- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.641
eline sağlık canım.
ilkoşcuğum resmen kendini aşmışsın tatlım.
ellerine sağlık canım
hoşbulduk canım send ehoşgeldin nasılsınız
eline sağlık canım....
iiyim canım ne olsun yan komşu okuldan arkadaş ona gittik okuldan diğer bayan hocalarda geldi
soba tamamen yanmasın diye altını kaptmıştım geldik tamamne sönmüş odun atıp onu yaktık ısındı ev :)
bu yıl aslı ve sobası diye hikayeler yazcam
slm kızlarrrr napıyorsunuzzz ben bir geçmiş yapıp geleyim olurmuuu
kaptancım ben kilo bildirimi yapayımmıı
sadece 200 gr vermişim61.300 sadece
ben cok kilo veremedim malesef , nekadar ugrassamda, neyse yeni kilom bu sabah tartildim 56....
ben cok kilo veremedim malesef , nekadar ugrassamda, neyse yeni kilom bu sabah tartildim 56....
selam kızlar nasılsınız benim oğluşum çok hasta oldu midesini üşütmüş gelemedim onunla ilgilenmekten
bu günkü menümü yazıım bende pek bişey yemedim aslında
sabah 2 bardak tatlandırıcılı çay
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 zeytin
öğle
1 fincan kahve
ikindi
1 tabak musakka
2 dilim ekmek
akşam salatalık yiyicem birazdan
bgn ki menüm
sabah 2 dilim kepek ekmeğine bir dilim beyaz peynirli tost
bir fincan şekersiz çay
ara yok
öğlen bir kase tarhana çorbası 1 adet lahana turşusu 2 adet biber turşusu
ara 3 kaşık sütlaç
akşam kocişle kahvaltı hazırladık 4 çatal sucuklu yumurta 1 dilim beyaz peynir 3 adet selanik gevreği
2 fincan şekersiz çay
bugunki menüm
kahvaltı
1 minik tost
5 zeytin
domates salatalık
ara 2 erik ve elma
öğle 1 dilim yağsız börek
ara yok
akşam
et dönerden sandviç
Canim kacinci gundesin?? yaa yarin bunami baslasam ki? tadidfa guzelmis , sizin dediginiz gibi cok saglikli degil kahvalti yapmamam, ama bu hafta kilo vermem gerekiyor mutlaka oyuzden hizli bir sekilde vereyim dedim.
Ne şans ama bu zamana kadar 50 kilo olmak için uğraşmış ama iradesizlikle bir türlü o 4 kiloyu verememmiş bir arkadaş duruyor şu anda senin karşında inş bu sefer veririm diyorum.Daha doğrusu veriyorm ama geri alıyorum.Hepimize kolay gelsin bu yolda.
19 EKİM CARSAMBA
mihracee 82
fiyona_07 21
aynalar 2546: :
melekaysee 8
prenses88 15
selinay 13
emidaf 15
pinkcat87 9
aytaç izinli
fatta83 izinli
nazco izinli
eline sağlık canım.
eline sağlık canım.
slm canım hoşgeldin iyileştiğine sevindim
canım ben bu kadar uzun izin aldığını hatırlamıyorum yanlışım varsa eğer düzelt
hasta olduğunu biliyorum ve bir kaç gün için izin almıştın bu kadar uzun süre için değil 8 gün oldu bir açıklama bekliyoruz
çünkü kurallara göre diskalifiye olman gerekiyor
biliyorsun haftada habersiz en az 3 gün gelmeyen diskalifiye olur ve izinden dönüş tarihi kesin belirtilir
selam canım takımlar arası geçiş var ama şuan bir kaç kişi takımımıza girmek istiyor onlardan kesin cevap almadan seni şuan davet edemem malesef ben sana en kısa sürede geri dönerim olumlu ya da olumsuz
hoşgeldin ne olsun cnaım bildiğin gibi
tamam canım
canım ben kesin tarihi belirtmem gerektiğini bilmiyordum ben ankarada değildim çok fenalaşınca ilaçlardan bayıldım sonra ailem geldi eve götürdüler beni kayseriye hiçbir şeye bakamadım ne pc ne okul onlarada haber veremedim ankaraya dün geldim geldiğim gibi pcye sarıldım ama cezam neyse çekerim çünkü kuralları bilmiyordum
canımcım çok çokk geçmiş olsunnn
ama ama kaptancım hastlaık sözkonusu hemde ciddi birşeyler olmuş arkadaşıma müsammaha göstersek olmazmııı o aramızdan ayrılmasın affettirir kendinibence ona bir hafta boyuncahergün min.14 paylaşım yapma cezası verelim.d
çok sağol canım razıyım cezama bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?