- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.221
ben geldim sıcaktan mayışmış haldeyim
oohh beee ne güzelmiş sıcaklık
yaktık sobamızı çayımızı içtik kemiklerim ısındı ha bide şu bel ağrısı olmasa değmeyin keyfime
siz nasılsınız
kaptancığım merhaba aşağıda seni görüyorum nasılsın??
kimler elendi belli oldumu aslıcığım yeni birilerini alalım artık..
kimseler yok geçmişe bakam bi kızlar lahana çorbasını yaptım içiyorum bakalım sonuç nasıl olacak...
ohhh ne güzel valla odun sobasının yeri başka yaa bende isterdim ama bzim apartmanda yasak
selam canım
ben mesaj bırakmıştım birine geri dönmedi
mihrace birini diyordu noldu bilmiyorum geçmişe bakmadım
aytaç elendi
duygu konusunda akrarsızım en son hastaydı siz bu konuda ne diyorsunuz
ben yine mesaj bırakayım katılmak isteyenler topiğine
hoşgeldin canımmm nasılsın
valla duygu bayadır paylaşım yapmıyor aslıcığım ben eylül ayından beri doğru düzgün girdiğini görmedim..çok istiyor oda zayıflamayı burayıda seviyor ama bizimde paylaşım yapacak kişilere ihtiyacımız var şimdi fatma da izinli bence sen yeni birilerini al artık..
iyiyim canım biraz yorgunum bgn stand kurduk durduk gittiğimiz her mağaza da bayaa yoruldum..sende soba kurmuşsun hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın inşallah..
canım ben yine mesaj bıraktım gündüz okulda oluyorum gündüz girenler katılmak isteyenler topiğine arada bakıp uygun gördüğünüz 1 kişiyi takıma davet edin kızlar
diğer takımlar kapıyo hemen
sağol canım evet kazasız belasız yazı getiririz inş
sanada kolay gelsin
bende yoruluyorum ya çok fazla bugün nöbetçiydim benle nöbetçi olan arkadaş ücretli herşeyi ben yapıyorum birini yapıyorsa birini yapmıyo kötü niyetinden değil ama bilmiyo durmadan hocam bunu yap şunu yap demek istemiyorum çok bilmiş gibi baya yoruluyorum dersler bir yandan
29 ekim için bir ront gösterisi hazırlıyorum
bide işim yokmuş gibi öğretmenlere bir sürü evrak işi veriyorlar anket işi durmadan netten anket dolduruyoruz sözde yarım gün çalışıyoruz
canım ben yine mesaj bıraktım gündüz okulda oluyorum gündüz girenler katılmak isteyenler topiğine arada bakıp uygun gördüğünüz 1 kişiyi takıma davet edin kızlar
diğer takımlar kapıyo hemen
sağol canım evet kazasız belasız yazı getiririz inş
sanada kolay gelsin
bende yoruluyorum ya çok fazla bugün nöbetçiydim benle nöbetçi olan arkadaş ücretli herşeyi ben yapıyorum birini yapıyorsa birini yapmıyo kötü niyetinden değil ama bilmiyo durmadan hocam bunu yap şunu yap demek istemiyorum çok bilmiş gibi baya yoruluyorum dersler bir yandan
29 ekim için bir ront gösterisi hazırlıyorum
bide işim yokmuş gibi öğretmenlere bir sürü evrak işi veriyorlar anket işi durmadan netten anket dolduruyoruz sözde yarım gün çalışıyoruz
benide alırmısınız bu gruba kızlar katılmak istiyorum ama hiç bi yerden bi cevap yazan yok
benide alırmısınız bu gruba kızlar katılmak istiyorum ama hiç bi yerden bi cevap yazan yok
off sen benden daha çok yoğunsun valla biz bgn ürünler promosyona girdi diye dolaştık o kadar yoksa rahatız yanii..
sanırım öğretmensin bende öğretmenim zayıflamam için takım ruhuna ihtiyacaım var...
aslıcığım ben bgn çok yedim yaa aslında çok değilde düzensiz yediğim için bana öle geldi ama yarın telafi günü yapacam...
canım valla nazar değecek bana ben sınıfım için çok çalışıyom bütüna rkadaşlar hep beni konuşuyo yeter artık bize kötü örnek oluyon diye
boşver sen bildiğinden şaşma severek yapıyorsun demek ki işini oku üfle hergün sen kendini
yaz bakalım canım neler yedin bir görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?