Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım burda hem kilo veriyoruz hem dertleşiyoruz yani burda tanıdıklarıma asla yarıs arkadaşı olarak bakmıyorum.normal hayatımda değer verdiğim çoğu kişiden de önde gelebiliyorlar..sonucta kilo verirken cok sey paylaşıyoruz.o zaman hiç muhabbet etmeyelim kilolarımızı yazıp çıkalım..insan birşeyler paylaştıgı kişilerin ayrılmasına gerçekten cok üzülüyor.sen de üzüldüğünü söylemişsin.normal olan da üzülmemiz değil mi??burası hem kilo verme hem sohbet topiği gibi sen de biliyorsun kaptancım bunu..ama tabii haklısın.biz kuralı kaldıralım demedik sadece gittiği için üzüldüğümüzü söyledik ama son paragrafın biraz agır olmus kimse sana zevk alıyorsun demiyor.en nihayetinde senin de görevin bu sonucta.

Son düzenleme:
oooo ilkinimm buradaaaaaaa nasılsın kuzuu:))))
mihrace bacıda selide burdaaa ooo kalabalıkk buralar bugün:)))))

nasılsınız çıtırlarrrrrrr

canımmm hoşgeldin nasılsın???
canımmm bu hafta kilo vermeye calış ((

canım benim ii sayılırım tam gripten kurtuldum derken tekrar öksürük basladı yakamı bırakmıyor bu grip

cnm o ara benimki msne gelmişti ondan bakamadım nasılsın tatlım? ben de cok üzüldüm prensese((((

nasılsın cnmmmm

iyiyim kuzum temizlik yaptım çok yoruldum sadece .....sen neler yapıyosun...

öle kuzum takılıyoruz sen naparsın...

canımmm hoşgeldin nasılsın???
canımmm bu hafta kilo vermeye calış ((

hoşbulduk canım benim:))) inş. valla inan yemiyorum hayatım hatta ilaçlara ara bile verdim düşün artık inşallah bu hafta daha sıkı dietle beraberr veririm ve gitmemm ((8

canım benim ii sayılırım tam gripten kurtuldum derken tekrar öksürük basladı yakamı bırakmıyor bu grip

canımm bak aman dikkt et olurmu bende gecen sene böyle oldum sonra bı baktım bronsıt olmusum ki oda kalıcıymıs zaten (( üşütme sakın vitamin al bol boll olurmu:)))

inşallah gitmessn canım (
canım doktorun verdiği hapları kullanıyorum ama bogazımda sürekli birşey varmıs gibi öksürük cok var senin de öle miydi

ben diğer takımlarla rekabetten bahsettim kendi aramızda rekabet var demedim canım
herkes üzüldü ama bişey yapamayız mı bu kuralı sevmiyorum diye yazmışsınız

bende birden kendimi kötü hissettim ben şans verdim prensese zaten kuralları ihlal edip başkalarınada verdim elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorum ama birden sanki ben bu durumdan zevk alıyormuşum gibi bir hisse kapıldım hata mı yaptım acaba suç bende mi diye düşündüm

Son düzenleme:

yook canım sana karşı birşey değil ki. kuralı sevmeme sebebimiz ark larımızın gitmesi ama biz bunları zaten bastan kabul ettik ve biliyorduk.

inşallah gitmessn canım (
canım doktorun verdiği hapları kullanıyorum ama bogazımda sürekli birşey varmıs gibi öksürük cok var senin de öle miydi

evet hayatım yaa maleseff bi süre sonra öksürmekten sesim tamamen kısılmıstı anca öyle gittim patronum kızınca niye gitmiyosun doktora dıye ((((((((((((((8888

evet hayatım yaa maleseff bi süre sonra öksürmekten sesim tamamen kısılmıstı anca öyle gittim patronum kızınca niye gitmiyosun doktora dıye ((((((((((((((8888

yaa benim bi de grip olmadan önce hep bademciklerim şiş kalkıodm 1 ay boyunca((((((( yoksa bronşit mi oldum been dee

mis gibi olmustur ev ama şimdi :))) şöyle ılık dus ve biraz uyku ardınaaa:))))
ılık duş tamamda kuzu uyku olayı zor 2 bebişle hehehe...

yok kuzum olurmu öle sen kurallara uygun olanı yapacaksın tabi, hepimiz seni seviyoruz ne kadar iyi niyetli olduğununda farkındayız canım...

bence kaptancık bir kural daha koysun
3 hafta zayıflayamayan diskalifiye olurun ardına
diskalifiye olmazk yasaktır mecburi kilo vermek geçerlidir diskalifiye olmanın tek şartı mezun olmaktır diye

bir kural var şirketlerde
1.kural : Patron Herzaman Haklıdır
2.Kural: Patronun Haksız Olduğu Durumlarda Birinci Kural GEÇERLİDİR

bu mantıkla hareketle yeni kural olmazmı

yaa benim bi de grip olmadan önce hep bademciklerim şiş kalkıodm 1 ay boyunca((((((( yoksa bronşit mi oldum been dee

geçmiş olsun kızlar bende hastalığı daha yeni yeni atlatıyorum...

hatuncuklar benim karnım bir şiş bir şiş anlatamam patlayacak sankii oturuken pırtlıyor yaaa sinir oldum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…