- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.661
canım ben kesin tarihi belirtmem gerektiğini bilmiyordum ben ankarada değildim çok fenalaşınca ilaçlardan bayıldım sonra ailem geldi eve götürdüler beni kayseriye hiçbir şeye bakamadım ne pc ne okul onlarada haber veremedim ankaraya dün geldim geldiğim gibi pcye sarıldım ama cezam neyse çekerim çünkü kuralları bilmiyordum
canım bilmiyordum diyorsun olabilir kuralları tekrar yazdım bu sefer tamam ama bir daha asla olmaz taviz verdikçe daha çok artıyor bu olaylar
beni anlıyorsundur bu takımı yürütmek zorundayım bu son şansın canım
kaptancım senin yardımcın kim sorması ayıpDDDDD yoksa ben yardım edebilirim hehe
kaptancımm takım arkadaşlarımızın tel numaralarını falan alsakkk gelmedikleri taktirde bir sms falan atsak olmazmı
canım kaptan yardımcısı emidaf
bende bazı arkadaşların var
diğer herkesede yazdım burdan numaranızı özelden yazın diye dönen olmadı
belkide vermek istemediler bilemiyorum yani
tamam cnm teşekkür ederim zaten tam anlamıyla yarın diyetisyene gittiğimde herşey belli olacak yine böyle bir şey olacak olursa ben hiç izin almadan ayrılırım yarın olacağını belli olacak zaten ama gerçekten tarih belirtmek gerektiğini bilmiyordum
tamam canım diyetisyeninde inş faydası olur sana
kuralları bir daha hatırlatıyım en iyisi ben her hafta bir kere kuralları hatırlayım olma mı
KURALLAR
1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
kızlarr ben çıkıyorum ii geceler seviyorum sizi
tekrar teşekkür ederim canım yarın tam anlamıyla dönerim takıma yada ayrılırım çünkü gelmek isteyen çok kişi var ben hastalıkla gelemiyorum doktor birşey söylesin ona göre yarın gelip belirtim....
kızlarr ben çıkıyorum ii geceler seviyorum sizi
tamam canım ama diyetisyenle olan olayı anlamadım :44::44::44:
iyi geceler canım
bende çıkcam birazdan
hoşgeldin ne olsun cnaım bildiğin gibi
tamam canım
canım kuralları biliyorsun gücenmece darılmaca yok biliyorsun açık olacaktık birbirimize karşı bu haftada sana şans verdik ama yine kilo verememişsin
sen benim yerimde olsan ne yapardım şaşırdım gerçekten
slm kızlarrrr napıyorsunuzzz ben bir geçmiş yapıp geleyim olurmuuu
kaptancım ben kilo bildirimi yapayımmıı
sadece 200 gr vermişim61.300 sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?