Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bende halaa sersem gibiyimm şehit haberlerinden dolayı dün ağlamaktann bi hal oldum dün bugü hep yürüyüş vardı orta okul öğrencileri bile yürüyüş yaptılar caddede kı arablarda kornalarla eşlik ettiler...
yani hiç keyfim yok kızlarrr keyifsizim.....

hoşbuldukk çiçemmm valla bi haftaya kalmaz kesin doktora giderim nefes alırken resmen gögsüm ağrıyoo nasıl üşüttüm acaba yaaa((
sen nasılsın iyileştin mii canım benim

geçmiş olsun keleebbem allah acil şifalar versin
bende tam geçmedi ama çokta zararı yok canım

aynen katılıyorum sanaaa kesinlikleee hemdeeeee
artık vatansever olmanın bile suç olduğu bir ülkede yaşıyoruzz(

maalesef hepimiz öyleyiz canımcım keşke yapabileceğimiz birşey olsaaaa

bak şimdi içime kurt düştü kızzz yemesemiydim bençokii hatırlıyorum kızlardan biri dedi ama kim dedi çıkaramadım müsait olunca bkaıcam geçmişe

canım kim dediyse yanlış demiş ben çiğköftenin kalorisini yüksek biliyom etsiz bile olsa yoksa ben ni yanlış biliyom :44::44:

bak şimdi içime kurt düştü kızzz yemesemiydim bençokii hatırlıyorum kızlardan biri dedi ama kim dedi çıkaramadım müsait olunca bkaıcam geçmişe

canım bir tane çiğ köfte 40-50 kaloriymiş
bir dürümde 5 tane var desek sen 200-250 kalori almış oluyorsun

geçmiş olsun keleebbem allah acil şifalar versin
bende tam geçmedi ama çokta zararı yok canım

sağol çiçemmmm amin amin cümlemize...
bu arad bak görüşemiyoruzz söylemeyi unuttum geçen hafta ahmet kurs çıkışı yüzükle evlenme teklifi etti.......

neeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy
sen ne dedin peki

hayır dedimm((((((
yüzükte çok pahalı bişey ve kabul etmediğim için en azından hediye olarak kabul et dedi fakat bende çok pahalı bişey bu yuzden hediye olarakta kabul edemem dedim(((((((((((((

sağol çiçemmmm amin amin cümlemize...
bu arad bak görüşemiyoruzz söylemeyi unuttum geçen hafta ahmet kurs çıkışı yüzükle evlenme teklifi etti.......

aaa hayırlı olsun...

hayır dedimm((((((
yüzükte çok pahalı bişey ve kabul etmediğim için en azından hediye olarak kabul et dedi fakat bende çok pahalı bişey bu yuzden hediye olarakta kabul edemem dedim(((((((((((((

niye hayır dedin kıs istiyo gibiydin ama...

selam kızlar nasılsınız benim oğluşum çok hasta oldu midesini üşütmüş gelemedim onunla ilgilenmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…