Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kolay gelsin canım,yaz yaz zevkle okuyoruz hehehe....

ben cok kilo veremedim malesef , nekadar ugrassamda, neyse yeni kilom bu sabah tartildim 56....

slm kızlarrrr napıyorsunuzzz ben bir geçmiş yapıp geleyim olurmuuu

kaptancım ben kilo bildirimi yapayımmıı
sadece 200 gr vermişim 61.300 sadece

hoşgeldin ne olsun cnaım bildiğin gibi
tamam canım

ben cok kilo veremedim malesef , nekadar ugrassamda, neyse yeni kilom bu sabah tartildim 56....

canım kuralları biliyorsun gücenmece darılmaca yok biliyorsun açık olacaktık birbirimize karşı bu haftada sana şans verdik ama yine kilo verememişsin
sen benim yerimde olsan ne yapardım şaşırdım gerçekten

ne güzel hiçbirşey yememişssin afiyet olsun canımmmmm

wwayy süper yaa yarın tartı günü diyedimi yemediniz sizi sizi :)) afiyet olsun

Canim kacinci gundesin?? yaa yarin bunami baslasam ki? tadidfa guzelmis , sizin dediginiz gibi cok saglikli degil kahvalti yapmamam, ama bu hafta kilo vermem gerekiyor mutlaka oyuzden hizli bir sekilde vereyim dedim.

ay canım bneim yalan oldu yaa bugün misafirim geldii yemekli balık yaptımm onların yanınd alahana çorbası yemek olmadı((( yarını 2.gün sayacağımmmmm canımmmm tadı güzel amöa sürekli yemek sıkıyorrr

hepimizz sağlıklııı kilolarr vereceğiz inş.. geri almamak şartıylaaaaaa inş.

19 EKİM CARSAMBA

mihracee 82

fiyona_07 21

aynalar 2546::

melekaysee 8

prenses88 15

selinay 13

emidaf 15

pinkcat87 9

aytaç izinli

fatta83 izinli

nazco izinli

ohaaaa 82 mii yuh bana amanın çenem yine parmaklarıma vurmuşş kuzum kusura bakma yordum seni yaaaaaaaa:)))

eline sağlık canım.
ilkoşcuğum resmen kendini aşmışsın tatlım.

ay hemde ne aşmak yawruşummm coşmuşum coşmuş:)) ama hedefim 100 herşeye cevap yazmam lazım alakalı alakasız birinde yapacam kızlar şimdiden özür dilerimDD özellikle sayım arkadaştan özür diliyorum

eline sağlık canım.
ilkoşcuğum resmen kendini aşmışsın tatlım.

ay hemde ne aşmak yawruşummm coşmuşum coşmuş:)) ama hedefim 100 herşeye cevap yazmam lazım alakalı alakasız birinde yapacam kızlar şimdiden özür dilerimDD özellikle sayım arkadaştan özür diliyorum

canım ben kesin tarihi belirtmem gerektiğini bilmiyordum ben ankarada değildim çok fenalaşınca ilaçlardan bayıldım sonra ailem geldi eve götürdüler beni kayseriye hiçbir şeye bakamadım ne pc ne okul onlarada haber veremedim ankaraya dün geldim geldiğim gibi pcye sarıldım ama cezam neyse çekerim çünkü kuralları bilmiyordum

hoşgeldin ne olsun cnaım bildiğin gibi
tamam canım

fıstık sözüm vardı sana biliyorum ama olmadıı 200 gr sadece yaa pehh
sanırım benden gidecek yağ kalmadı kızlarD kiki
birde ben bugünlerde regl olurum haftaya belki hiç verememD tatlı krizleri gelir amanın korktum kendimdem yok yok kriz falan geçirmicemmmmm

canımcım çok çokk geçmiş olsunnn

ama ama kaptancım hastlaık sözkonusu hemde ciddi birşeyler olmuş arkadaşıma müsammaha göstersek olmazmııı o aramızdan ayrılmasın affettirir kendini bence ona bir hafta boyuncahergün min.14 paylaşım yapma cezası verelim.d

çok sağol canım razıyım cezama bakalım ne olacak

kuralları bir daha hatırlatıyım en iyisi ben her hafta bir kere kuralları hatırlayım olma mı

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…