- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.321
ay deprem falan bir tırstımDD ben tekrar gaza geldim şekerim(hakatende gaza geldim lahana gaz yaptı muhahaha)
darısı sana
afiyet olsunn pilavmııı aaaaa
D
tekbaşına kuru kuru pilav nasıl yiyebildin fıstık
benim öğle yemeğimin yanındaa hafif kalmış hahaha
slm kızlar bugün okulda toplantı vardı geç geldim
sobayı kuaralım dedik arkadaş bizde soba var deyip evden getirmişti bizimde hiç aklımıza gelmedi kovalı sanıyoruz meğerse alttan külünü almalıymış bunla uğraşmak zor olur dedik yeni soba lamaya gitti kızlar
bide 80 kiloluk sobayı içeriye taşıyıp geri çıkarttık ya boştan yere belim koptu bide bugün adet oldum sormayın
soba gelsind eonu kurcaz inş
gelirim ben sonra haber vereyim dedim
ben geldim sıcaktan mayışmış haldeyim
oohh beee ne güzelmiş sıcaklık
yaktık sobamızı çayımızı içtik kemiklerim ısındı ha bide şu bel ağrısı olmasa değmeyin keyfime
siz nasılsınız
nazom annem geçmişi okuyosun sen heralde benimde çıkmam lazım epilasyona gidicem çünki hoşş moralim iyi değil eve gidip dua okumak istiyorum okuyabıldığım kadar çok...
öpüyorum seni annemmm:)
kızlar nasılsınız. ben çok üzgünüm ya bu nedir böyle daha ne kadar yürekler yanıcak okadar üzgünüm ki tarişf edemem rabbim ölen şehitlerimizin mekanını cennet ailesinede sabırlar versin. cümlemizin çocuğunu korusun ...
görmedim tatlım seni bir yandanda bizimkiler sütlaç istedi onu yapıyorumbi yandanda geçmiş yapıyorum
bende öptüm seni kuzum yarın karşılaşırız inş özledim seni
hımmmsss o zman havalardandırr dicemmm birde geri atar ya 3-4 gün onunda etkisi olabilirr :))))
kardeşş gbi olmayınn canımm yaaaa evlilkk işte nasıl garip bişeyy yaa((((
kahvaltım
1 tost
çay
ara
1 avuç beyaz leblebi
öğle
1 sandviç ve çay
slm kızlar nasılsınız...
bugün cok üzgünüm uyanır uyanmaz aldığım şehit haberleri yüzünden.Allah belasını versin pkknın.bazı kaynaklarda şehit sayısının 52 oldugunu söyleyenler bile var(( tek kelimeyle vahşett...
ya ben boş sınıfta daralıyom her yer rengarek olmalı öylede oldu duvarlarımda yer kalmadı heryere bir materyal astım
neden kıs öle olmazki ama....
hıms afiyet olsun canım seviyorsan sorun yok ben kuru kuru yiyememde illahaki yoğurt domates falna olması lazım miden için ılık şeyler tüket fıstıkk ii gelir kahve içme oda çok etkiliyorrtırsma güzelim kişisel bi deprem bu kendi kendime inş darısı başıma
ben pilavı çok severim hoş bu aralar midem rahatsız dokunuyo o gün mahvetti beni strese girince midem ağrıyo benim neyseki artık rahatladım biraz
kimseler yok ben kaçam sonra gelirim sohbete gerçi akşamları benim nete bi haller oluyo çok yavaşlıyo.....
bende istiyorum sütlaç yaaa....
kimseler yok ben kaçam sonra gelirim sohbete gerçi akşamları benim nete bi haller oluyo çok yavaşlıyo.....
merhaba kızlarrr nasılsınız ben bütün gün üzgün dolandım durdum((
yazmayım yazmayım dedim buraya ama dayanamıyorummm yaaa nedir bu yaa gencecik 24 vatanseverimiz şehit olduuunezaman son bulacak bu acı off ((
hiç ağzımın tadı yok kuzularrr biraz sizlerle kafa dağıtalım
bugünkü menüm
sabah
1 tabak lahana çorbası
ara
1 cevizli kurabiye
öğlen
2 tabak lahana çorbası
ara
3-4 çatal yaşpasta
akşam
1 tabak lahana çorbası
1 domates
yarım salatalık
1 kırmızı biber
ilerleyen saatlerde meyve yerim
bir geçmiş yapıp geliyorumm hemencik
sorma tatlım hep aynı duygularlaydık hiç aklımdan çıkmıyo ama üzülmenin bir faydası yok işte
menünde güzel abartmamışsın sevdin sen lahanayı
ay canımm dr yasağı var ondan yaram varr yaktırdım ilaç kullanıyorum yasak var o yüzden
hıms afiyet olsun canım seviyorsan sorun yok ben kuru kuru yiyememde illahaki yoğurt domates falna olması lazım miden için ılık şeyler tüket fıstıkk ii gelir kahve içme oda çok etkiliyorr
nazco, melekaysee, kızlar merhaba nasıpıyorsunuz nasılsınızz yine tartı günü geldi nerdeyse yaa neçabuk geçti 1 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?