Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:((( prenses gittimi şimdi aaa çok üzüldüm (( hemde çokkkkk(((( başka bir kullanıcı adı alsa tekrar girse aramıza olmazmıı kaptancık yaa

ellerine sağlık canım

Son düzenleme:
prenses diskalifiye mi oldu yaaaaa(((( çok üzüldümmmmmm bu kuralı hiç sevmiyorum ((

merhaba ilkincimm ben geldim duydum sesini hemencik geldim şekerim.
prenses gitmiş ((( çok üzülüdm bende keşke kilolarını vermiş şekilde mezun etseydik öylesi daha ii olurdu

olabilir bana uyar...

:((( prenses gittimi şimdi aaa çok üzüldüm (( hemde çokkkkk(((( başka bir kullanıcı adı alsa tekrar girse aramıza olmazmıı kaptancık yaa

ellerine sağlık canım

evte ya bende üzüldüm arasıra girsin yine konuşalım yaa...

selam kızlarrrrrr

slm canım...

slm kızlar ben geldim

prenses diskalifiye oldu. bu durum prensese kasti bir durum değil onu bende severim ama kurallar var

3 hafta üst üste kilo veremedi bir şans daha verdik geçen hafta izin aldı
ben uyardım bu hafta kesin kilo vermelisin diye ama 1.5 kilo aldı bu hafta
benim yerimde olsanız ne yapardınız size soruyorum
prenses kullandığı haplar yüzünden kilo veremiyor. bu haplarıda kullanmak zorunda bırakamazda. bu durum devam ettikçe kilo vermesinde yine sorun çıkacak

bu nihayetinde bir yarış değil mi o zaman gidelim başka yerde bir topik açalım orda konuşalım yarışmaya katılmayalım amaç diğer takımlarla rekabete girip kilo vermemizi kolaylaştırmak değil mi arkadaşlar

gidenlerin arkasından ben üzülmüyor muyum, zevk mi alıyorum böyle olunca o zaman bütün kuralları kaldıralım herkes keyfine göre hareket etsin. kimsede niye paylaşım olmuyor motivemiz bozuldu bişeyler yapalım demesin hem bunlardan şikayetçi oluyoruz hem konulan kurallar uygulanınca üzülüyoruz

kaptancım haklısnnn doğru söylüyorsunnn biraz duygusallık yaptık ( aynı kurallar sadece ona has birşey değil bizim içinde geçerli keşke böyle olmasaydı sağlık olsunn sende üzülme

kıs şikayetçi olmadık üzüldük sadece....kurallar tabiki uygulanacak kaçarı yok...

kızlarrr bana kabuska tarifi verebilirmisiniz akşama kabuska yapmak istiyorum ama hiçyapmaıdm bilmiyorum nasıl olur.

kızlar ben geldim
kilo veren ama çaba sarfedip yinede veremeyen herkezi tebrik ediyorummm....

inşallah kuzum bakalım yapabilecekmiyim ben light ekmek alıyım ya en güzel öle kilo verebiliyorum....
açta kalmıyorum hem...

bünyeni biliyorsun canım hangisi daha etkiliyse onu ye tabikideben uzun zamandır beyaz ekmek yemiyorum
bu arada biz bugün büroya ekmek makinası aldık ekmekleirmizi burada yapacağız artık hehe kepekli ve tam buüday ekmeği özellikle istiyoruz

süper valla deneyin bakalım memnun kalacakmısınız...

prenses disaklifiye olmuş kurallar gereği aslının yapacağı bişey yoktu hayırlısı neyse o olsun...
üzüldüm bayaa gerçekten. ama bende haftaya veremezem diskalifiye olucam inş. veririm ama veremezsemde sağlık olsun dicem .
sonucta prenses takıma istediği zamn gelebilir derdini paylaşabılır kilo konusunda yine destek oluruz herzamn bende gidersem eminim benim içinde aynısı olucak:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…