Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oy oy herkes burda nasılsınız kızlar???

hoşgeldin cnaım nasılsın

canım bende sivasta öğretmenim ailem ankarada

Afiyet olsun ama bir daha yeme boyle yedikten sonra pişman olmak çok kotu oluyor. :)

sorma canım yaa şu an halla onun psikolojisi içindeyim zaten kiloları verecez diye canımız çıkıyor geri almıyalım bari...evde spor aletim var yarın üstünden inmem artık

Son düzenleme:
yok canım bir tane atarsın ağzına nasılsa güzel değilmiş fazla yemem diye sonra bana kızarsın gerçekten çok güzel tadı hiç tavsiye etmem yedikçe yiyesin geliyor..
ayyy hiç deme zaten çok severim olsa inan yerdim affetmizdim Allahtan yokkkk evdeee

arada öyle kaytarılır fıstık :)
arkadaşınada maşallah kuzum sağlıklı nsıhatli alsınlar kucağına inş... dediğin gibi kucağına alınca onlarda farketmediğini anlayacak canım benim. darısıda prensesle bana olsun inş. inş.

kızlar benim menü çok fena bgn yaa kalorili ne varsa yemişim ben sözde telafi günü olacaktı bgn

sabah 1 adet haşlanmış yumurta ve bir tane haşlanmış patates
1 dilim peynir
1 bardak çay
ara bir salkım üzüm
öğle 6 kaşık piyaz
5 adet köfte
1 parça pide (elin yarısı kadardı)
4 kaşık tahinli cevizli kabak tatlısı
ara yok
akşam 1 paket cips yiyince yemek yemedim artık öğlende çok yedim zaten..

inşallah canım sizin tatil bi bitsinde başlarsınız artık çalışmalara

umarım seçilirim kendi çabamla 4 kilo verdim ama , motivasyona ihtiyacım var,

hımss çok güzel vermişssin canım hadi bakalım birlikte birbirimizi motive edelimmm verelim hep bilrikte kiloları kendine bahsetsene canımm kaç kilosun hedin kaç boyun kaç bugünkü menünü yazabilirisn birde

canım kilonu boyunu yaşını olmak istediğin hedef kilonu da yazarsan bizde sana yardımcı olabiliriz üstelik bu bilgiler kaptanımız için de lazım.birde sürekli paylaşım yapman gerek hergün sayfaya giriş zorunlu bilgine

ay özgecim bu neee ay ay görmeseydim keşke yawsss sende kaçırmısn azcıkkkk tatlı olmasaydı ah ah neysee biraz spor yaparsan sen halledersin

ay özgecim bu neee ay ay görmeseydim keşke yawsss sende kaçırmısn azcıkkkk tatlı olmasaydı ah ah neysee biraz spor yaparsan sen halledersin

yarın inmem artık bisikletin üstünden ben...işin kötü tarafı düğünlerimiz yaklaştı göbek gitmişken yeniden fırlıycak valla:18::18::18:bu pazar arkadaşın..bir daki cumada abimin(öz değil ama aynı sayılır)

canım bir hafta deneme süresi var paylaşımından ve kararlılığından emin olursak takıma giriyorsun hergün nete girmen gerekli her gün en az 7 mesaj yazma zorunluluğu var ve her hafta gramda olsa kilo vereceksin 3 hafta üst üste veremeyen diskalifiye olur en önemli kurallar bunlar
bize kilonu boyunu hedefini yazar mısın canım ben aslı takım kaptanıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…