Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yemeklerin iyi aslında ama abur cubur kaçmış ya çikolata ya kraker olsaydı daha iyi olurdu canım

sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 bardak açy
2 dilim ekmek

ara
1 bardak çay

öğle
2 kepçe çorba
2 köfte
3 tane patates kızartması
salata
2 dilim ekmek

akşam
2 kaşık lor peyniri
4 zeytin
domates
2 dilim ekmek
3 bardak çay

Son düzenleme:

tesekkur ederim canim. yapicam en kisa zamandaq tarifini

17 EKİM PAZARTESI

mihracee 35

fiyona_07 10

aynalar 10

melekaysee 10

prenses88 4

nazco 8

selinay 8

emidaf 7

pinkcat87 9

aytaç izinli

fatta83 izinli

Aslicigim, ogle yemegin guzel gorunuyor:) aksamida hafif gecirmisin heralde tebrik ederim

keyfin yerindeymiş aslıcığım dün :))

öyle hissettim birden

lahana çorbası yapanlara hayırlı uğurlu olsun sonuç alırsınız inş

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bak benimki nerdeyse 3 hafta olacak geçmedi daha
rüyanda ne gördünde korktun canım

selam kizlar ben geldim, misafirim var, ben listeyi hazirlayip bide size merhaba deyip cikacagim..

17 EKİM PAZARTESI

mihracee 35

fiyona_07 10

aynalar 10

melekaysee 10

prenses88 4

nazco 8

selinay 8

emidaf 7

pinkcat87 9

aytaç izinli

fatta83 izinli

ellerine sağlık canım

Aslicigim, ogle yemegin guzel gorunuyor:) aksamida hafif gecirmisin heralde tebrik ederim

bugün nöbetçiydim öğle yemeğini okulda yedim yoksa yine kahvaltı yapardım

bugun diyete basladim, isvec diyetine. Ins yarim birakmam

sabah: hicbirsey yemedim,

ogle :katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates

Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

Lahana corbasi diyetine baslayan arkadaslara hayirli olsun..ben denedim olmadi daha once:) ins devamini getirirsiniz

Mihrace nin arkadasini alabiliriz bence, duygu arkadasimiz kimdi? kac kisi almamiz gerekiyor? aslicigim sen kimi secersen kabulumuzdur tatlim..

hhehheheh evlenicekmisinnn canımm bekarlık sultanlıktır yaaaaa

noldu ya niy7e döndün sultanlığa sen şehzade ahmet napıyo

canım sen o çorbayı içme evde çünkü nasıl olsa sana yine bişey yedirdecekler orda

canım ne bilelim hep çokça kova alırız doldururuz koyarı diye konuştuk arkadaş derdi o kavalı değil ki diye unuttum diye aradan zaman geçti ne bilem diyo

ellerine sağlık canım

bugün nöbetçiydim öğle yemeğini okulda yedim yoksa yine kahvaltı yapardım

rica ederim canim. Ayy hepte nobetci sen oluyorsun yaw:) banami denk geliyor ne. ama ogle yemegi duzenli yersen , aksamda hafif gecistirirsen super olur..

Mihrace nin arkadasini alabiliriz bence, duygu arkadasimiz kimdi? kac kisi almamiz gerekiyor? aslicigim sen kimi secersen kabulumuzdur tatlim..

canım cevap gelmedi mihraceden söyleyecekti
duygu dudujan canım
aytaçın yerine birini alırız fatma izinde onun yerinede birini alıurız fatma döndüğünde 13 kişi olabiliriz sorun olmaz
duygunun yeri daha belli değil

rica ederim canim. Ayy hepte nobetci sen oluyorsun yaw:) banami denk geliyor ne. ama ogle yemegi duzenli yersen , aksamda hafif gecistirirsen super olur..

her salı nöbetçiyim canım bu ay böyle bakalım haftaya yeni liste asılacak günümüz değişecek mi

ay güle güle kullanın canım zor iş valla....

bunu bende içmek isterdim ama çok gaz yapıyormuş benim kız sıkışır diye içemiyorum..

boşver canım sen sonra denersin...

canım valla nazar değecek bana ben sınıfım için çok çalışıyom bütüna rkadaşlar hep beni konuşuyo yeter artık bize kötü örnek oluyon diye

ne güzel benim bebişinde senin gibi öğretmeni olur inşallah...

17 EKİM PAZARTESI

mihracee 35

fiyona_07 10

aynalar 10

melekaysee 10

prenses88 4

nazco 8

selinay 8

emidaf 7

pinkcat87 9

aytaç izinli

fatta83 izinli

eline sağlık canım....

Lahana corbasi diyetine baslayan arkadaslara hayirli olsun..ben denedim olmadi daha once:) ins devamini getirirsiniz

sağol kuzum benimde miğdemi bulandırdı bugün biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…