- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.541
hoşbuldukk çiçemmm valla bi haftaya kalmaz kesin doktora giderim nefes alırken resmen gögsüm ağrıyoo nasıl üşüttüm acaba yaaa((
sen nasılsın iyileştin mii canım benim
kim dedi ben demedim
canım biz koyun olursak daha çoooookkk güdülürüz
halk bir ayaklansın bak bakalım o devlet adamlar şeylerinin üzerine oturabiliyor mu
malesef halk olarak sustururduk, dizilerler yarışmalarla beynimiz yıkanıyor
millet akşam eve götüreceği ekmeğin derdien düştü
başını kaldırıpta bu ülkede ne oluyor ne bitiyor farkına varamıyoruz
biz türk bayrağını açsak ırkçı oluyoruz onlar her istediğini yapıyor adı özgürlük demokrasi olur
hoş buldukk canımm nasılsın?
kızlar bende halaa sersem gibiyimm şehit haberlerinden dolayı dün ağlamaktann bi hal oldum dün bugü hep yürüyüş vardı orta okul öğrencileri bile yürüyüş yaptılar caddede kı arablarda kornalarla eşlik ettiler...
yani hiç keyfim yok kızlarrr keyifsizim.....
iim fıstık saolaısnnnn sen nasıl oldun bakimmm iileştim de hadi artık
maalesef hepimiz öyleyiz canımcımkeşke yapabileceğimiz birşey olsaaaa
bak şimdi içime kurt düştü kızzz yemesemiydim bençokii hatırlıyorum kızlardan biri dedi ama kim dedi çıkaramadımmüsait olunca bkaıcam geçmişe
bak şimdi içime kurt düştü kızzz yemesemiydim bençokii hatırlıyorum kızlardan biri dedi ama kim dedi çıkaramadımmüsait olunca bkaıcam geçmişe
geçmiş olsun keleebbem allah acil şifalar versin
bende tam geçmedi ama çokta zararı yok canım
sağol çiçemmmm amin amin cümlemize...
bu arad bak görüşemiyoruzz söylemeyi unuttum geçen hafta ahmet kurs çıkışı yüzükle evlenme teklifi etti.......
neeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy
sen ne dedin peki
al benden de okadar canım aynen katılıyorum sana(( iş arkadaşım bile ben diyetteyim diyeee az yiyorr istediği için değil iştahı kalmadı ben yemeyince zayıfladı yaaaaa (( püfsss.
iinş. işe yara bakalım
sağol çiçemmmm amin amin cümlemize...
bu arad bak görüşemiyoruzz söylemeyi unuttum geçen hafta ahmet kurs çıkışı yüzükle evlenme teklifi etti.......
hayır dedimm((((((
yüzükte çok pahalı bişey ve kabul etmediğim için en azından hediye olarak kabul et dedi fakat bende çok pahalı bişey bu yuzden hediye olarakta kabul edemem dedim(((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?