- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.441
oy oy herkes burda nasılsınız kızlar???
İstanbulda ailemle yaşıyorum.Özel bir üniversitede psikolojı bolumu 2. sınıf oğrencisiyim.Okul başladı bir baktımkı herkes yazın incecik olmuş bense biraz kilo almışım ee banada bir hırs geldi zayıflamak için şimdi aranızdayım.:) sen neler yapıyorsun aslı?
Afiyet olsun ama bir daha yeme boyle yedikten sonra pişman olmak çok kotu oluyor. :)
hoşgeldin cnaım nasılsın
Selam arkadaşlar ben yeniyim bu takımda zayıflamak istiyorum neler yapmalıyım .
ayyy hiç deme zaten çok severim olsa inan yerdim affetmizdim Allahtan yokkkk evdeeeyok canım bir tane atarsın ağzına nasılsa güzel değilmiş fazla yemem diye sonra bana kızarsın gerçekten çok güzel tadı hiç tavsiye etmem yedikçe yiyesin geliyor..
iyiyim aslıcığım gittimi misafirlerin??
bgn pek çalıştım denmez bol bol kaytardım işten..defnecik iyi yanımda beşiğinde uyuyor :)) hamile bir arkadaşım var bgn onunla doktora gittik bebeğine bakmaya maşallah çok güzel ve sağlıklı bir kızı varmış cinsiyetinide öğrendik bgn..onlar erkek istiyordu biraz hayal kırıklığına uğradılar ama evladın kızı erkeği olmadığını kucağına alınca kızda olsa erkekde olsa sevgisinin fark etmediğini anlatmaya çalıştım ama bozuldular yinede erkek olacak zannediyolarmış :))
hoşbulduk ilkin bende cansu memnun oldum. :)
evet canım gittiler
canım takıma 2 kişi alcaz önce davranan kazanır
kendini bize anlatsana
arada öyle kaytarılır fıstık :)
arkadaşınada maşallah kuzum sağlıklı nsıhatli alsınlar kucağına inş... dediğin gibi kucağına alınca onlarda farketmediğini anlayacak canım benim. darısıda prensesle bana olsun inş. inş.
umarım seçilirim kendi çabamla 4 kilo verdim ama , motivasyona ihtiyacım var,
kızlar benim menü çok fena bgn yaa kalorili ne varsa yemişim ben sözde telafi günü olacaktı bgn
sabah 1 adet haşlanmış yumurta ve bir tane haşlanmış patates
1 dilim peynir
1 bardak çay
ara bir salkım üzüm
öğle 6 kaşık piyaz
5 adet köfte
1 parça pide (elin yarısı kadardı)
4 kaşık tahinli cevizli kabak tatlısı
ara yok
akşam 1 paket cips yiyince yemek yemedim artık öğlende çok yedim zaten..
hımss çok güzel vermişssin canım hadi bakalım birlikte birbirimizi motive edelimmm verelim hep bilrikte kiloları kendine bahsetsene canımm kaç kilosun hedin kaç boyun kaç bugünkü menünü yazabilirisn birde
ay özgecim bu neee ay ay görmeseydim keşke yawsss sende kaçırmısn azcıkkkk tatlı olmasaydı ah ah neysee biraz spor yaparsan sen halledersin
inşallah canım sizin tatil bi bitsinde başlarsınız artık çalışmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?