Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr sabah 6:30 uynadım çok şükür sabah ezanı ile:))))))

hemen güzel bir kahvaltı hazırladımm ve yediklerim :))
3. dilim ekmek
1. kaşık bal
1. dilim b. peynir
şekersiz çayy ve tabikide suyummm

bu arada yarım saaat yürüyüş yaptımmm

hım süpersin Allah kabul etsin :)
özendirik yaptın yawss ne güzel bu saate kadar dolu geçmişrsin vaktini
kahvaltındesen oda ayrı bir güzell üstelik sprounuda yapmışsınnn oh ohhh
günü böyle tamamlarsın inş.

( ne olur dikkat et kendineeee bak çok fena salgın vvar herkes hastaaaa (( herkessss ay ayy buz buz dışarısı dondummmmmmburalara karda yağmıi tepelre karlı

( bende geldim ama şimdide sen yoksunkiii

afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

piştttt ordamısın piştttttt

sağol canım dikkat etmeye çalışıyorumda hayatım ne bilimm havalara pek güven olmuyo biliyosun :))))))

karşılaşamıyoruz ki bi türlü :))))

piştt pişttt burdayım:))))

canım merhab aben seni fakretmedimm pardon fıstık.
evet yine bizbizeyiz:)) nasılsın keyifler nasıl canım

maşallah neşen buradan hissediliyorrr Allah bozmasın canım sanadaaa günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)

aşkolsunn yanii şeker ben farkedilmicem bir hatunmuyumm:103::103::103::103::103::111::111::111::111::111::111::111::111::122::122::122::122::122::122:

sağoll hayatım aminnn cümlemizin inşallahhhh

sağoll şeker amin inş..

walla akşam erken uyudum canım zaten karar verdim en geç 10 da yatıcam sabah daha dinç uyanıyorum hemde zaten aç uyanıyorum ve hemen suyumu içiyuorumm zaten o iştahımı kaptıyor ben aç karnına su içmezsem eğer akşama kadar sersem gibi olurum inan yıllardır allışmışım

sen nasılsınnn canım benimm geçmişi okumaya yeni başladım wallaaa keyiflr nasıl iştah nasıll anlat bakalım hele

sağol canım dikkat etmeye çalışıyorumda hayatım ne bilimm havalara pek güven olmuyo biliyosun :))))))

karşılaşamıyoruz ki bi türlü :))))

piştt pişttt burdayım:))))

evet maalesef dış etkenlerr bizi mahvedebiliyor
yaa sen burdayken ben birşeyle juğraşıyorum ben yazarken sen çıkıyorsunn denk getiremyirozu gerçekten neyse bugün yakaladık

aşkolsunn yanii şeker ben farkedilmicem bir hatunmuyumm:103::103::103::103::103::111::111::111::111::111::111::111::111::122::122::122::122::122::122:

sağoll hayatım aminnn cümlemizin inşallahhhh

ay ay hayatım olurmu öyleeee şey elbette farkedilecek hatunsun, benim sayfayı yenelememden dolayı göremedim şeker F5 yapıyorum arada yaızlanları görüyorum falan yoksa kaçıyor arada

hımsss değişik bir teşhis:)) bende suyuçoks everim ama yöel günebaşlarken içeceğim diye birşey yok
erken uyuyabilrisenn süper olur ama iş eyleme dökmekte ben başaramayanlardnaım sana kolay gelsin şimdiden

slm kızlar nasılsınız...

kimseler yok geçmişe bakam bi kızlar lahana çorbasını yaptım içiyorum bakalım sonuç nasıl olacak...

kuzuuu walla şükür kavusturana çzledimm yaa ayrı düştük wallaaa((((

ahh benimmm süper kahraman çiçemmm sana bi prens lazım en acilinden yoksa olmayacak bu böyle sen soba kurmalarla uğraşak birr hatunmusunn ahh benimm çiçemmm kıyamamm acilinden birr damat aranıyorrr

sen nasılsınnn canım benimm geçmişi okumaya yeni başladım wallaaa keyiflr nasıl iştah nasıll anlat bakalım hele
iim fıstık şükürr bir sıkıntı yokkk işler güçler devammm regl olmayı bekliyorum 6 gün gecikti bıdık hiçde belirti yokk sinir oluyorum

canım bana fazla gelmedi walla yediğin saatlerde önemli çünki akşam 7 den sonra yemek kilo yapıyor ve ben çoğu zamna akşam yemek yemem ve sen annesin emziriyorsun çikolata ye sütün olsun :))))

çiçemm bana sanki azcık fazla gibi geldi yemek ne bilimmm walla . hem dikkat edeyim dimiş kendime yoksa hasta olursam 3 hafta doktora gitmeden çekerim doğruu doğruuu ahhh ahhh kızgınım san biliyosun dimii dokora gitmediğin içinn

bugun iyiyim canim. dun diyete baslayacaktim olmadi, bugun basladim bende. Sporada basliyacagim, ins iyi sonuclar alarim.

canım benim nasılsınnn ahh grubunn en narin ve çıtırıı (benim için öle) canım benim isveç dieti iyide çokta aç kalma olurmu bak bebekte istiyosun vitaminli şeyler yeee:26::26::26::26::26::26::26:

yok yok maalesef yokk mümkün diil kardeş kardeşiz kocişler 1 aydan fazla süredirrr (( başka bir nedeni var ama çözemedim

hımmmsss o zman havalardandırr dicemmm birde geri atar ya 3-4 gün onunda etkisi olabilirr :))))
kardeşş gbi olmayınn canımm yaaaa evlilkk işte nasıl garip bişeyy yaa ((((

ay canım yaa..belim agrıyo de kaç biraz işlerden

kızçelerimm ben çıkıyamm artıkk işlerimi hallediyimm ve aıktım bi çorba içeyimmmm vee yine gelicimmm inş. öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…