Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende beğendim başladım bakalım...

ay dikkat et kendine ben atlatamdım daha çok zor geçiyo canım..

yaptım kuzum içiyorum bakalım hayırlısı ya,sen naptın yiyomusun...

ohh afiyet olsun canımm
bende yaptımmm dün akşam yemeğimi onunla yaptım bugün sabahta içtim
öğlen içinde bir kavanoz yanımda getirmiştim ama içemedim arkadaşın annesine gittik makarna yaptııı peynirleee ondan yedimm( çok ısrar ettiler yaaa ofssss mecbur kaldımmm ama akşama inş. içeceğim

iyi yapmışsın canım ama istikrarlı davranmak gerekiyo bu diyette hoş bende kendime güvenemiyorum...

iyi yapmışsın canım ama istikrarlı davranmak gerekiyo bu diyette hoş bende kendime güvenemiyorum...

D ben kendime güveniyorumda etrafıma güvenemiyorumyaaaaaaa herkes elbirliğiylee bana baskı yapıyorlar takmış vaziyettleer banaaaaaDD
akşamda kayınvalideme gideceğim gitmeden evde içeyimdee çorba orada yemeyim yemek kızacaklar yaaa off ne zorr çevre baskısı

aynen canım bu ara günler fln başladı benimde ,işim zor valla...

of of öle yapmamız gerekiyo sanırım...

bana zorla yedirdiriyorlar ya ben yiyorum mesela çok doydum diyorum inanmıyorlar midem küçüldü sanırım şimdi acayip midem bulanıyorrrrrr utanmasam gidip bir parmak atıcam çıkaracağımm ısrar ettilermi kafa atasım geliyor artık ( o an yiyorum ama sonrsı kötü yaa

valla ben bu ara hastalıktan boşladım miğdemde küçülme fln yok bizimde arkadaşlar sürekli kahvaltıya fln çağırıyolar güya hepsi diyette patates kızartmaları sigara börekleri birer tane yesen kilo veremiyosun ztn heheeh...

:)))) hehe iiki diyettelermiş:))
valla erkekler bayanlar için şey der
kız boğazı kazboğazıDD yani nekadar doğru bir tabir buböyle

:)))) hehe iiki diyettelermiş:))
valla erkekler bayanlar için şey der
kız boğazı kazboğazıDD yani nekadar doğru bir tabir buböyle

hehe öle valla bide benim eşimde kızıyo ztn zayıfsın ne zayıflaması diye hiç istemiyo zayıflamamı kıskanç....

slm kızlar bugün okulda toplantı vardı geç geldim
sobayı kuaralım dedik arkadaş bizde soba var deyip evden getirmişti bizimde hiç aklımıza gelmedi kovalı sanıyoruz meğerse alttan külünü almalıymış bunla uğraşmak zor olur dedik yeni soba lamaya gitti kızlar
bide 80 kiloluk sobayı içeriye taşıyıp geri çıkarttık ya boştan yere belim koptu bide bugün adet oldum sormayın
soba gelsind eonu kurcaz inş
gelirim ben sonra haber vereyim dedim

hoş geldin canım yaaaa vallaa biran önce kursaydınız rahtlardınız fıstıkımmmm nedir bu çile yaws((
keşke taşımadan önce baksaydınızz sobayaaa neyse geçmiş olsun
kimsecikler yok bugün her gelene atlıyorum

slm kızlar ben bgn pcyi açık unutup çıkmışım evden sayfada açık kalmış bütün gün..bi geçmiş yapayım bakiim..

ben geldim sıcaktan mayışmış haldeyim
oohh beee ne güzelmiş sıcaklık
yaktık sobamızı çayımızı içtik kemiklerim ısındı ha bide şu bel ağrısı olmasa değmeyin keyfime

siz nasılsınız

kaptancığım merhaba aşağıda seni görüyorum nasılsın??

kimler elendi belli oldumu aslıcığım yeni birilerini alalım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…