Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne şans ama bu zamana kadar 50 kilo olmak için uğraşmış ama iradesizlikle bir türlü o 4 kiloyu verememmiş bir arkadaş duruyor şu anda senin karşında inş bu sefer veririm diyorum.Daha doğrusu veriyorm ama geri alıyorum.Hepimize kolay gelsin bu yolda.

selam kizlar ben geldim, nasilsiniz? gecmise bakdim.

Emidaf hayirlisi olsun canim, kendini evlilige hazir hissedince evlenirsin ins.

Nazco cok cok gecmis olsun.. simdi nasil oglusun??

fiyona_7 canim, kahvalti yapmamak cok sagliksiz, ama diyette kahvalti yok, bende bu hafta hizli vereyim yoksa diskalifiye olurum diye bu diyeti yapiyorum .. ama yarin mihrace nin kini mi yapsam diyorum ne diyorsun sekerim?

Evet sağlıksız biliyorum canım ama okulda olunca arkadaşlarının arasında mecvuran boyle fast foot takılıorsun.Yeşil çay akşamları içmem iyi olur ve dediğin gibi beslenmem ama nasl olacak inan bilmiyorm

bugunki menüm

kahvaltı
1 minik tost
5 zeytin
domates salatalık

ara 2 erik ve elma

öğle 1 dilim yağsız börek

ara yok

akşam
et dönerden sandviç

sabah iyi başlamışsın tatlım ama börekle döner sandviç çakışmış böreğim az gerçi döneride erken saatte yediysen sorun olmaz
afiyet olsun

canim bende 2 hafta once 54 e dusmustum, hedefim 50, ama geri aldim, ins birlikte vermeye calisalim olurmu?

canım bir adet elma da olsa yee metabolizman yavaşlamasın...zaten bu saatten sonra yemek yememelisin saat 6 dan sonra hiç bişey yeme

zaten eve gelmem 6 7 oluyor benim okulda da sağlıksız yiyeceklerle karnımı doyuruyorum.Kiloları alıyorum.Tamam o zaman elmamı yiyorum şimdi. :)

hoş geldin tatlım iyi biraz daha en azından son üç saat içinde kusmadı ilaç işe yaramaya başladı sanırım
sen nasılsın

Evet sağlıksız biliyorum canım ama okulda olunca arkadaşlarının arasında mecvuran boyle fast foot takılıorsun.Yeşil çay akşamları içmem iyi olur ve dediğin gibi beslenmem ama nasl olacak inan bilmiyorm

öğlenlei okulda olunca işin zorlaşıyor tabiki canım ama bak artık bi çare bulabilirsin belki salata tazı şeyler yiyebilirsin dışarda daha az kalorili çalışan arkadaşlar var aramızda öğlenleri onlarda dışarda yiyiyorlar onları takip et fikir verir sana

kızlar ben çıkıyorum kocişim geldi bu aralar işleri çok yoğun ve stresli onla ilgileneyim yarın görüşürüz

peki canım umarım iyi olur düzeltebilirim yemek yeme alışkanlığımı

hayır dedimm((((((
yüzükte çok pahalı bişey ve kabul etmediğim için en azından hediye olarak kabul et dedi fakat bende çok pahalı bişey bu yuzden hediye olarakta kabul edemem dedim(((((((((((((

canım kusura bakma komşu geldi nette işi varmış birden çıkmak zorunda kaldım
canım hayırlısı olsun ama niye birden kesip attın ya bi düşünüyüm filan deseydin

selam kızlar nasılsınız benim oğluşum çok hasta oldu midesini üşütmüş gelemedim onunla ilgilenmekten

aah canım geçmiş olsun herkes mahvoldu ya bu ani soğukların gelmesinden allah acil şifalar versin

onu dene olmazsa yada sabah kahvaltını yap akşama yemek yeme sabah kahvaltısı çok önemli..kahvaltı yapmıyarak zaten durduryorsun mekanizmayı korumaya alıyor vicut kendini bütün gün aç kaldığınla kalıyorsun...birde yalancı zayıflamalar bunlar..ben geçen hafta sabah öğlen akşam yiyerek hemde güzel yiyerek 3 günde 600 gr verdim..güzel bi diyet yap sen istersen liste var bende yollarım sana canım..

msjları karıştırmışım prensesciğim sana yazmıştım ben bunu tatlım :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…