Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi gözünüz aydın canımcım belinde geçer inş. en kısa zamanda merak etme odun sobasının keyfini sürün kestaneler kızartın ekmek kızartın ah ah üzerine terayğ ay

canım arkadaşa mesaj attım ama henüz dönüş yapmadı bekliyorum döner görürseee mutlaka

hımss krakerler olmasa gayet güzel olacakmış fıstıkcımm ama böylede güzel bence afiyet olsun

ay ay süper süper söyleyecek hiçbirşey yok benceee afiyet olsunn kaçamağı bile ölçülü yaaa

lahana çorbası yapanlara hayırlı uğurlu olsun sonuç alırsınız inş

ay saol kuzum ben çok sevdimdeeee ( kims eiçirmiyor yaaa öğlen iş arkadaşlarımla mücadele ediyorum akşam kayınvalidemlere gittiysek onunlagezmeye gittiysek arkadaşlarrr ofsss beni antisosyal yapacaklar yaaa bu gidişlerr neyse cumaya kadar özgürüm lahana çorbamı rahatlıkla içeceğimm inş.

Mihrace nin arkadasini alabiliriz bence, duygu arkadasimiz kimdi? kac kisi almamiz gerekiyor? aslicigim sen kimi secersen kabulumuzdur tatlim..

ay canım arkadaştan haber bekliyorum normalde çok girer nete ama özel birşeyler var sanırım girmedi daha dönüş yapmadı o yüzden

(( aslı beni ve çevremiş çok ii tanımışssın inankii(( püfsss neyse başaracağım yapacağım kocaman birlahanam var yapıcamDDbitecek hepsi

bu arada soba faslının sonu güzel bitmiş önemli olan o geçmiş olsun kuzum

bugun diyete basladim, isvec diyetine. Ins yarim birakmam

sabah: hicbirsey yemedim,

ogle :katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates

Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

ooo süpersinn negüzelmiş menünn afiyet olsun canım

kızlar bugünkü menümü yazayımmı

sabah
kocaman bir tabak lahana çorbası

öğlen (çorbamı içirmediler)
5-6 kaşık el makarnası peynirli
1 minik poğaça

ara saat 5 gibi
4-5 tane çiğ köfte 2-3 yaprak marol

akşam
5-6 yk taze fasulye
1 yk pilav
1 tane lahana sarması

ara
1 küçük elma
1 çeltik üzüm
1 erik

çok tok olmasam gidip çorba içicem ama abartmayımm yarına saklıyorum tüm iştahımı

lütfen benide yarışmanıza alın.. yoksa bunalıma girip intihar edicem bıktım sürekli kilo almaktan.. 14 yıldır sporcuyum ve suan bunun zorluklarını yaşıyorum 1 yıl spora ara verdim toprak sergen gibi şiştim metabolizma yavaşladı dogal olarak normal hayat bana yavaş geldi yediklerimi yakamadım artık spora yeniden başladım ve diyete sizinle başlamak istiyorum yarışmam lazım yoksa olmıycak bu böyle..hiç evden çıkmak istemiyorum birşey giymek istemiyorumm(( eski kıyafetlerime bakıp sürekli aglıyorumm nolur yardımcı olun bana da.. burda kilo verenlere çok özeniyorum yapabilirm ama tek başına zor insanın yanında destekçileri lazım bizim evde herkes çok yemek yer sürekli tatlı olur her akşam çayın yanında bisküvi fındık fıstık konulur.. kaçıyorum bazen yanlarından ama dayanamıyorum genelde nasılsa veremicem diyerek daha cok yiyorum.. ayrıca üzülünce dolaba saldıranlardanım.. cok sıktım farkındayım ama inanın içimdeki sıkıntı daha fena.. nolur yarışmanıza dahil olayım..

canım merhaba hoş geldinnn nekadar dolmuşsun sen öyleee bak böyle olumsuzluklar kötü düşünceler hiç ama hiç yakışmıyor hırslanmana birşey demem intiharmış falan fila uok olmazz
gel şekerim alalım seni armaıza aslı kaptnaımız var zaten alacağız takıma ynei arkadaşlarr nedenn sen olmayasınn, kendini tanıt bir kaç kilosun boyun kaç hedefin kaç vs..

canım benimm sakın kötü şeyler düşünme tabikide takıma gelebilrisin. bizim takımımız manevi yönden inan çok iyidir her konuda birbirimize destek olur ve tüm sorunları beraber atlatmaya çalışırız inşallah sende bizimle beraber güzel şeyler paylaşır ve yaşarsın. kendini hiç sıkma moralini bozma sıfırdan başla herşeye abur cuburu bırakmak inan çok kolay zor gibi gözüksede çok çok basit bişey ekmeği şekeri kestin mi sporlada destek takımlada destek hopppp işte ideal kilodasın :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…