- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.701
kızlar 66.500 olmuşum....
veeeeeeeee tartım dijital allalı 2 ay oldu yanlış değilse eğer
65.4 çıktı çok sevindim.dikkat etmedim fazla hatta bu hafta hep karbonhidrat geçti ama 1,5 kiloya yakın vermişim.
çok sevindirik oldum ama dün akşam yemekten sonra 67 'leri falan gösteriyordu.yıllardır ilk kez 65 'i gördüm 4-5 kez tartıldım farklı zeminlerde yanlış mı diye anlamadım yani.
neyse haftaya cuma tartıda yine bu rakamı görürsem o bile yeter bana bu hafta dikkat etcem,sporda yapcam şevk geldi vallah.
darısı başınızaaaa
ben sayım yaparken az konuş İlkoş yapamam o kadar sayım :)
ben sayım yaparkende kendin say, akşam yaz olurmu ilkoş hehehe....
tebrikler canımcımmmmm
olmazzzz olamaz imkansızzD benimsin havalım hehe olmaz işte D fazla mesai yapın kiki bende sayarım sizi ödeşiriz
tebrik ederim fıstık valal çok güzel bir haber buu güzel vemrişssin:))))
DD olmazzz herkes görevii yapsın kiki D bende sizinkileri sayayyımheheh sizde çok gevezelik yapaiblirisniz
bakkkk.....fena hırs yaparım senin sayım günlerinde...ona göre
İlkoş sen bu konuda çok iyisin bu hafta bişi diyeti yapalım zorlamasın sağlıksız olmasın kalorisi az olsun.mesela sebze diyeti kızlarda katılırsa menü belirleyip yapalım bişişler??
hesap verince birine daha dikkatli oluyosun
sanada tebrikler kuzum...
İlkoş sen bu konuda çok iyisin bu hafta bişi diyeti yapalım zorlamasın sağlıksız olmasın kalorisi az olsun.mesela sebze diyeti kızlarda katılırsa menü belirleyip yapalım bişişler??
hesap verince birine daha dikkatli oluyosun
yandın o zaman kıs ,mesaj saymaktan ,mesaj yazdırmıycaz sana hehehee....
sağol datlum sende gözel vermişin
tamam olurrrr hem lahanayada ara vemriş olurumDDD kikiki uyar bana
cuma çabuk geliyor canım ya hemen oluşturalım bir listeee
tamam oluşturalım
sabah
klasik kahvaltı olsun(2 kkpeynir 5 zeytin 1 dilim ekmek,ama mutlaka yanında yeşil ve domates falan olsun mide dolduğu için tokluk hissi oluyor)
ara
meyve olsun(1 porsiyon)
öğle
sebze yemeği (6 kaşık)
1 dilim ekmek olsun
mutlaka yanına 1 kase yoğurt
ara
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
veya
2 meyve
1 galeta
veya
1 küçük kase ve mısır gevreği
veya......
akşam
sebze yemeği (bakliyat ves ebze değişimi )
1 dilim ekmek
mutlaka 1 kase yoğurt
yalnız sebze yemeği derken 1 öğün bakliyat bir öğün yeşil yemek
ben aşagı yukarı yazdım.aslında bu yazdığım arkadaşıma verilen bir diyet 1 ay diyetten sonra hızlı kilo verme haftası yapmış.bol sebzeyle ödemde atılıyor.ha birde mutlaka 2 litre su ve tuz çok çok az olacakmış.nasıl yapalım mı beraber??
tamam oluşturalım
sabah
klasik kahvaltı olsun(2 kkpeynir 5 zeytin 1 dilim ekmek,ama mutlaka yanında yeşil ve domates falan olsun mide dolduğu için tokluk hissi oluyor)
ara
meyve olsun(1 porsiyon)
öğle
sebze yemeği (6 kaşık)
1 dilim ekmek olsun
mutlaka yanına 1 kase yoğurt
ara
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
veya
2 meyve
1 galeta
veya
1 küçük kase ve mısır gevreği
veya......
akşam
sebze yemeği (bakliyat ves ebze değişimi )
1 dilim ekmek
mutlaka 1 kase yoğurt
yalnız sebze yemeği derken 1 öğün bakliyat 1 öğün yeşil yemek,hatta bence bir hafta boyunca sıkılmayalım öğünlere 1 kase çorbada atalım??
ben aşagı yukarı yazdım.aslında bu yazdığım arkadaşıma verilen bir diyet 1 ay diyetten sonra hızlı kilo verme haftası yapmış.bol sebzeyle ödemde atılıyor.ha birde mutlaka 2 litre su ve tuz çok çok az olacakmış.nasıl yapalım mı beraber??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?