- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.621
selam kızlar nasılsınız benim oğluşum çok hasta oldu midesini üşütmüş gelemedim onunla ilgilenmekten
merhaba kızlar ben geldimm
nasılsınız bakalım??
ben bi geçmiş yapıp geliyorum.....
kızlarrrr merhabaaaaaaaa ben geldimmmmmm
iyi akşamlar kızlar napıosunuz???
aa askolsun burda anlatsana canim bizim facemiz yok biz napalim
slm kızlar ben geldim komşuya gitmiştik nasılsınız
bekledik bekledik kimse gelmedi şimdi de herkes akın akın.
sana nasılda katılıyorum anlatamam...balık baştan kokarmış eskiden de sürekli şehitler veriyorduk ama ordu kendince olaya hemen el koyup çoğalmasını engelliyordu çünkü başkanlığa bağlı değildi ama şimdi ordunun bile bağımsızlığı elinden alındı yarısından çoğuna istifa ettirildi bilmem ne (şimdi yazmak istemiyorum buraya)uydurma örgüt üyeleri denilerek hapislere atıldılar ordununda içine sızdılar..bir umudumuz o vardı çok ileri giden olursa darbe yapar en azından baştakini indirir diyorduk ama ordunun da başına kendi adamını getirdi..yani anlıyacağınız elimiz kolumuzu bi güzel bağladılar...nereye gidecek bu böyle ne kadar sürecek çok merak ediyorum
sorma özge ya akşamdan beri kusuyor midesi üşümüş herhalde sürekli ayakkabılarını çoraplarını çıkarıp duruyor olcağı buydu
bir elimizde sıcak su torbası bir elimizde nane limon bardağı dolanıyorum çocuğun peşinden okulada gidemedik ilaca başladım bakalım iyileşir inş
iyi canım defne fena değilde ben bitiğim....defnenin dişleri çıkıyor sanırım sürekli huzursuz bide sürekli gezmek istiyor yaa napıcam bilmiyorum durmadan evin içinde kucağımda bir oraya bir buraya yürüyoruz sonra bundan da sıkılıyor bgn 3 defa gezmeye çıktıkdurmadan bakkala gittik geldik
19 EKİM CARSAMBA
mihracee 82
fiyona_07 21
aynalar 2546: :
melekaysee 8
prenses88 15
selinay 13
emidaf 15
pinkcat87 9
aytaç izinli
fatta83 izinli
nazco izinli
toptan hoşgeldiniz kızlar bende geldim....
zaten eve gelmem 6 7 oluyor benim okulda da sağlıksız yiyeceklerle karnımı doyuruyorum.Kiloları alıyorum.Tamam o zaman elmamı yiyorum şimdi. :)
19 EKİM CARSAMBA
mihracee 82
fiyona_07 21
melekaysee 8
prenses88 15
selinay 13
emidaf 15
pinkcat87 9
aytaç izinli
fatta83 izinli
nazco izinli
dikkkaaatt dikkkattttt yarın kilo bildirimi
yarın öğle 12 ye kadar herkes kilosunu bildirsin
sonra vaayy ben duymadım vayy ben görrmedim demeeyyiinnn
19 EKİM CARSAMBA
mihracee 82
fiyona_07 21
melekaysee 8
prenses88 15
selinay 13
emidaf 15
pinkcat87 9
aytaç izinli
fatta83 izinli
nazco izinli
oğluş başıma büyük işaçtı halıların hepsini kirletti hem geziyo hem kusuyo bütün halıları toplayıp yıkanmaya gönderdim
gece desen yatak yorgan hep battı tuttum kendi yatağıma yatırttım hadiiii bizimkide battı gece gece bissürü çarşaf yıkadım sabahtan beri çamaşır makinesi ful çalışıyor en korktuğum şey artık midesini üşütmesi bugün bu ilaçlar işe yarar inşallah yavrucağın bitap düşmesinemi yanayım bu kadar işemi şaşırdım kaldım dün geceki gibi bir gece birdaha yaşamak istemiyorum kabus gibiydi
kızlarrrr merhabaaaaaaaa ben geldimmmmmm
Arkadaşlar bugün pek bi şey yemek istemedim daha doğrusu pek yiyeck iştahım kalmadı okulda.
sabah
special k yedim sütle bir kase
ara
yok
öğlen
pizza
vişne suyu
ara
yok
akşam
yok
bilmiyorum yemek istemiyorum bunalımdayım biliyorum çok sağlıksız ama belki meyve yerim uyumadan önce
ayy yerim onu erken çıkartmıyor mu dişlerini defnecik
aslında moralim bozukkkk..sen nasılsın?
facedemisin Özgeciğim orda anlatayım
yok canım yaa bu aylarda başlıyormuş işte kaşınmaya 6 aylık oldu artık...şimdi sıkıntısını çekeriz artık ne zamana çıkar bilmiyorum süpriiiiizzz artık bekliyoruz..defnoşum bebeğim büyüyor ::)))
Kaptancım çok teşekkür ederım bana dönmenizi dört gözle beklıyor olucam hepınıze ıyı akşamlar sağlıklı yaşam diliyorum
ellerine sağlık canım
hoşbulduk canım send ehoşgeldin nasılsınız
yok canım yaa bu aylarda başlıyormuş işte kaşınmaya 6 aylık oldu artık...şimdi sıkıntısını çekeriz artık ne zamana çıkar bilmiyorum süpriiiiizzz artık bekliyoruz..defnoşum bebeğim büyüyor ::)))
iyiyim canım sen naptın...
Ben 54.1 kilo ile aranıza yeni katılmış bulunmaktayım 14. takım. :)
yarın öğlen giremem nete bu arada onun için perşembe akşamları kilo bildirimimi yapmam gerekecek her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?