- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.521
merhaba kızlarrr nasılsınız ben bütün gün üzgün dolandım durdum((
yazmayım yazmayım dedim buraya ama dayanamıyorummm yaaa nedir bu yaa gencecik 24 vatanseverimiz şehit olduuunezaman son bulacak bu acı off ((
hiç ağzımın tadı yok kuzularrr biraz sizlerle kafa dağıtalım
bugünkü menüm
sabah
1 tabak lahana çorbası
ara
1 cevizli kurabiye
öğlen
2 tabak lahana çorbası
ara
3-4 çatal yaşpasta
akşam
1 tabak lahana çorbası
1 domates
yarım salatalık
1 kırmızı biber
ilerleyen saatlerde meyve yerim
bir geçmiş yapıp geliyorumm hemencik
kızlar ben ankaraya bugün döndüm allaha şükürler olsun iyileştim ama verdiğim kiloları bir çoğu geri geldi ama yılmıyorum yarın diyetisyene gidiyorum tekrar başlayacazspora üyeydim zaten haftaya başlayacam onada yeniden hepinizi çok özledimmmm
Merhaba bayanlar ben 6. takımda yarışıyorum ama oradan ayrılıp aranıza katılmak istiyorum eğer tabii müsade ederse kaptanınız??? bütün gün pc başındayım ve kilo vermem gerekiyor sizin desteğinize ihtiyacım var.Kurallarda başka takımdan ayrılıp başka takıma geçmek varsa ben burda olmak istiyorumm
bu saatlerde cok kişi olurdu nie bgn kimse yok kiii(((
merhaba canımm bugün saat 1 e kadar internetteydim ama maalesef hiç kimse girmediiii(( sonrad aişlere daldım derken kaldı
Merhaba bayanlar ben 6. takımda yarışıyorum ama oradan ayrılıp aranıza katılmak istiyorum eğer tabii müsade ederse kaptanınız??? bütün gün pc başındayım ve kilo vermem gerekiyor sizin desteğinize ihtiyacım var.Kurallarda başka takımdan ayrılıp başka takıma geçmek varsa ben burda olmak istiyorumm
bu neee için dışına cıkmadı mı?
ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
selma canım hoşgeldin nasılsın
canımmmmmmmmmmmmm merhaba bugün gözleirm yollarda kaldı kimsecikler yoktu doğru düzgün
merhaba fıstık hoşbuldumm iim şükür sen nasılsın
selam yazmak istemişssin sanırım bende selma diye daldım alala beni karıştırdı herhalde diyorumD kiki
çok yaşa emi
selam kızlarr sözde lahana çorbası dyetindeyim ama bitti çorbam artık bugün geçiştiridm hepp
sabah
1 dilim kepek ekmek
3-4 çatal peynir
öğlen
çiğköfte dürüm (etsiz)
akşam yemeyeceğim
selma canım hehe hızlı yazınca harfler karışıyo
benim canım sıkıldı biraz ya bir söylenti var şehit sayısı aslında 87 imiş ama halk ayaklanmasın diye sayıyı az vermişler
bütün dünya bize gülüyordur heralde bize bu kadar acı veripte bizim onları beslediğimizi gördükçe
anaaammm çiğköfte
ben geldim nasılsınız kızlar?
pek güzeldiD götürdümm diyet eilk başladığımda sizler söylemiştiniz ben et dürüm yemiştim çiğköfte tercih edebilrisin onun yerine diyee kalorsi az demiştiniz öyle yaptım bende
ben geldim nasılsınız kızlar?
hoşşşşşşşşşşşşşşşşşş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aynı şeyleri bizde okuyoruz canım( umarım öyle değildir kıyamam yaa ( başbakan medya patronlarıyla görüştü muhtemelen tv lerdede yer almayacakk of off (
bireysell üzülmemelerle birşey yapamıyoruz maaleseff bu işi çözecek olan devlet adamları onları birazda duyarlı olması iş bitirici olması lazımmm maalesefkiii bir halta yaramıyorlar
kim dedi ben demedim
hoşgeldin kelleeebeeemmm nasılsın iyi oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?