- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.601
facedemisin Özgeciğim orda anlatayım
bende memnun oldum melisçim hareketli bir takımız biz sıkılmazsın hem kilonda kolay verilebilcek durumda kısa sürede halledersin biraz dikkat yeter bizim yol çok uzun malesef benim vermem gereken 15 kilom var sen şanslısın yani
beni hiç sorma tatlım az önce anlattım kabus gibi günümü ama şimdi sakinleştim azcık buraya takılmam iyi oldu
sana noldu canımcım özel değilse anlat rahatlarsın biraz
evet tatlım sağlıksız biraz yemeden kilo veremezsin sadece aç kalırsın hem pizza tarzı şeylerden uzak dursan iyi olur onu yiyeceğine öğle ve akşam güzel birer tabak sebze yemeği yiyebilirsin 1 dilim ekmekle hem tok olursun hem meto çalışır
birde ara yap mümkünse küçük şeylerde olsa seni düzene sokar birde su ve yeşil çay tarzı şeyler bunları ihmal etme bence
oyyyyy ne çok şey yazdım tanışır tanışmaz gestapo gibi hissettim kendimi
face girebilirsen gel anlatayım hatta danışayım
bugunki menüm
kahvaltı
1 minik tost
5 zeytin
domates salatalık
ara 2 erik ve elma
öğle 1 dilim yağsız börek
ara yok
akşam
et dönerden sandviç
bugunki menüm
kahvaltı
1 minik tost
5 zeytin
domates salatalık
ara 2 erik ve elma
öğle 1 dilim yağsız börek
ara yok
akşam
et dönerden sandviç
Ne şans ama bu zamana kadar 50 kilo olmak için uğraşmış ama iradesizlikle bir türlü o 4 kiloyu verememmiş bir arkadaş duruyor şu anda senin karşında inş bu sefer veririm diyorum.Daha doğrusu veriyorm ama geri alıyorum.Hepimize kolay gelsin bu yolda.
aa askolsun burda anlatsana canim bizim facemiz yok biz napalim
aksam yemegin supermis :) kahvalti ve ogle yemegi hafif olmus.
canım bir adet elma da olsa yee metabolizman yavaşlamasın...zaten bu saatten sonra yemek yememelisin saat 6 dan sonra hiç bişey yeme
selam kizlar ben geldim, nasilsiniz? gecmise bakdim.
Emidaf hayirlisi olsun canim, kendini evlilige hazir hissedince evlenirsin ins.
Nazco cok cok gecmis olsun.. simdi nasil oglusun??
fiyona_7 canim, kahvalti yapmamak cok sagliksiz, ama diyette kahvalti yok, bende bu hafta hizli vereyim yoksa diskalifiye olurum diye bu diyeti yapiyorum .. ama yarin mihrace nin kini mi yapsam diyorum ne diyorsun sekerim?
Evet sağlıksız biliyorum canım ama okulda olunca arkadaşlarının arasında mecvuran boyle fast foot takılıorsun.Yeşil çay akşamları içmem iyi olur ve dediğin gibi beslenmem ama nasl olacak inan bilmiyorm
sabah iyi başlamışsın tatlım ama börekle döner sandviç çakışmış böreğim az gerçi döneride erken saatte yediysen sorun olmaz
afiyet olsun
hoş geldin tatlım iyi biraz daha en azından son üç saat içinde kusmadı ilaç işe yaramaya başladı sanırım
sen nasılsın
öğlenlei okulda olunca işin zorlaşıyor tabiki canım ama bak artık bi çare bulabilirsin belki salata tazı şeyler yiyebilirsin dışarda daha az kalorili çalışan arkadaşlar var aramızda öğlenleri onlarda dışarda yiyiyorlar onları takip et fikir verir sana
hayır dedimm((((((
yüzükte çok pahalı bişey ve kabul etmediğim için en azından hediye olarak kabul et dedi fakat bende çok pahalı bişey bu yuzden hediye olarakta kabul edemem dedim(((((((((((((
selam kızlar nasılsınız benim oğluşum çok hasta oldu midesini üşütmüş gelemedim onunla ilgilenmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?