama kalp hasar gordugu icin ameliyat daha sonra demis , 1 ay dinlenip kalp amilyati olacak hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…