Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 kişi daha alacaklar sanırım ama sen bi kurallara bak bir üst menüde cuma takım zayıflama yarışı var

bugün cok üzgünüm uyanır uyanmaz aldığım şehit haberleri yüzünden.Allah belasını versin pkknın.bazı kaynaklarda şehit sayısının 52 oldugunu söyleyenler bile var(( tek kelimeyle vahşett...

hıms hımsss eğer çevrende seninle uğraşan yoksa kocan hariçDD devam et bence hehe

ediyorum canım bakalım ama sabah kahvaltı yaptım aman napim kilo veremesemde toksinleri atarım hiç değilse...

hoşgeldin canım...

evet canım karşılaşamıyoruz bu aralar bende özledim valla...

yok yok maalesef yokk mümkün diil kardeş kardeşiz kocişler 1 aydan fazla süredirrr (( başka bir nedeni var ama çözemedim

neden kıs öle olmazki ama....

bugün cok üzgünüm uyanır uyanmaz aldığım şehit haberleri yüzünden.Allah belasını versin pkknın.bazı kaynaklarda şehit sayısının 52 oldugunu söyleyenler bile var(( tek kelimeyle vahşett...

sabah tv izlemedim bugündemi olmuş ya,televizyonu açmaya korkar olduk hepimizin psikolojisi bozuldu valla,allah rahmet eylesin....

sabah tv izlemedim bugündemi olmuş ya,televizyonu açmaya korkar olduk hepimizin psikolojisi bozuldu valla,allah rahmet eylesin....

ben facei açar açmaz haberleri gördüm.26 şehit var dün geceden.52 de diyen var çok kötü oldum okuyunca.kanım dondu((

ben facei açar açmaz haberleri gördüm.26 şehit var dün geceden.52 de diyen var çok kötü oldum okuyunca.kanım dondu((

of ya bende baktım şimdi alah rahmet eylesin şehitlere,ne zaman bitecek bu terör,hep masum insanlara olan oluyo yazık...

merhaba kızlar sinirlerim çok bozuk bir sürü askerimiz ne yazık ki yine şehit olmuş.ve en çok sinir olduğum şeyde bu askerlerin ölmesine sebep olan adilerin bazılarını türkiyenin meclisinde de bulundurmamız...çok üzgünüm gerçekten

bugun diyete basladim, isvec diyetine. Ins yarim birakmam

sabah: hicbirsey yemedim,

ogle :katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates

Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

canım sabah bişey yemezsen metabolizman bozulur ve sonrada yemeye başlarsan acayip kilo alırsın bir de bu diyet hiç sağlıklı değil sen bunu bırak canım yaa birde çocuk düşünüyorsun kahvaltı yapmayıp metabolizmanı yavaşlatmamalısın..sen sağlıklı bir şekilde üç öğün yemeğini az ve yağsız ye boş ver diyeti filan

selam kızlar ben geldim nasılsınız
ben çok üzgünüm hepimizin başı sağolsun gitti gene gencecik çocuklar kahroluyo insan ama ateş düştüğü yeri yakar allah sabır versin ailelerine pkk ya lanet okuya okuya bi kaldım bugün

kızlar nasılsınız. ben çok üzgünüm ya bu nedir böyle daha ne kadar yürekler yanıcak okadar üzgünüm ki tarişf edemem rabbim ölen şehitlerimizin mekanını cennet ailesinede sabırlar versin. cümlemizin çocuğunu korusun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…