Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hıms hoş geldin canımmm vermen gerekn kilon çok değil kısa zamanda verirsin inş.. kaptanımız seni yönlendirir :)) takımımıza şimdidne hoş geldin

Peki teşekkürler bir haftalık deneme sürecinize başlamak istiyorum yarın yediklerimi içtiklerimi yazarım çünkü bugun berbat bir menüm vardı.Her gün nete girebilecğime inanıyorum inş sağlıklı kılo verebilirim peki nasıl bir beslenme yapmam gerektiğinde de bilgi verebilirmisiniz?3 ana 3 ara olarak beslenmeyi düşünüyorum.Teşekkürler. :)

18 EKİM SALI

mihracee 33

fiyona_07 21

aynalar 22

melekaysee 11

prenses88 9

selinay 11

emidaf 12

pinkcat87 9

aytaç izinli

fatta83 izinli

nazco izinli

canım sevmeden yapılmaz hiç bir şey hele de öğretmenlik sevmeden olmaz asla

canım çok fazla bir kilon yok ekmeği, kızartmaları, yağlı yiyecekleri, hamur işlerini abur cuburu çıkart hayatından
bol su iç daha sebze ağırlıklı beslen aralarda 1 avuç kuru yemiş bir meyve yiyebilirsin yeşil çay bitki çayları içebilirsin
nete giremeyeceğin zaman önceden haber verip izin alabilirsin canım

18 EKİM SALI

mihracee 33

fiyona_07 21

aynalar 22

melekaysee 11

prenses88 9

selinay 11

emidaf 12

pinkcat87 9

aytaç izinli

fatta83 izinli

nazco izinli

ellerine sağlık canım

oohh senin tarifin iyiymis yaa, ben icine bir cok sey koymustum ,sogon koymadim havucta koymadim.. ya bari bugun yapayimda corba, aksamlari icerim, ama havucum yok havucsuz yapsam olurmu?? bide kereviz sapi var, onuda ekleyim nasil olur? acaba bugun aksam havuc alsam yarinmi yapsam ?? simdi arabam yok markete gidemem de

Son düzenleme:
kizlar ben cikiyorum, butun islerim duruyo, kalkar kalkmaz, pc basina oturdum kahvemle birlikte :) mutfakta islerim var ,gorusuz..

valla ben yaptım çok lezzetli oldu beğendim içmesini, forumlarda kervizzi çok önermiyorlar kötü kokutuyormuş ama sen bilirisn orjinalinde kereviz varmış ben birde yerken limon sıkıyorum öylesi çok daha hoş oluyorr.
önemli olan lahannaın olması sanırımm tad katsın diye koydum vardı olacak diye birşey yokk

sabah
2 kaşık lor peyniri
2 zeytin
2 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
1 bardak çay

öğle
3 kaşık çorba
3 kaşık pilav
avuç içi kadar haşlanmış tavuk
2 kaşık kuru fasulye
1 dilim ekmek

akşam
2 kaşık patates kızartması
yoğurt
1 kaşık lor peyniri
2 dilim ekmek
3 bardak çay

ara
1 elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…