- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.501
içilir kuzum nekadar çok içersen o kadar yağ yakıyomuş...
kızlar ben çıkıyorum biraz eğitim sitelerine bakayım ödev için bebelereeee
öpüyorum sizi kocaman
valla ben yaptım çok lezzetli oldu beğendim içmesini, forumlarda kervizzi çok önermiyorlar kötü kokutuyormuş ama sen bilirisn orjinalinde kereviz varmış ben birde yerken limon sıkıyorum öylesi çok daha hoş oluyorr.
önemli olan lahannaın olması sanırımm tad katsın diye koydum vardı olacak diye birşey yokk
İstanbulda ailemle yaşıyorum.Özel bir üniversitede psikolojı bolumu 2. sınıf oğrencisiyim.Okul başladı bir baktımkı herkes yazın incecik olmuş bense biraz kilo almışım ee banada bir hırs geldi zayıflamak için şimdi aranızdayım.:) sen neler yapıyorsun aslı?
off ben bgn cips yedim kızlar yaavalla hemde öle üçbeş değil koca bir paket yedim..ben öle şeyler almıyorum eve ama eşim almış bide şu doitosun yeni çıkanı var ya ondan..nasıl bişey bi deniyim dedim...güzel bişeymiş kızlar sakın denemeyin
kızlar ben ankaraya bugün döndüm allaha şükürler olsun iyileştim ama verdiğim kiloları bir çoğu geri geldi ama yılmıyorum yarın diyetisyene gidiyorum tekrar başlayacazspora üyeydim zaten haftaya başlayacam onada yeniden hepinizi çok özledimmmm
sağol canı iyi dileklerin için ,ocak ayı da doğum günüm var kendime kilo vermeyi hediye ediyorum ocağa kadar bayağı gider sanırım
canim her ogunmu iciyorsun kac gun yapicaksin?
kızlar ben ankaraya bugün döndüm allaha şükürler olsun iyileştim ama verdiğim kiloları bir çoğu geri geldi ama yılmıyorum yarın diyetisyene gidiyorum tekrar başlayacazspora üyeydim zaten haftaya başlayacam onada yeniden hepinizi çok özledimmmm
Merhaba bayanlar ben 6. takımda yarışıyorum ama oradan ayrılıp aranıza katılmak istiyorum eğer tabii müsade ederse kaptanınız??? bütün gün pc başındayım ve kilo vermem gerekiyor sizin desteğinize ihtiyacım var.Kurallarda başka takımdan ayrılıp başka takıma geçmek varsa ben burda olmak istiyorumm
merhaba kızlar nasılsınız??
canım sabah bişey yemezsen metabolizman bozulur ve sonrada yemeye başlarsan acayip kilo alırsın bir de bu diyet hiç sağlıklı değil sen bunu bırak canım yaa birde çocuk düşünüyorsun kahvaltı yapmayıp metabolizmanı yavaşlatmamalısın..sen sağlıklı bir şekilde üç öğün yemeğini az ve yağsız ye boş ver diyeti filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?