- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.561
selam canım takımlar arası geçiş var ama şuan bir kaç kişi takımımıza girmek istiyor onlardan kesin cevap almadan seni şuan davet edemem malesef ben sana en kısa sürede geri dönerim olumlu ya da olumsuz
selam kızlar nasılsınız benim oğluşum çok hasta oldu midesini üşütmüş gelemedim onunla ilgilenmekten
canım biz koyun olursak daha çoooookkk güdülürüz
halk bir ayaklansın bak bakalım o devlet adamlar şeylerinin üzerine oturabiliyor mu
malesef halk olarak sustururduk, dizilerler yarışmalarla beynimiz yıkanıyor
millet akşam eve götüreceği ekmeğin derdien düştü
başını kaldırıpta bu ülkede ne oluyor ne bitiyor farkına varamıyoruz
biz türk bayrağını açsak ırkçı oluyoruz onlar her istediğini yapıyor adı özgürlük demokrasi olur
hayır dedimm((((((
yüzükte çok pahalı bişey ve kabul etmediğim için en azından hediye olarak kabul et dedi fakat bende çok pahalı bişey bu yuzden hediye olarakta kabul edemem dedim(((((((((((((
selam kızlar nasılsınız benim oğluşum çok hasta oldu midesini üşütmüş gelemedim onunla ilgilenmekten
Selam ben aranıza yeni katıldım :) geçmiş olsun
merhaba kızlar ben geldimm
nasılsınız bakalım??
ben bi geçmiş yapıp geliyorum.....
Selam ben aranıza yeni katıldım :) geçmiş olsun
canım geçmiş olsun dikkat edin yaa bu havalar mahvetti herkesi..
hoş geldin özgeciğim iyiyyiz işte sen nasılsın defnecik nasıl
hoş geldin tatlım benim adımda nazmiye 37 yaşındayım izmirdeyim esnafım kısaca böle yani
sorma özge ya akşamdan beri kusuyor midesi üşümüş herhalde sürekli ayakkabılarını çoraplarını çıkarıp duruyor olcağı buydu
bir elimizde sıcak su torbası bir elimizde nane limon bardağı dolanıyorum çocuğun peşinden okulada gidemedik ilaca başladım bakalım iyileşir inş
hoş geldin özgeciğim iyiyyiz işte sen nasılsın defnecik nasıl
hoş geldin tatlım benim adımda nazmiye 37 yaşındayım izmirdeyim esnafım kısaca böle yani
iyi canım defne fena değilde ben bitiğim....defnenin dişleri çıkıyor sanırım sürekli huzursuz bide sürekli gezmek istiyor yaa napıcam bilmiyorum durmadan evin içinde kucağımda bir oraya bir buraya yürüyoruz sonra bundan da sıkılıyor bgn 3 defa gezmeye çıktıkdurmadan bakkala gittik geldik
hoş bulduk canım bende 19 yaşındayım öğrenciyim adım cansu melis melisi daha çok kullanıyorum melis. :) tanıştığıma memnun oldum
Arkadaşlar bugün pek bi şey yemek istemedim daha doğrusu pek yiyeck iştahım kalmadı okulda.
sabah
special k yedim sütle bir kase
ara
yok
öğlen
pizza
vişne suyu
ara
yok
akşam
yok
bilmiyorum yemek istemiyorum bunalımdayım biliyorum çok sağlıksız ama belki meyve yerim uyumadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?