Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ilkini gördümmm aşağıdaaa oleyy bayadır görüşemiyoruzz canım benimm nasılsınn :))))) hoş geldinnnn:)))

ilkini gördümmm aşağıdaaa oleyy bayadır görüşemiyoruzz canım benimm nasılsınn :))))) hoş geldinnnn:)))

evet canım yaaaa görüşemiyoruz iiim gribimin gecmesini bekliorum dört gözle sen nasılsın canım benimmm? grip olma sakın dikkat et kendine c vitamini al sıkı giyin ıhlamur fln iç(((((

evet canım yaaaa görüşemiyoruz iiim gribimin gecmesini bekliorum dört gözle sen nasılsın canım benimmm? grip olma sakın dikkat et kendine c vitamini al sıkı giyin ıhlamur fln iç(((((

amannn atlatta gribi canımm salgın var zatennn :2::2::2::2::2: bende eiyiyim canımm grip değilde yine bronşit olucam galibaa nefesim gidiyo bazenn bal pekmez idare edicez artıkk walla

canım yaa benim aklıma ne geldi biliyomusun acaba halk egitimde v.s öğretmenlik için başvursanna
?

hmm anladm cnm(((((( halk eğitim benim de aklımda var aslında osmanlıca derslerine okuma yazma derslerine fln girebilirim ama onun da şöyle bir durumu var sanırım dersin acıldığı ilçeleri gezmen gerekiyomus.ben kursa giderken bizim öğretmen ler sabah burda akşam baska yerlerdeydi.bakalım aslında basvurmak gerekk...

canımm artık sistemleri değişti geöen hafta sonu arkadaşım öğretmenlik için başvurmak için gitmişti hemen aklıma sen geldin:)))
bence git bi konus hayatım belki güzel şeyler olur :)))) inşallah olurdaa:)

evet bir konusmakta fayda var.inşallah güzel şeyler olur.bu sene nedense her çaldığım kapı kapalı((

evet bir konusmakta fayda var.inşallah güzel şeyler olur.bu sene nedense her çaldığım kapı kapalı((

demekki senin için hayırlı olmucak kapılar hayatımm vardır bir hayır muhakkak inş. senn kısa bi süre sonra çok güzel bi iş bulacaksın:)))))
sen yeterki bozma moralini kötü düşünme yeter:))))))))))

evet canım haklısın inşallah dediğin gibi olur..dersaneye yazılcam bu hafta da bir geçsin de..

canım ben şimdilik çıkıyorumm iyi bakk kendine olurmuu kafana hiç bişey takma herşy olucağına varırrr öpüyorum senii

hhehheheh evlenicekmisinnn canımm bekarlık sultanlıktır yaaaaa

canım ben şimdilik çıkıyorumm iyi bakk kendine olurmuu kafana hiç bişey takma herşy olucağına varırrr öpüyorum senii

evlenirim evimin kadını cocuklarımın anası olurum..diplomamı da asarı en gzl köseye:
tmm cnm ben de kaçıorum öptüm ben de seni görüşürüz

( ne olur dikkat et kendineeee bak çok fena salgın vvar herkes hastaaaa (( herkessss ay ayy buz buz dışarısı dondummmmmmburalara karda yağmıi tepelre karlı

kimseler yok geçmişe bakam bi kızlar lahana çorbasını yaptım içiyorum bakalım sonuç nasıl olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…