- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.301
yemeklerin iyi aslında ama abur cubur kaçmış ya çikolata ya kraker olsaydı daha iyi olurdu canım
sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 bardak açy
2 dilim ekmek
ara
1 bardak çay
öğle
2 kepçe çorba
2 köfte
3 tane patates kızartması
salata
2 dilim ekmek
akşam
2 kaşık lor peyniri
4 zeytin
domates
2 dilim ekmek
3 bardak çay
ben çıkıyorum kızlar
belirli gün ve haftalar için tren yapcam
öpüyorum sizi
lütfen benide yarışmanıza alın.. yoksa bunalıma girip intihar edicem bıktım sürekli kilo almaktan.. 14 yıldır sporcuyum ve suan bunun zorluklarını yaşıyorum 1 yıl spora ara verdim toprak sergen gibi şiştim metabolizma yavaşladı dogal olarak normal hayat bana yavaş geldi yediklerimi yakamadım artık spora yeniden başladım ve diyete sizinle başlamak istiyorum yarışmam lazım yoksa olmıycak bu böyle..hiç evden çıkmak istemiyorum birşey giymek istemiyorumm(( eski kıyafetlerime bakıp sürekli aglıyorumm nolur yardımcı olun bana da.. burda kilo verenlere çok özeniyorum yapabilirm ama tek başına zor insanın yanında destekçileri lazım bizim evde herkes çok yemek yer sürekli tatlı olur her akşam çayın yanında bisküvi fındık fıstık konulur.. kaçıyorum bazen yanlarından ama dayanamıyorum genelde nasılsa veremicem diyerek daha cok yiyorum.. ayrıca üzülünce dolaba saldıranlardanım.. cok sıktım farkındayım ama inanın içimdeki sıkıntı daha fena.. nolur yarışmanıza dahil olayım..
kızçelerimm ben çıkıyamm artıkk işlerimi hallediyimm ve aıktım bi çorba içeyimmmm vee yine gelicimmm inş. öpüyorummm
hıms hımsss eğer çevrende seninle uğraşan yoksa kocan hariçDD devam et bence hehe
lütfen benide yarışmanıza alın.. yoksa bunalıma girip intihar edicem bıktım sürekli kilo almaktan.. 14 yıldır sporcuyum ve suan bunun zorluklarını yaşıyorum 1 yıl spora ara verdim toprak sergen gibi şiştim metabolizma yavaşladı dogal olarak normal hayat bana yavaş geldi yediklerimi yakamadım artık spora yeniden başladım ve diyete sizinle başlamak istiyorum yarışmam lazım yoksa olmıycak bu böyle..hiç evden çıkmak istemiyorum birşey giymek istemiyorumm(( eski kıyafetlerime bakıp sürekli aglıyorumm nolur yardımcı olun bana da.. burda kilo verenlere çok özeniyorum yapabilirm ama tek başına zor insanın yanında destekçileri lazım bizim evde herkes çok yemek yer sürekli tatlı olur her akşam çayın yanında bisküvi fındık fıstık konulur.. kaçıyorum bazen yanlarından ama dayanamıyorum genelde nasılsa veremicem diyerek daha cok yiyorum.. ayrıca üzülünce dolaba saldıranlardanım.. cok sıktım farkındayım ama inanın içimdeki sıkıntı daha fena.. nolur yarışmanıza dahil olayım..
kuzuuu walla şükür kavusturana çzledimm yaa ayrı düştük wallaaa((((
ahh benimmm süper kahraman çiçemmm sana bi prens lazım en acilinden yoksa olmayacak bu böyle sen soba kurmalarla uğraşak birr hatunmusunn ahh benimm çiçemmm kıyamamm acilinden birr damat aranıyorrr
yok yok maalesef yokkmümkün diil kardeş kardeşiz kocişler 1 aydan fazla süredirrr (( başka bir nedeni var ama çözemedim
bugün cok üzgünüm uyanır uyanmaz aldığım şehit haberleri yüzünden.Allah belasını versin pkknın.bazı kaynaklarda şehit sayısının 52 oldugunu söyleyenler bile var(( tek kelimeyle vahşett...
sabah tv izlemedim bugündemi olmuş ya,televizyonu açmaya korkar olduk hepimizin psikolojisi bozuldu valla,allah rahmet eylesin....
ben facei açar açmaz haberleri gördüm.26 şehit var dün geceden.52 de diyen var çok kötü oldum okuyunca.kanım dondu((
of ya bende baktım şimdi alah rahmet eylesin şehitlere,ne zaman bitecek bu terör,hep masum insanlara olan oluyo yazık...
bugun diyete basladim, isvec diyetine. Ins yarim birakmam
sabah: hicbirsey yemedim,
ogle :katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?