- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.421
:))) muck muck muck teşkkürler canımcımmsana torpil yapiyorum ondandir:d rica ederim sekerim.
bende memnun oldum canım nerde yaşıyorsun ne okuyorsun
memnun oldum aslı bende cansu
İstanbulda ailemle yaşıyorum.Özel bir üniversitede psikolojı bolumu 2. sınıf oğrencisiyim.Okul başladı bir baktımkı herkes yazın incecik olmuş bense biraz kilo almışım ee banada bir hırs geldi zayıflamak için şimdi aranızdayım.:) sen neler yapıyorsun aslı?
sabah
2 kaşık lor peyniri
2 zeytin
2 dilim ekmek
1 bardak çay
ara
1 bardak çay
öğle
3 kaşık çorba
3 kaşık pilav
avuç içi kadar haşlanmış tavuk
2 kaşık kuru fasulye
1 dilim ekmek
akşam
2 kaşık patates kızartması
yoğurt
1 kaşık lor peyniri
2 dilim ekmek
3 bardak çay
ara
1 elma
oy oy herkes burda nasılsınız kızlar???
ilknurcuğum seni görüyorum aşağıda nasılsın canım bayadır görüşemiyoruz..
hoş geldin özgemmmm iiz nasılsınn kaynatıyoruzzz :) birbirimizi bulmuşkennn hehe
hoşgeldin cansu ben ilknurrr:))
off ben bgn cips yedim kızlar yaavalla hemde öle üçbeş değil koca bir paket yedim..ben öle şeyler almıyorum eve ama eşim almış bide şu doitosun yeni çıkanı var ya ondan..nasıl bişey bi deniyim dedim...güzel bişeymiş kızlar sakın denemeyin
hoş geldin canım.benim adımda özge inşallah istediğin kiloya ulaşırsın zaten çok birşey yok küçük detaylarla kolayca verebileceğin bir kilodasın bizde sana yardımcı oluruz canım..
fıstık bende seni gördüm söbee:))
defencik nasıl sen nasılsın bugün neler yaptın bakalımm
off ben bgn cips yedim kızlar yaavalla hemde öle üçbeş değil koca bir paket yedim..ben öle şeyler almıyorum eve ama eşim almış bide şu doitosun yeni çıkanı var ya ondan..nasıl bişey bi deniyim dedim...güzel bişeymiş kızlar sakın denemeyin
hoşgeldin aramızaa:) benim adım İlkin :)
ayy çok hoşsun özgecim yaa güldürdün beni :))) demek güzel bişiymiş denemeyelimDD öle deme yaa bari deki çok yağlıydı fenaydı tuzluydu falan filan bizimde canımız çekmesin
Hoş bulduk ilknur.Nasılsın neler yapıyorsun? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?