Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

maalesef birşey gelmiyor elden Allah bildiği gibi yapsın

sevdim lahanayı hoşuma gdiyor yarın sabah biter akşama taze yapacak gibiyim bakalımmm ay inş. cumaya biraz ttartıda güzel şeyler görürüm yaa

görürsün tatlım eminim o kadar çaba harcıyorsun mutlaka fark eder hem lahana detoks etkiside yapar o yüzdende iyi

iyi akşamlar kızlar nasılısınız

hoşgeldin tatlım sanada iyi akşamlar

inş. bitsin biran önce ööögg geldi artık(
tatlıcım kahve çok yakar mideyi azaltmaya çalış bir süre ara versen bile yeter inan, ben öğrencilik yıllarımdan biliyorum sınav zamanı çok tüketirdim uyumamak için sonradan fakretim kahveden olduğunu o yüzden bırakamıyorsanda azaltmaya çalış canımcım.

gelecek kasım maalesef bari bayrama kadar biraz daha versek yeni bayramlıklar alsak D ne güzel olur

görürsün tatlım eminim o kadar çaba harcıyorsun mutlaka fark eder hem lahana detoks etkiside yapar o yüzdende iyi

inş. kuzucum ağzından baş damlıyor inanki :)) bir 59 u görsem ah bitse şu fasılll sonrada formu korumaaa dönemine gireceğim

tatlım ben sabah kahvaltıda 1 fincan neskafe içiyorum çoğu zaman başka içmem arada öğleden sonra birileri gelirse içiyorum ikinciyi oda nadiren

of benim derdimde o inan bayram gelecek ondansonra bizim yeğenin düğünü var arkasından antalyada bi otelde ekspozisyon var 4 gün orda kalıcaz yani yoğun bir program var kasımda ve ben istediğim kiloya gelemedim istediğim kıyafetleride alamıycam böylelikle nolcak bilmiyorum bayrama kadar 70 olsam bari hiç yoktan iyidir ama zor sanki

inş. kuzucum ağzından baş damlıyor inanki :)) bir 59 u görsem ah bitse şu fasılll sonrada formu korumaaa dönemine gireceğim

ah be güzelim senin az kaldı gene bide beni düşünsene daha 15 kilo var vermem gereken hiç bitmiycek galiba bende bu fasıl
sonra hamile kalırım ben gene sonra gene gelir kilolar ömrüm boyunca böle geççek galiba bu sürekli diyet

hıms çok değilmiş gerçektenn ama az tüket yinede

hakikaten programın yoğunmuşş 70 e ulaşabilrsin canım çok fazla bir şey kalmamış aslında ama işte sıkmak lazım bayrama özel birşeylermi yapsak yaws aç kalsak zayıflarmıyızDD kiki ayy aman güzel ciciler almak istiyorum yaaaaa evde birtane takımım var siyah çok şık ona girmek istiyorum yaaa D ona girsem yaaaa of ofs.

menümü yazıım ben bu arada
sabah 1 dilim ekmek
çamur peynir
5 zeytin
kahve
öğle
3 kaşık çorba
3 köfte
akşam salatalık

D bence hedefini küçültt yani ulaşabilecek hedef koy kendine sonraaa yeniden hedef belirle hem değişiklik olur hem hoşuna gider durumm, böyle sanki hem yerinde sayıyormuş gibi olabilirsin.
ay kuzucum sen doğum kilolarını mı vermeye çalışıyorsun yaaa tırsıyorum bak bende o fasıldann

bende bende benimde siyah bir elbisem var ve ona girmek istiyorum ama onu aldığımda 65 kiloydum ben nasıl olcakki

tatlım 1.5 sene evvel ölü doğum yapmıştım hala onun kilolarını vermeye uğraşıyorum tırs gerçekten kolay olmuyo pek

selam kizlar ben geldim, sabah kahvemi iciyorum. tavsiye ederim. oglene kadar hic aciktirmiyor...

gecmisi baktim. nasilsiniz???

bende bende benimde siyah bir elbisem var ve ona girmek istiyorum ama onu aldığımda 65 kiloydum ben nasıl olcakki

canım yaaa inş. giyersin o elbiseniiD süprr olur hehe

benimde takım elbisemi diktiridğimde kilom 57-58 di bir ihtimal 59 la girebilirim kiki

ay süper bir menüü bayıldımmm
afiyet olsun şeker çamur peynir yawss

sağol kuzu çamur peynir bizim buraya özel krem peynire benzer ama biraz teneli güzel bişi

selam kizlar ben geldim, sabah kahvemi iciyorum. tavsiye ederim. oglene kadar hic aciktirmiyor...

gecmisi baktim. nasilsiniz???

hoş geldin kuzu değişik bişi oluyo inan sen sabah diyosun biz akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…