- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.461
yarın inmem artık bisikletin üstünden ben...işin kötü tarafı düğünlerimiz yaklaştı göbek gitmişken yeniden fırlıycak valla:18::18::18:bu pazar arkadaşın..bir daki cumada abimin(öz değil ama aynı sayılır)
aynı anda aynı soruları sormuş ilkoş :))
canım kilonu boyunu yaşını olmak istediğin hedef kilonu da yazarsan bizde sana yardımcı olabiliriz üstelik bu bilgiler kaptanımız için de lazım.birde sürekli paylaşım yapman gerek hergün sayfaya giriş zorunlu bilgine
yarın inmem artık bisikletin üstünden ben...işin kötü tarafı düğünlerimiz yaklaştı göbek gitmişken yeniden fırlıycak valla:18::18::18:bu pazar arkadaşın..bir daki cumada abimin(öz değil ama aynı sayılır)
canım bir hafta deneme süresi var paylaşımından ve kararlılığından emin olursak takıma giriyorsun hergün nete girmen gerekli her gün en az 7 mesaj yazma zorunluluğu var ve her hafta gramda olsa kilo vereceksin 3 hafta üst üste veremeyen diskalifiye olur en önemli kurallar bunlar
bize kilonu boyunu hedefini yazar mısın canım ben aslı takım kaptanıyım
hım doğru haturladım şimdi canım...ay canımm dr yasağı var ondan yaram varr yaktırdım ilaç kullanıyorum yasak var o yüzden
gel canım ikram ediiyim diycemde cumayı düşünüyorum o yüzden bize yok kuzu hepsini oğluş yiycek ama sen oğlanları getirirsen onlara veririm sütlaç sefaları olsun onların
ben burdaydım ama sütlaça daldım görmedim seni bitti artık dolaba attım muhabbet edebiliriz yani
sorma tatlım hep aynı duygularlaydık hiç aklımdan çıkmıyo ama üzülmenin bir faydası yok işte
menünde güzel abartmamışsın sevdin sen lahanayı
maalesef birşey gelmiyor elden Allah bildiği gibi yapsın
sevdim lahanayı hoşuma gdiyor yarın sabah biter akşama taze yapacak gibiyim bakalımmm ay inş. cumaya biraz ttartıda güzel şeyler görürüm yaa
tatlım 1.5 sene evvel ölü doğum yapmıştım hala onun kilolarını vermeye uğraşıyorum tırs gerçekten kolay olmuyo pek
var kuzum ...bana su gibi geldi onlar yarım yağlı kullanıyorum...canim ben seker kullanmiyorum, cok az yagsiz sut koyuyorum sadece. esimde bende %2 lik yagli sut kullaniyoruz, yogurdu da oyle mayaliyorum. % 2 icerikli yag olan sut oluyormu turkiyede bilmiyorum, az yagli var biliyorum ama..
kizlar hep braber sohbet etmek ne guzel oluyormus ya:)) her zaman denk gelmiyor benim. kendim yazip cikiyordum:)
hımsss yap yap ben bugün iş arkadaşlarımada tattırdım çok beğendiler inan.
ben 1 yk zeytinyağıylaa 3 soğan soteledim 1 havuç doğardım 3 tanede domates rendesi ilave ettim, 2-3 diş sarmısak ve 2-3 tane yeşil biber doğrayıp koydum en son lahanalrı koydum doğrayım ama kocaman paraçalar değil yemeklik şekilde, bol baharat attım canım kimyon karababier kırmızı biber toz biber hafif tuz nane bolcaaa ve 1 tavuk bulyonnD bukadar
canım, boyum 1.60 kilom 82 hedefim 60 ama 86 düştüm yediklerimin yarısını yemeye çalışıyorum. birde akşam yemeğini çok az yiyorum yada meyva leblebi ile geçiştiriyorum . diyetisyene gittim ama listeye pek uyamıyorum herşeyden az yemek istiyorum . 5 yıl önce akupuntur ile 2 ayda 17 kilo verdim ama sağlıksız dı şimdi uzun ama kalıcı kilo vermek istiyorum .
ay canımm hangi tatil bize hiç tatil bitmiyorDD hehe
kuzu senin düğünler nezamandı bakimmne kötüyüm hatırlattım birdaha cips yeme diye sordum
hımsss inş. veirsin en kısa zamanda canım. way demek 17 kilo verdin 2 aydaa süpermiş yaaaa
tekrarmı aldın canımm verdiklerini(
bu arada cumadan cumaya bildirim yapıyoruz kilo bildirimi saat 12 ye kadar sende bildir ama listeye haftaya alınırsı muhtemelen
hım doğru haturladım şimdi canım...
ay süpersin ben bugün zorla içtim hehehe....
ben mqydonoz ve kereviz koydum ekstradan...
canım, boyum 1.60 kilom 82 hedefim 60 ama 86 düştüm yediklerimin yarısını yemeye çalışıyorum. birde akşam yemeğini çok az yiyorum yada meyva leblebi ile geçiştiriyorum . diyetisyene gittim ama listeye pek uyamıyorum herşeyden az yemek istiyorum . 5 yıl önce akupuntur ile 2 ayda 17 kilo verdim ama sağlıksız dı şimdi uzun ama kalıcı kilo vermek istiyorum .
biri bu pazar diğeride haftaya cuma yaa hep aklımda ki unutmak ne mümkün
ay biz seninle aynı şeyleri düşünüyoruzzz fıstıkkD yukarıda yine aynı şeylerden bahsetmişiz
Aldım malesef , kalıcı olmadı yani..
18 EKİM SALI
mihracee 33
fiyona_07 21
aynalar 22
melekaysee 11
prenses88 9
selinay 11
emidaf 12
pinkcat87 9
aytaç izinli
fatta83 izinli
nazco izinli
valla ben yaptım çok lezzetli oldu beğendim içmesini, forumlarda kervizzi çok önermiyorlar kötü kokutuyormuş ama sen bilirisn orjinalinde kereviz varmış ben birde yerken limon sıkıyorum öylesi çok daha hoş oluyorr.
önemli olan lahannaın olması sanırımm tad katsın diye koydum vardı olacak diye birşey yokk
off ben bgn cips yedim kızlar yaavalla hemde öle üçbeş değil koca bir paket yedim..ben öle şeyler almıyorum eve ama eşim almış bide şu doitosun yeni çıkanı var ya ondan..nasıl bişey bi deniyim dedim...güzel bişeymiş kızlar sakın denemeyin
birbirimize yardımcı olarak veririz canım kiloları sen yeter ki istikrarlı ol burayadüzenli girip her akşam yediklerini yazarsan biz sana az yada çok yemişsin diye uyarıda bulunuruz..inşallah kabul edilirsin takıma canım[/Q
peki yarın yazarım sevdim ben bu işi
evet valla aynen..canım bugn kalplerimiz bir anlaşalılan :))
sağlık olsun biz birlikte kalıcı veririz inş. canımm önemli olanda kısa zamand açok kilo vermek değill önemli olan kalıcı olması kuzum. birazcık sabretmek laızm işte hehe:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?