Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu neee için dışına cıkmadı mı?

slm canım hoşgeldin iyileştiğine sevindim
canım ben bu kadar uzun izin aldığını hatırlamıyorum yanlışım varsa eğer düzelt
hasta olduğunu biliyorum ve bir kaç gün için izin almıştın bu kadar uzun süre için değil 8 gün oldu bir açıklama bekliyoruz
çünkü kurallara göre diskalifiye olman gerekiyor
biliyorsun haftada habersiz en az 3 gün gelmeyen diskalifiye olur ve izinden dönüş tarihi kesin belirtilir

selam canım takımlar arası geçiş var ama şuan bir kaç kişi takımımıza girmek istiyor onlardan kesin cevap almadan seni şuan davet edemem malesef ben sana en kısa sürede geri dönerim olumlu ya da olumsuz

Son düzenleme:

merhaba aramızda görmek isterizz fakat kaptanın dediği olurr ona sroamk lazım şeker okeylerse neden olmasın

selam kızlarr sözde lahana çorbası dyetindeyim ama bitti çorbam artık bugün geçiştiridm hepp

sabah
1 dilim kepek ekmek
3-4 çatal peynir

öğlen
çiğköfte dürüm (etsiz)

akşam yemeyeceğim

canımmmmmmmmmmmmm merhaba bugün gözleirm yollarda kaldı kimsecikler yoktu doğru düzgün

merhaba fıstık hoşbuldumm iim şükür sen nasılsın

selam yazmak istemişssin sanırım bende selma diye daldım alala beni karıştırdı herhalde diyorumD kiki
çok yaşa emi

selam canım hehe hızlı yazınca harfler karışıyo
benim canım sıkıldı biraz ya bir söylenti var şehit sayısı aslında 87 imiş ama halk ayaklanmasın diye sayıyı az vermişler
bütün dünya bize gülüyordur heralde bize bu kadar acı veripte bizim onları beslediğimizi gördükçe

Son düzenleme:

aynı şeyleri bizde okuyoruz canım( umarım öyle değildir kıyamam yaa( başbakan medya patronlarıyla görüştü muhtemelen tv lerdede yer almayacakk of off (
bireysell üzülmemelerle birşey yapamıyoruz maaleseff bu işi çözecek olan devlet adamları onları birazda duyarlı olması iş bitirici olması lazımmm maalesefkiii bir halta yaramıyorlar

canım biz koyun olursak daha çoooookkk güdülürüz
halk bir ayaklansın bak bakalım o devlet adamlar şeylerinin üzerine oturabiliyor mu
malesef halk olarak sustururduk, dizilerler yarışmalarla beynimiz yıkanıyor
millet akşam eve götüreceği ekmeğin derdien düştü
başını kaldırıpta bu ülkede ne oluyor ne bitiyor farkına varamıyoruz
biz türk bayrağını açsak ırkçı oluyoruz onlar her istediğini yapıyor adı özgürlük demokrasi olur

kim dedi ben demedim

hoşgeldin kelleeebeeemmm nasılsın iyi oldun mu

hoşbuldukk çiçemmm valla bi haftaya kalmaz kesin doktora giderim nefes alırken resmen gögsüm ağrıyoo nasıl üşüttüm acaba yaaa((
sen nasılsın iyileştin mii canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…