- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.261
sağol canım
inş olur gerçi benim gibi öğretmen bulamazsınızda dua et ankaraya geliyim ben olayım öğretmeni
ben geldim sıcaktan mayışmış haldeyim
oohh beee ne güzelmiş sıcaklık
yaktık sobamızı çayımızı içtik kemiklerim ısındı ha bide şu bel ağrısı olmasa değmeyin keyfime
siz nasılsınız
selam canım
ben mesaj bırakmıştım birine geri dönmedi
mihrace birini diyordu noldu bilmiyorum geçmişe bakmadım
aytaç elendi
duygu konusunda akrarsızım en son hastaydı siz bu konuda ne diyorsunuz
ben yine mesaj bırakayım katılmak isteyenler topiğine
hımss krakerler olmasa gayet güzel olacakmış fıstıkcımm ama böylede güzel bence afiyet olsunöff yazayım dimi
sabah çok güzel başladım
roka,domates,salatalık,dere otu ve lordan oluşan bi kase salata
1 haşlanmış yumurta
1 fincan çay
öğlen bir paket bisküvi ve 1 minik çikolata
arada çubuk kraker yedim ama bunu ara ara sıkıldıkça yedim düzenli yemeyince ne yediğimi anlamadım hiç
akşam bir kase 4 kaşık kadar tarhana çorbası
5 kaşık karnıbahar yemeği
çeyrek ekmek
işte bunları yedim
sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 bardak açy
2 dilim ekmek
ara
1 bardak çay
öğle
2 kepçe çorba
2 köfte
3 tane patates kızartması
salata
2 dilim ekmek
akşam
2 kaşık lor peyniri
4 zeytin
domates
2 dilim ekmek
3 bardak çay
17 EKİM PAZARTESI
mihracee 35
fiyona_07 10
aynalar 10
melekaysee 10
prenses88 4
nazco 8
selinay 8
emidaf 7
pinkcat87 9
aytaç izinli
fatta83 izinli
lahana çorbası yapanlara hayırlı uğurlu olsun sonuç alırsınız inş
Lahana corbasi diyetine baslayan arkadaslara hayirli olsun..ben denedim olmadi daha once:) ins devamini getirirsiniz
Mihrace nin arkadasini alabiliriz bence, duygu arkadasimiz kimdi? kac kisi almamiz gerekiyor? aslicigim sen kimi secersen kabulumuzdur tatlim..
canım sen o çorbayı içme evde çünkü nasıl olsa sana yine bişey yedirdecekler orda
canım ne bilelim hep çokça kova alırız doldururuz koyarı diye konuştuk arkadaş derdi o kavalı değil ki diye unuttum diye aradan zaman geçti ne bilem diyo
bugun diyete basladim, isvec diyetine. Ins yarim birakmam
sabah: hicbirsey yemedim,
ogle :katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
sağol kuzum benimde miğdemi bulandırdı bugün biraz...
lütfen benide yarışmanıza alın.. yoksa bunalıma girip intihar edicem bıktım sürekli kilo almaktan.. 14 yıldır sporcuyum ve suan bunun zorluklarını yaşıyorum 1 yıl spora ara verdim toprak sergen gibi şiştim metabolizma yavaşladı dogal olarak normal hayat bana yavaş geldi yediklerimi yakamadım artık spora yeniden başladım ve diyete sizinle başlamak istiyorum yarışmam lazım yoksa olmıycak bu böyle..hiç evden çıkmak istemiyorum birşey giymek istemiyorumm(( eski kıyafetlerime bakıp sürekli aglıyorumm nolur yardımcı olun bana da.. burda kilo verenlere çok özeniyorum yapabilirm ama tek başına zor insanın yanında destekçileri lazım bizim evde herkes çok yemek yer sürekli tatlı olur her akşam çayın yanında bisküvi fındık fıstık konulur.. kaçıyorum bazen yanlarından ama dayanamıyorum genelde nasılsa veremicem diyerek daha cok yiyorum.. ayrıca üzülünce dolaba saldıranlardanım.. cok sıktım farkındayım ama inanın içimdeki sıkıntı daha fena.. nolur yarışmanıza dahil olayım..
lütfen benide yarışmanıza alın.. yoksa bunalıma girip intihar edicem bıktım sürekli kilo almaktan.. 14 yıldır sporcuyum ve suan bunun zorluklarını yaşıyorum 1 yıl spora ara verdim toprak sergen gibi şiştim metabolizma yavaşladı dogal olarak normal hayat bana yavaş geldi yediklerimi yakamadım artık spora yeniden başladım ve diyete sizinle başlamak istiyorum yarışmam lazım yoksa olmıycak bu böyle..hiç evden çıkmak istemiyorum birşey giymek istemiyorumm(( eski kıyafetlerime bakıp sürekli aglıyorumm nolur yardımcı olun bana da.. burda kilo verenlere çok özeniyorum yapabilirm ama tek başına zor insanın yanında destekçileri lazım bizim evde herkes çok yemek yer sürekli tatlı olur her akşam çayın yanında bisküvi fındık fıstık konulur.. kaçıyorum bazen yanlarından ama dayanamıyorum genelde nasılsa veremicem diyerek daha cok yiyorum.. ayrıca üzülünce dolaba saldıranlardanım.. cok sıktım farkındayım ama inanın içimdeki sıkıntı daha fena.. nolur yarışmanıza dahil olayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?