- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.681
19 EKİM CARSAMBA
mihracee 82
fiyona_07 21
aynalar 2546: :
melekaysee 8
prenses88 15
selinay 13
emidaf 15
pinkcat87 9
aytaç izinli
fatta83 izinli
nazco izinli
Ben 54.1 kilo ile aranıza yeni katılmış bulunmaktayım 14. takım. :)
yarın öğlen giremem nete bu arada onun için perşembe akşamları kilo bildirimimi yapmam gerekecek her zaman.
19 EKİM CARSAMBA
mihracee 82
fiyona_07 21
aynalar 2546: :
melekaysee 8
prenses88 15
selinay 13
emidaf 15
pinkcat87 9
aytaç izinli
fatta83 izinli
nazco izinli
ay hemde ne aşmak yawruşummm coşmuşum coşmuş:)) ama hedefim 100herşeye cevap yazmam lazım alakalı alakasız birinde yapacam kızlar şimdiden özür dilerim DD özellikle sayım arkadaştan özür diliyorum
kızlar kilom 95 ama bugün hastalandım ve ilaçların şişliği var üzerimde büyük ihtimalle haftaya 3-4 kilo gitmiş olacak doktor öyle demişti ama yarın ölçüp şişliği falan bakacak öğlen tartılıp tekrar yazmaya çalışacam doktordan sonra...
kilom aynı kalmış66.3
haftaya yine aynı diyeti uygulayım bariii...ama bu hafta çok kaytardım neyse almamışım en azından
kızlar 66.500 olmuşum....
kilo verenler süpersiniz maşallah...
ben 67 kiloya çıkmıştım tekrar 500 gr vermişim bu haftada biraz verirsem süper olacak....
ben sayım yaparken az konuş İlkoş yapamam o kadar sayım :)
hadi inş canım seninkide inatcı kilo grubumu ben yıllardır 65 i ilk kez gördüm
veeeeeeeee tartım dijital allalı 2 ay oldu yanlış değilse eğer
65.4 çıktı çok sevindim.dikkat etmedim fazla hatta bu hafta hep karbonhidrat geçti ama 1,5 kiloya yakın vermişim.
çok sevindirik oldum ama dün akşam yemekten sonra 67 'leri falan gösteriyordu.yıllardır ilk kez 65 'i gördüm 4-5 kez tartıldım farklı zeminlerde yanlış mı diye anlamadım yani.
neyse haftaya cuma tartıda yine bu rakamı görürsem o bile yeter bana bu hafta dikkat etcem,sporda yapcam şevk geldi vallah.
darısı başınızaaaa
yok kuzum 65 e inip inip çıkıyom hayırlısı bakalım şöle bi 62-63 görsem süper olacak....
kilom aynı kalmış66.3
haftaya yine aynı diyeti uygulayım bariii...ama bu hafta çok kaytardım neyse almamışım en azından
süpersin aç kaldığım zamanlar bile veremiyorum o kiloyu...
ben onuda verememişim..üzülme 200 grmda bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?