Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o zaman kendini bırakmak yok canım

canım, boyum 1.60 kilom 82 hedefim 60 ama 86 düştüm yediklerimin yarısını yemeye çalışıyorum. birde akşam yemeğini çok az yiyorum yada meyva leblebi ile geçiştiriyorum . diyetisyene gittim ama listeye pek uyamıyorum herşeyden az yemek istiyorum . 5 yıl önce akupuntur ile 2 ayda 17 kilo verdim ama sağlıksız dı şimdi uzun ama kalıcı kilo vermek istiyorum .

DD aldım sorumun cevabını pazara kadarr detokssD hadi

tamam canımm uyacağım

ay canımm dr yasağı var ondan yaram varr yaktırdım ilaç kullanıyorum yasak var o yüzden
hım doğru haturladım şimdi canım...

sağol kuzum...

maalesef birşey gelmiyor elden Allah bildiği gibi yapsın

sevdim lahanayı hoşuma gdiyor yarın sabah biter akşama taze yapacak gibiyim bakalımmm ay inş. cumaya biraz ttartıda güzel şeyler görürüm yaa

ay süpersin ben bugün zorla içtim hehehe....

tatlım 1.5 sene evvel ölü doğum yapmıştım hala onun kilolarını vermeye uğraşıyorum tırs gerçekten kolay olmuyo pek

geçmiş olsun canım benimde 2 doğum 15 kilo getirdi bana...

canim ben seker kullanmiyorum, cok az yagsiz sut koyuyorum sadece. esimde bende %2 lik yagli sut kullaniyoruz, yogurdu da oyle mayaliyorum. % 2 icerikli yag olan sut oluyormu turkiyede bilmiyorum, az yagli var biliyorum ama..
var kuzum ...bana su gibi geldi onlar yarım yağlı kullanıyorum...
kizlar hep braber sohbet etmek ne guzel oluyormus ya:)) her zaman denk gelmiyor benim. kendim yazip cikiyordum:)

öle oluyo canım kalabalık olunca zevkli geçiyo...

ben mqydonoz ve kereviz koydum ekstradan...

hımsss inş. veirsin en kısa zamanda canım. way demek 17 kilo verdin 2 aydaa süpermiş yaaaa
tekrarmı aldın canımm verdiklerini(

bu arada cumadan cumaya bildirim yapıyoruz kilo bildirimi saat 12 ye kadar sende bildir ama listeye haftaya alınırsı muhtemelen

Aldım malesef , kalıcı olmadı yani..

hım doğru haturladım şimdi canım...

ay süpersin ben bugün zorla içtim hehehe....
ben mqydonoz ve kereviz koydum ekstradan...

canımcımmm hoş geldin sessiz sedasız geliverdin:)) hoş geldin
ben severek içiyorumda bıkmam inş. sanki faydası olmayacakmış gibi yaa((
bende kereviz yok aman öylede oluyor

birbirimize yardımcı olarak veririz canım kiloları sen yeter ki istikrarlı ol burayadüzenli girip her akşam yediklerini yazarsan biz sana az yada çok yemişsin diye uyarıda bulunuruz..inşallah kabul edilirsin takıma canım

sende benim gibi düşünüyon demekki bende hep şok diyetlerler 20 kilo 10 kilo verip geri fazlası ile aldım
şimdide yavaş yavaş veriyorum zaten vücutta iyice alıştı hızlı vermiyo

18 EKİM SALI

mihracee 33

fiyona_07 21

aynalar 22

melekaysee 11

prenses88 9

selinay 11

emidaf 12

pinkcat87 9

aytaç izinli

fatta83 izinli

nazco izinli

eline sağlık canım...

anem ben kereviz koydum koymadanmı denesem acaba....

ay benimde oğluş almış 2 tane tadına baktım süper bişe...

evet valla aynen..canım bugn kalplerimiz bir anlaşalılan :))

:)))) defnoşu öpsene benim için bebek sevesim var yaa
çok cana rkadaşımın babası vefat etti dünn oraya gitti apartopar oğlişini okuldan ben aldım işten çıkana kadar büroda ynaımdaydı çıkışta burger kinge götürdüm onu doyurdum oyun oynadık saat 7 gibi de babasına bıraktımm güzeldii :)

Son düzenleme:
sağlık olsun biz birlikte kalıcı veririz inş. canımm önemli olanda kısa zamand açok kilo vermek değill önemli olan kalıcı olması kuzum. birazcık sabretmek laızm işte hehe:d

sağol canı iyi dileklerin için ,ocak ayı da doğum günüm var kendime kilo vermeyi hediye ediyorum ocağa kadar bayağı gider sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…