- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.281
mihraceee seni görüyorum aşağıdaa işte yine başbaşayızzzz
günaydınn günaydınnn sabahların sultanlarııııı
hım süpersin Allah kabul etsin :)kızlarr sabah 6:30 uynadım çok şükür sabah ezanı ile:))))))
hemen güzel bir kahvaltı hazırladımm ve yediklerim :))
3. dilim ekmek
1. kaşık bal
1. dilim b. peynir
şekersiz çayy ve tabikide suyummm
bu arada yarım saaat yürüyüş yaptımmm
( ne olur dikkat et kendineeee bak çok fena salgın vvar herkes hastaaaa (( herkessss ay ayy buz buz dışarısı dondummmmmmburalara karda yağmıi tepelre karlı
( bende geldim ama şimdide sen yoksunkiii
afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
piştttt ordamısın piştttttt
canım merhab aben seni fakretmedimm pardon fıstık.
evet yine bizbizeyiz:)) nasılsın keyifler nasıl canım
maşallah neşen buradan hissediliyorrr Allah bozmasın canım sanadaaa günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
hım süpersin Allah kabul etsin :)
özendirik yaptın yawss ne güzel bu saate kadar dolu geçmişrsin vaktini
kahvaltındesen oda ayrı bir güzell üstelik sprounuda yapmışsınnn oh ohhh
günü böyle tamamlarsın inş.
sağol canım dikkat etmeye çalışıyorumda hayatım ne bilimm havalara pek güven olmuyo biliyosun :))))))
karşılaşamıyoruz ki bi türlü :))))
piştt pişttt burdayım:))))
aşkolsunn yanii şeker ben farkedilmicem bir hatunmuyumm:103::103::103::103::103::111::111::111::111::111::111::111::111::122::122::122::122::122::122:
sağoll hayatım aminnn cümlemizin inşallahhhh
sağoll şeker amin inş..
walla akşam erken uyudum canım zaten karar verdim en geç 10 da yatıcam sabah daha dinç uyanıyorum hemde zaten aç uyanıyorum ve hemen suyumu içiyuorumm zaten o iştahımı kaptıyor ben aç karnına su içmezsem eğer akşama kadar sersem gibi olurum inan yıllardır allışmışım
slm kızlar nasılsınız...
kimseler yok geçmişe bakam bi kızlar lahana çorbasını yaptım içiyorum bakalım sonuç nasıl olacak...
slm kızlar bugün okulda toplantı vardı geç geldim
sobayı kuaralım dedik arkadaş bizde soba var deyip evden getirmişti bizimde hiç aklımıza gelmedi kovalı sanıyoruz meğerse alttan külünü almalıymış bunla uğraşmak zor olur dedik yeni soba lamaya gitti kızlar
bide 80 kiloluk sobayı içeriye taşıyıp geri çıkarttık ya boştan yere belim koptu bide bugün adet oldum sormayın
soba gelsind eonu kurcaz inş
gelirim ben sonra haber vereyim dedim
ben geldim sıcaktan mayışmış haldeyim
oohh beee ne güzelmiş sıcaklık
yaktık sobamızı çayımızı içtik kemiklerim ısındı ha bide şu bel ağrısı olmasa değmeyin keyfime
siz nasılsınız
iim fıstık şükürr bir sıkıntı yokkk işler güçler devammm regl olmayı bekliyorum 6 gün gecikti bıdıksen nasılsınnn canım benimm geçmişi okumaya yeni başladım wallaaa keyiflr nasıl iştah nasıll anlat bakalım hele
öff yazayım dimi
sabah çok güzel başladım
roka,domates,salatalık,dere otu ve lordan oluşan bi kase salata
1 haşlanmış yumurta
1 fincan çay
öğlen bir paket bisküvi ve 1 minik çikolata
arada çubuk kraker yedim ama bunu ara ara sıkıldıkça yedim düzenli yemeyince ne yediğimi anlamadım hiç
akşam bir kase 4 kaşık kadar tarhana çorbası
5 kaşık karnıbahar yemeği
çeyrek ekmek
işte bunları yedim
sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 bardak açy
2 dilim ekmek
ara
1 bardak çay
öğle
2 kepçe çorba
2 köfte
3 tane patates kızartması
salata
2 dilim ekmek
akşam
2 kaşık lor peyniri
4 zeytin
domates
2 dilim ekmek
3 bardak çay
öyle hissettim birden
lahana çorbası yapanlara hayırlı uğurlu olsun sonuç alırsınız inş
geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bak benimki nerdeyse 3 hafta olacak geçmedi daha
rüyanda ne gördünde korktun canım
bugun iyiyim canim. dun diyete baslayacaktim olmadi, bugun basladim bende. Sporada basliyacagim, ins iyi sonuclar alarim.
iim fıstık şükürr bir sıkıntı yokkk işler güçler devammm regl olmayı bekliyorum 6 gün gecikti bıdıkhiçde belirti yokk sinir oluyorum
houyyyyyy amanınnn bebek olmasınn sakınnnnn
yok yok maalesef yokkmümkün diil kardeş kardeşiz kocişler 1 aydan fazla süredirrr (( başka bir nedeni var ama çözemedim
hhehheheh evlenicekmisinnn canımm bekarlık sultanlıktır yaaaaa
slm kızlar bugün okulda toplantı vardı geç geldim
sobayı kuaralım dedik arkadaş bizde soba var deyip evden getirmişti bizimde hiç aklımıza gelmedi kovalı sanıyoruz meğerse alttan külünü almalıymış bunla uğraşmak zor olur dedik yeni soba lamaya gitti kızlar
bide 80 kiloluk sobayı içeriye taşıyıp geri çıkarttık ya boştan yere belim koptu bide bugün adet oldum sormayın
soba gelsind eonu kurcaz inş
gelirim ben sonra haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?