Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptancım senin yardımcın kim sorması ayıpDDDDD yoksa ben yardım edebilirim hehe
kaptancımm takım arkadaşlarımızın tel numaralarını falan alsakkk gelmedikleri taktirde bir sms falan atsak olmazmı

canım bilmiyordum diyorsun olabilir kuralları tekrar yazdım bu sefer tamam ama bir daha asla olmaz taviz verdikçe daha çok artıyor bu olaylar
beni anlıyorsundur bu takımı yürütmek zorundayım bu son şansın canım

tamam cnm teşekkür ederim zaten tam anlamıyla yarın diyetisyene gittiğimde herşey belli olacak yine böyle bir şey olacak olursa ben hiç izin almadan ayrılırım yarın olacağını belli olacak zaten ama gerçekten tarih belirtmek gerektiğini bilmiyordum

kaptancım senin yardımcın kim sorması ayıpDDDDD yoksa ben yardım edebilirim hehe
kaptancımm takım arkadaşlarımızın tel numaralarını falan alsakkk gelmedikleri taktirde bir sms falan atsak olmazmı

canım kaptan yardımcısı emidaf
bende bazı arkadaşların var
diğer herkesede yazdım burdan numaranızı özelden yazın diye dönen olmadı
belkide vermek istemediler bilemiyorum yani

canım kaptan yardımcısı emidaf
bende bazı arkadaşların var
diğer herkesede yazdım burdan numaranızı özelden yazın diye dönen olmadı
belkide vermek istemediler bilemiyorum yani

hımss farketmemiş olaiblirler canım verirler ben görmedim meselaaa özelden yazayım kuzucum.
emidaf demekD kiki seviyorum onuu hehe

tamam canım diyetisyeninde inş faydası olur sana

tamam canım diyetisyeninde inş faydası olur sana

tekrar teşekkür ederim canım yarın tam anlamıyla dönerim takıma yada ayrılırım çünkü gelmek isteyen çok kişi var ben hastalıkla gelemiyorum doktor birşey söylesin ona göre yarın gelip belirtim....

kızlar kilom 95 ama bugün hastalandım ve ilaçların şişliği var üzerimde büyük ihtimalle haftaya 3-4 kilo gitmiş olacak doktor öyle demişti ama yarın ölçüp şişliği falan bakacak öğlen tartılıp tekrar yazmaya çalışacam doktordan sonra...

teşekkürler canım

tamam canım ama diyetisyenle olan olayı anlamadım :44::44::44:

kızlarr ben çıkıyorum ii geceler seviyorum sizi

iyi geceler canım
bende çıkcam birazdan

evet haklisin. kilo veremedim... ustelik kilo aldim 2 hafta icinde... ayrilirim takimdam napalim.. Herkeze bol sanslar...

kilom aynı kalmış 66.3
haftaya yine aynı diyeti uygulayım bariii...ama bu hafta çok kaytardım neyse almamışım en azından

günaydın kızlar kilomu yazıp hemn çıkmam lazım çünki adliyede işim var ((((888

200 gram almışım 66 kiloyum(((( üzgünüm ama böle yani yemiyorum ama almışım (

kaptancımmmm merhabaaaaaaaaaaaa dün kilo bildirimi yapmıştımD onu sayma oluymu yeniden bildirim yapıyorum. sabha tartıldım tırs tırss ama ama süper bişi gördüm

61.100 gr mım (400 gr vermişim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…