- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.181
ızlarr şimcik çıkıyorum gelen olursa piştt desin:))))))))9
ilkini gördümmm aşağıdaaa oleyy bayadır görüşemiyoruzz canım benimm nasılsınn :))))) hoş geldinnnn:)))
evet canım yaaaa görüşemiyoruz iiim gribimin gecmesini bekliorum dört gözle sen nasılsın canım benimmm? grip olma sakın dikkat et kendine c vitamini al sıkı giyin ıhlamur fln iç(((((
amannn atlatta gribi canımm salgın var zatennn :2::2::2::2::2: bende eiyiyim canımm grip değilde yine bronşit olucam galibaa nefesim gidiyo bazenn bal pekmez idare edicez artıkk walla
canım yaa benim aklıma ne geldi biliyomusun acaba halk egitimde v.s öğretmenlik için başvursanna
?
hmm anladm cnm(((((( halk eğitim benim de aklımda var aslında osmanlıca derslerine okuma yazma derslerine fln girebilirim ama onun da şöyle bir durumu var sanırım dersin acıldığı ilçeleri gezmen gerekiyomus.ben kursa giderken bizim öğretmen ler sabah burda akşam baska yerlerdeydi.bakalım aslında basvurmak gerekk...
canımm artık sistemleri değişti geöen hafta sonu arkadaşım öğretmenlik için başvurmak için gitmişti hemen aklıma sen geldin:)))
bence git bi konus hayatım belki güzel şeyler olur :)))) inşallah olurdaa:)
evet bir konusmakta fayda var.inşallah güzel şeyler olur.bu sene nedense her çaldığım kapı kapalı((
demekki senin için hayırlı olmucak kapılar hayatımm vardır bir hayır muhakkak inş. senn kısa bi süre sonra çok güzel bi iş bulacaksın:)))))
sen yeterki bozma moralini kötü düşünme yeter:))))))))))
evet canım haklısın inşallah dediğin gibi olur..dersaneye yazılcam bu hafta da bir geçsin de..
kpss için mi canım?
evet cnm normal memurluk için deniycem bi de..o da olmazsa evlence yeter artık
hhehheheh evlenicekmisinnn canımm bekarlık sultanlıktır yaaaaa
canım ben şimdilik çıkıyorumm iyi bakk kendine olurmuu kafana hiç bişey takma herşy olucağına varırrr öpüyorum senii
kızlar dün işten çıktım eve gittim etrafı toparladım ama hasta olma aşamasındayım galiba okadar üşüyordum ki işyerinde de halim yoktu saat 9 gibi bi uyudum zaten gece kardeşim uyandırdı kabus gördüm birsürü bağırıyormuşum hasta olucam kesinn belli yani hava okadar soğukki kızlar anlatamam(((( doğal olarkta bişey yiyemedim aa ama pardon şekrsiz bi çay içtim bir kaşıkta bal yedim babam petek bal almışş canım istiyor demiştim geçen gün oda almış tadına bak diyince kıramamdım şimdi okadar almış kızardı wallaa )
geldimmm şeker ama yoksun kii::::(((())))))))))))))))
kızlarr hemncikk sabah kahvaltımı paylaşaıyım
1. tane kaşlarlı poğaça
şekersiz çay
1 lt su(((
ızlarr şimcik çıkıyorum gelen olursa piştt desin:))))))))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?