Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nazom annem geçmişi okuyosun sen heralde benimde çıkmam lazım epilasyona gidicem çünki hoşş moralim iyi değil eve gidip dua okumak istiyorum okuyabıldığım kadar çok...
öpüyorum seni annemmm:)

ay deprem falan bir tırstımDD ben tekrar gaza geldim şekerim(hakatende gaza geldim lahana gaz yaptı muhahaha)
darısı sana

tırsma güzelim kişisel bi deprem bu kendi kendime inş darısı başıma

afiyet olsunn pilavmııı aaaaa
D
tekbaşına kuru kuru pilav nasıl yiyebildin fıstık
benim öğle yemeğimin yanındaa hafif kalmış hahaha

ben pilavı çok severim hoş bu aralar midem rahatsız dokunuyo o gün mahvetti beni strese girince midem ağrıyo benim neyseki artık rahatladım biraz

oyyy keşke hazır getirmişken bi deneseydiniz bana daha kolay gelir o sobalar uzun süre kullanmıştım hiç söndürmüyoduk sürekli alttan alıp üstüne kömür ilave ederdik tekrar yakma derdide olmazdı neyse çıkarmışsınız artık

iyi hadi güle güle ısının artık sobanın keyfi hiç bişide yok bence pis ama sıcak

nazom annem geçmişi okuyosun sen heralde benimde çıkmam lazım epilasyona gidicem çünki hoşş moralim iyi değil eve gidip dua okumak istiyorum okuyabıldığım kadar çok...
öpüyorum seni annemmm:)

görmedim tatlım seni bir yandanda bizimkiler sütlaç istedi onu yapıyorumbi yandanda geçmiş yapıyorum
bende öptüm seni kuzum yarın karşılaşırız inş özledim seni

amin canım......

kimseler yok ben kaçam sonra gelirim sohbete gerçi akşamları benim nete bi haller oluyo çok yavaşlıyo.....

merhaba kızlarrr nasılsınız ben bütün gün üzgün dolandım durdum((
yazmayım yazmayım dedim buraya ama dayanamıyorummm yaaa nedir bu yaa gencecik 24 vatanseverimiz şehit olduuu nezaman son bulacak bu acı off((
hiç ağzımın tadı yok kuzularrr biraz sizlerle kafa dağıtalım

bugünkü menüm

sabah
1 tabak lahana çorbası

ara
1 cevizli kurabiye

öğlen
2 tabak lahana çorbası

ara
3-4 çatal yaşpasta

akşam
1 tabak lahana çorbası
1 domates
yarım salatalık
1 kırmızı biber

ilerleyen saatlerde meyve yerim

bir geçmiş yapıp geliyorumm hemencik

hımmmsss o zman havalardandırr dicemmm birde geri atar ya 3-4 gün onunda etkisi olabilirr :))))
kardeşş gbi olmayınn canımm yaaaa evlilkk işte nasıl garip bişeyy yaa ((((

canım bizimde hoşumuza gitmiyor kardeşlik ama dr yasakları devam edyorr maalesef az kaldı ama
bakalım yerim yakında kırmızı kartı

bugün cok üzgünüm uyanır uyanmaz aldığım şehit haberleri yüzünden.Allah belasını versin pkknın.bazı kaynaklarda şehit sayısının 52 oldugunu söyleyenler bile var(( tek kelimeyle vahşett...

52 mi( inanırım sırf millet ayaklanmasın diyeee az gösteriyorlardır ne acı Allahım ne acı

ya ben boş sınıfta daralıyom her yer rengarek olmalı öylede oldu duvarlarımda yer kalmadı heryere bir materyal astım

ne güzel işini severek yapıyosun bu çok önemli sevmeden yapılan hiç bir işte hayır yok bence
bak ben iki haftadır bu çocuklar bişi yapamaz bişi öğrenemez diyen dangalak bir özel eğitimciyle uğraşıyorum
öğretmeye işini yapmaya niyetin yoksa çocukları sevmiyorsan tabi bişi öğrenemezler öğretenler nasıl öğretiyorlar diyorum iki haftadır üç tane çok gayretli öğretmenimiz var ve bizim tahmin edemiyeceğimiz çok zor dediğimiz şeyleri öğrettiler çocuklara çünkü işlerinide bizim çocuklarıda çok seviyorlar niyetleri var yani bişiler öğretmeye

hıms afiyet olsun canım seviyorsan sorun yok ben kuru kuru yiyememde illahaki yoğurt domates falna olması lazım miden için ılık şeyler tüket fıstıkk ii gelir kahve içme oda çok etkiliyorr

nazco, melekaysee, kızlar merhaba nasıpıyorsunuz nasılsınızz yine tartı günü geldi nerdeyse yaa neçabuk geçti 1 hafta

bende istiyorum sütlaç yaaa....

gel canım ikram ediiyim diycemde cumayı düşünüyorum o yüzden bize yok kuzu hepsini oğluş yiycek ama sen oğlanları getirirsen onlara veririm sütlaç sefaları olsun onların

kimseler yok ben kaçam sonra gelirim sohbete gerçi akşamları benim nete bi haller oluyo çok yavaşlıyo.....

ben burdaydım ama sütlaça daldım görmedim seni bitti artık dolaba attım muhabbet edebiliriz yani

sorma tatlım hep aynı duygularlaydık hiç aklımdan çıkmıyo ama üzülmenin bir faydası yok işte
menünde güzel abartmamışsın sevdin sen lahanayı

sorma tatlım hep aynı duygularlaydık hiç aklımdan çıkmıyo ama üzülmenin bir faydası yok işte
menünde güzel abartmamışsın sevdin sen lahanayı

maalesef birşey gelmiyor elden Allah bildiği gibi yapsın

sevdim lahanayı hoşuma gdiyor yarın sabah biter akşama taze yapacak gibiyim bakalımmm ay inş. cumaya biraz ttartıda güzel şeyler görürüm yaa

ay canımm dr yasağı var ondan yaram varr yaktırdım ilaç kullanıyorum yasak var o yüzden

sabret tatlım yakında geçer ilaçlarını bitir herşey yoluna girer

hıms afiyet olsun canım seviyorsan sorun yok ben kuru kuru yiyememde illahaki yoğurt domates falna olması lazım miden için ılık şeyler tüket fıstıkk ii gelir kahve içme oda çok etkiliyorr

kahvesiz yaşayamam ben güne onla başlıyorum yoksa uyanamam zaten
azcık stres ve sigarada etkiliyo sanki bütün kötü alışkanlıklar bende mevcut

nazco, melekaysee, kızlar merhaba nasıpıyorsunuz nasılsınızz yine tartı günü geldi nerdeyse yaa neçabuk geçti 1 hafta

of ya sorma bu haftalar çok hızlı geçiyo deli olcam kasım gelmesin nooooolurrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…