- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.401
mihracee, aynalar, prenses88, sutlu, nadirrrr, pinkcat87, nazco, negüzel hep böyle kalabalık olalım inş.
hıms hoş geldin canımmm vermen gerekn kilon çok değil kısa zamanda verirsin inş.. kaptanımız seni yönlendirir :)) takımımıza şimdidne hoş geldinkızlar merhaba 14.takımda banada yer varmı aranıza katılabilirmiyim 162 boyunda 54 55 kilo arasındayım.Hedefim 50 kilo olmak.Takımınıza katılmak için neler yapmam gerekiyor.Okuyorum okul acayip yorucu geçiyor spor pek yapamıyorum ancak evde mekik şınav gibi hareketler yapabilirim
selam canım bir hafta deneme süremiz var kararlılığından ve paylaşımından memnun kalırsak takıma alınırsın hergün nete girmede sorunun olmamaıs lazım her gün en az 7 mesaj yazma zorunluluğu var her hafta kilo vermen gerekiyor 3 hafta üst üste kilo vermeyen diskalifiye olur şimdilik en önemli kurallarımız bu canım
ne güzel işini severek yapıyosun bu çok önemli sevmeden yapılan hiç bir işte hayır yok bence
bak ben iki haftadır bu çocuklar bişi yapamaz bişi öğrenemez diyen dangalak bir özel eğitimciyle uğraşıyorum
öğretmeye işini yapmaya niyetin yoksa çocukları sevmiyorsan tabi bişi öğrenemezler öğretenler nasıl öğretiyorlar diyorum iki haftadır üç tane çok gayretli öğretmenimiz var ve bizim tahmin edemiyeceğimiz çok zor dediğimiz şeyleri öğrettiler çocuklara çünkü işlerinide bizim çocuklarıda çok seviyorlar niyetleri var yani bişiler öğretmeye
hıms hoş geldin canımmm vermen gerekn kilon çok değil kısa zamanda verirsin inş.. kaptanımız seni yönlendirir :)) takımımıza şimdidne hoş geldin
Peki teşekkürler bir haftalık deneme sürecinize başlamak istiyorum yarın yediklerimi içtiklerimi yazarım çünkü bugun berbat bir menüm vardı.Her gün nete girebilecğime inanıyorum inş sağlıklı kılo verebilirim peki nasıl bir beslenme yapmam gerektiğinde de bilgi verebilirmisiniz?3 ana 3 ara olarak beslenmeyi düşünüyorum.Teşekkürler. :)
18 EKİM SALI
mihracee 33
fiyona_07 21
aynalar 22
melekaysee 11
prenses88 9
selinay 11
emidaf 12
pinkcat87 9
aytaç izinli
fatta83 izinli
nazco izinli
hımsss yap yap ben bugün iş arkadaşlarımada tattırdım çok beğendiler inan.
ben 1 yk zeytinyağıylaa 3 soğan soteledim 1 havuç doğardım 3 tanede domates rendesi ilave ettim, 2-3 diş sarmısak ve 2-3 tane yeşil biber doğrayıp koydum en son lahanalrı koydum doğrayım ama kocaman paraçalar değil yemeklik şekilde, bol baharat attım canım kimyon karababier kırmızı biber toz biber hafif tuz nane bolcaaa ve 1 tavuk bulyonnD bukadar
18 EKİM SALI
mihracee 33
fiyona_07 21
aynalar 22
melekaysee 11
prenses88 9
selinay 11
emidaf 12
pinkcat87 9
aytaç izinli
fatta83 izinli
nazco izinli
hoşbulduk canım.inş kısa sürede veririm kilolarımıkaptanımız kim acaba?
canımm erllerine sağlık18 EKİM SALI
mihracee 33
fiyona_07 21
aynalar 22
melekaysee 11
prenses88 9
selinay 11
emidaf 12
pinkcat87 9
aytaç izinli
fatta83 izinli
nazco izinli
hoşbulduk canım.inş kısa sürede veririm kilolarımıkaptanımız kim acaba?
canımm erllerine sağlıkD yine birinciyim fformuma kavuştum sanıırım
oohh senin tarifin iyiymis yaa, ben icine bir cok sey koymustum ,sogon koymadim havucta koymadim.. ya bari bugun yapayimda corba, aksamlari icerim, ama havucum yok havucsuz yapsam olurmu?? bide kereviz sapi var, onuda ekleyim nasil olur? acaba bugun aksam havuc alsam yarinmi yapsam ?? simdi arabam yok markete gidemem de
kaptan benim canım adım aslı
memnun oldum aslı bende cansu
kizlar ben cikiyorum, butun islerim duruyo, kalkar kalkmaz, pc basina oturdum kahvemle birlikte :) mutfakta islerim var ,gorusuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?