- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.201
istediğine eminmisin :))
veryorum bak
malzemeler
lahana (yarım yaptım ben lahanam orta boydu)
1 havuç
3 soğan
3 domates rendesi
4 tane yeşil biber
3-4 diş sarmısak
bl baharat özellikle kimyonn
onun dışında nane karabiber pulbiber kırmızı biberr
1 tanede tavuk bulyon
1 yk zeytinyağı
yemek gibiy aptı canım ben
soğan havuç soteletim domatesi bibri ilave ettim biberleri üçe dörde böldüm attım sarmısakları doğradım
lahanaları doğradımm (ıspanak yemeğindeki gibi)
baharatlarını attım suyunu ilave edip bulyon attımiçine
düdüklüde 20-25 dk da pişti
yerkende limon sıktım of of çok güzeldi
kızlar dün işten çıktım eve gittim etrafı toparladım ama hasta olma aşamasındayım galiba okadar üşüyordum ki işyerinde de halim yoktu saat 9 gibi bi uyudum zaten gece kardeşim uyandırdı kabus gördüm birsürü bağırıyormuşum hasta olucam kesinn belli yani hava okadar soğukki kızlar anlatamam(((( doğal olarkta bişey yiyemedim aa ama pardon şekrsiz bi çay içtim bir kaşıkta bal yedim babam petek bal almışş canım istiyor demiştim geçen gün oda almış tadına bak diyince kıramamdım şimdi okadar almış kızardı wallaa )
slm kızlar nasılsınız...
slm canımmm nasılsın bakimm neyaptın lahanayı
yaptım kuzum içiyorum bakalım hayırlısı ya,sen naptın yiyomusun...
ohh afiyet olsun canımm
bende yaptımmm dün akşam yemeğimi onunla yaptım bugün sabahta içtim
öğlen içinde bir kavanoz yanımda getirmiştim ama içemedim arkadaşın annesine gittik makarna yaptııı peynirleee ondan yedimm( çok ısrar ettiler yaaa ofssss mecbur kaldımmm ama akşama inş. içeceğim
iyi yapmışsın canım ama istikrarlı davranmak gerekiyo bu diyette hoş bende kendime güvenemiyorum...
D ben kendime güveniyorumda etrafıma güvenemiyorumyaaaaaaa herkes elbirliğiylee bana baskı yapıyorlar takmış vaziyettleer banaaaaa DD
akşamda kayınvalideme gideceğim gitmeden evde içeyimdee çorba orada yemeyim yemekkızacaklar yaaa off ne zorr çevre baskısı
aynen canım bu ara günler fln başladı benimde ,işim zor valla...
hakikaten işin zor canımneapacğaız yawssss bir kampa falanmı gitsek
of of öle yapmamız gerekiyo sanırım...
bana zorla yedirdiriyorlar ya ben yiyorum mesela çok doydum diyorum inanmıyorlar midem küçüldü sanırım şimdi acayip midem bulanıyorrrrrr utanmasam gidip bir parmak atıcam çıkaracağımm ısrar ettilermi kafa atasım geliyor artık( o an yiyorum ama sonrsı kötü yaa
:)))) hehe iiki diyettelermiş:))valla ben bu ara hastalıktan boşladım miğdemde küçülme fln yok bizimde arkadaşlar sürekli kahvaltıya fln çağırıyolar güya hepsi diyette patates kızartmaları sigara börekleri birer tane yesen kilo veremiyosun ztn heheeh...
:)))) hehe iiki diyettelermiş:))
valla erkekler bayanlar için şey der
kız boğazı kazboğazıDD yani nekadar doğru bir tabir buböyle
slm kızlar bugün okulda toplantı vardı geç geldim
sobayı kuaralım dedik arkadaş bizde soba var deyip evden getirmişti bizimde hiç aklımıza gelmedi kovalı sanıyoruz meğerse alttan külünü almalıymış bunla uğraşmak zor olur dedik yeni soba lamaya gitti kızlar
bide 80 kiloluk sobayı içeriye taşıyıp geri çıkarttık ya boştan yere belim koptu bide bugün adet oldum sormayın
soba gelsind eonu kurcaz inş
gelirim ben sonra haber vereyim dedim
slm kızlar ben bgn pcyi açık unutup çıkmışım evden sayfada açık kalmış bütün gün..bi geçmiş yapayım bakiim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?