Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anem ben kereviz koydum koymadanmı denesem acaba....

ay benimde oğluş almış 2 tane tadına baktım süper bişe...

canımcımmmm birde koymadan deneeee bence beğenirsin birde kimyon da ilave et birde limon sık yerkenD daha çok hoşlanırsın.

ay sen 2 taneyle kurtamrışsın tebrik ederim

sağol canı iyi dileklerin için ,ocak ayı da doğum günüm var kendime kilo vermeyi hediye ediyorum ocağa kadar bayağı gider sanırım

ocağa çokkk varr gerçektenn güzel verirsinnnnnn bizimde taze canlı kanlı arkadşalara ihtiyacımız vardı bizide gaza getir hehe

canımcımmm hoş geldin sessiz sedasız geliverdin:)) hoş geldin
ben severek içiyorumda bıkmam inş. sanki faydası olmayacakmış gibi yaa((
bende kereviz yok aman öylede oluyor

olur canım ben daha önce 3 kilo vermiştim ama uyarak...

canımcımmmm birde koymadan deneeee bence beğenirsin birde kimyon da ilave et birde limon sık yerkenD daha çok hoşlanırsın.

ay sen 2 taneyle kurtamrışsın tebrik ederim

hehe oğluş daha fazlsını vermezki cimri kuzum benim...

lahana gibi koyuyor mu canım ben sarmasını yerken bile bazen yiyemiyorum

yok kokmuyo bence birsürü sebze var içinde ztn...

lahana gibi koyuyor mu canım ben sarmasını yerken bile bazen yiyemiyorum

canım bana kokmadıı pişerkende yerkende kokmadı öylee
ama ben kimyon ve baharat çok ilave ettim sanırım ondan
yemek problem değildee sıkıyor yaa sürekli aynı şeyi yemek

Evet gerçekten şehit haberi bugün çok üzücüydü.Ne güzel söylemişsn öyle yemek yemek gerçektende çok güzel bi şey.Hele birde şu yiyip yiyip kilo alamayanlar var yaa nasl özeniyorum onlara anlatamam.Afiyet olsun lahana çorban en iyisini yapmışsın hedefe doğru yurumeliyiz. :)

kızlar ben çıkıyorum biraz eğitim sitelerine bakayım ödev için bebelereeee
öpüyorum sizi kocaman

al benden de okadar canım aynen katılıyorum sana (( iş arkadaşım bile ben diyetteyim diyeee az yiyorr istediği için değil iştahı kalmadı ben yemeyince zayıfladı yaaaaa(( püfsss.
iinş. işe yara bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…