Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende memnun oldum canım nerde yaşıyorsun ne okuyorsun

İstanbulda ailemle yaşıyorum.Özel bir üniversitede psikolojı bolumu 2. sınıf oğrencisiyim.Okul başladı bir baktımkı herkes yazın incecik olmuş bense biraz kilo almışım ee banada bir hırs geldi zayıflamak için şimdi aranızdayım.:) sen neler yapıyorsun aslı?

hoş geldin canım.benim adımda özge inşallah istediğin kiloya ulaşırsın zaten çok birşey yok küçük detaylarla kolayca verebileceğin bir kilodasın bizde sana yardımcı oluruz canım..

kaptancım afiyet olsun sanırım bugün biraz menünde artış var özelliklede ekmek yönündeee gün içinde 5dilimyemişssin ama afiyet olsun canımm sen halledersin onu

off ben bgn cips yedim kızlar yaa valla hemde öle üçbeş değil koca bir paket yedim..ben öle şeyler almıyorum eve ama eşim almış bide şu doitosun yeni çıkanı var ya ondan..nasıl bişey bi deniyim dedim...güzel bişeymiş kızlar sakın denemeyin

ayy çok hoşsun özgecim yaa güldürdün beni :))) demek güzel bişiymiş denemeyelimDD öle deme yaa bari deki çok yağlıydı fenaydı tuzluydu falan filan bizimde canımız çekmesin

hoş geldin canım.benim adımda özge inşallah istediğin kiloya ulaşırsın zaten çok birşey yok küçük detaylarla kolayca verebileceğin bir kilodasın bizde sana yardımcı oluruz canım..

Hoş bulduk özgeciğim inşallah herkes istediği kiloya ulaşabilir.Yardımlarınızı bekliyorum tanıştığıma memnun oldum. :)

fıstık bende seni gördüm söbee:))
defencik nasıl sen nasılsın bugün neler yaptın bakalımm

bgn pek çalıştım denmez bol bol kaytardım işten..defnecik iyi yanımda beşiğinde uyuyor :)) hamile bir arkadaşım var bgn onunla doktora gittik bebeğine bakmaya maşallah çok güzel ve sağlıklı bir kızı varmış cinsiyetinide öğrendik bgn..onlar erkek istiyordu biraz hayal kırıklığına uğradılar ama evladın kızı erkeği olmadığını kucağına alınca kızda olsa erkekde olsa sevgisinin fark etmediğini anlatmaya çalıştım ama bozuldular yinede erkek olacak zannediyolarmış :))

Afiyet olsun ama bir daha yeme boyle yedikten sonra pişman olmak çok kotu oluyor. :)

ayy çok hoşsun özgecim yaa güldürdün beni :))) demek güzel bişiymiş denemeyelimDD öle deme yaa bari deki çok yağlıydı fenaydı tuzluydu falan filan bizimde canımız çekmesin

yok canım bir tane atarsın ağzına nasılsa güzel değilmiş fazla yemem diye sonra bana kızarsın gerçekten çok güzel tadı hiç tavsiye etmem yedikçe yiyesin geliyor..

Hoş bulduk ilknur.Nasılsın neler yapıyorsun? :)

ii demek adet olmuş ii diyelim şehit haberlei olmasaydı çok güzeldi herşey ama maalesef

diyetle başımız dertte kuzum yemek yemek çok güzel bu güzellikten mahrum kalmak pek zorrrrDD dayanmaya çalışıyoruzz
bugün öğlen arkadaşlar tantuni yerken ben lahan çorbası içtimDD
öylee bak çok yemek yemek yok az az herşeyden yiyoruz beni örnek alma sakın ben arada bozuyorumm yoğun baskılardan dolayı özge istikrarlı kaptan istikrarlı ama özgede bugün cips yemiş hemde bütün takıma yetecek kadarDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…