Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım bir adet elma da olsa yee metabolizman yavaşlamasın...zaten bu saatten sonra yemek yememelisin saat 6 dan sonra hiç bişey yeme

bu günkü menümü yazıım bende pek bişey yemedim aslında
sabah 2 bardak tatlandırıcılı çay
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 zeytin
öğle
1 fincan kahve
ikindi
1 tabak musakka
2 dilim ekmek
akşam salatalık yiyicem birazdan

bgn ki menüm

sabah 2 dilim kepek ekmeğine bir dilim beyaz peynirli tost
bir fincan şekersiz çay
ara yok
öğlen bir kase tarhana çorbası 1 adet lahana turşusu 2 adet biber turşusu
ara 3 kaşık sütlaç
akşam kocişle kahvaltı hazırladık 4 çatal sucuklu yumurta 1 dilim beyaz peynir 3 adet selanik gevreği

2 fincan şekersiz çay

bugunki menüm

kahvaltı
1 minik tost
5 zeytin
domates salatalık

ara 2 erik ve elma

öğle 1 dilim yağsız börek

ara yok

akşam
et dönerden sandviç

hayır dedimm((((((
yüzükte çok pahalı bişey ve kabul etmediğim için en azından hediye olarak kabul et dedi fakat bende çok pahalı bişey bu yuzden hediye olarakta kabul edemem dedim(((((((((((((

şaşırmadım aslında fadikçim senin kendini bu konuda hazır hissetmediğini biliyorum zaten kendini hazır hissetmeden bu işe kalkışmamanada sevindim aslında hayırlısı olsun seni gerçekten seviyosa bekler diye düşünüyorum çünkü sen ona daha önce zamana ihtiyacın olduğunu söylemiştin acele etme kuzum çok ciddi bir karar bu bu yola girince dönüşü zor ve acılı olur kendinden ve karşındakinden emin olunca gir bu yola senki uzun süreli ve sağlıklı bir evliliğin olsun

Canim kacinci gundesin?? yaa yarin bunami baslasam ki? tadidfa guzelmis , sizin dediginiz gibi cok saglikli degil kahvalti yapmamam, ama bu hafta kilo vermem gerekiyor mutlaka oyuzden hizli bir sekilde vereyim dedim.

hosgeldin canim, ordan niye ayrildin? problemmi yasadin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…