- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.741
slm kızlar ben geldim
prenses diskalifiye oldu. bu durum prensese kasti bir durum değil onu bende severim ama kurallar var
3 hafta üst üste kilo veremedi bir şans daha verdik geçen hafta izin aldı
ben uyardım bu hafta kesin kilo vermelisin diye ama 1.5 kilo aldı bu hafta
benim yerimde olsanız ne yapardınız size soruyorum
prenses kullandığı haplar yüzünden kilo veremiyor. bu haplarıda kullanmak zorunda bırakamazda. bu durum devam ettikçe kilo vermesinde yine sorun çıkacak
bu nihayetinde bir yarış değil mi o zaman gidelim başka yerde bir topik açalım orda konuşalım yarışmaya katılmayalım amaç diğer takımlarla rekabete girip kilo vermemizi kolaylaştırmak değil mi arkadaşlar
gidenlerin arkasından ben üzülmüyor muyum, zevk mi alıyorum böyle olunca o zaman bütün kuralları kaldıralım herkes keyfine göre hareket etsin. kimsede niye paylaşım olmuyor motivemiz bozuldu bişeyler yapalım demesin hem bunlardan şikayetçi oluyoruz hem konulan kurallar uygulanınca üzülüyoruz
prenses disaklifiye olmuş kurallar gereği aslının yapacağı bişey yoktu hayırlısı neyse o olsun...
üzüldüm bayaa gerçekten. ama bende haftaya veremezem diskalifiye olucam inş. veririm ama veremezsemde sağlık olsun dicem .
sonucta prenses takıma istediği zamn gelebilir derdini paylaşabılır kilo konusunda yine destek oluruz herzamn bende gidersem eminim benim içinde aynısı olucak:))))
oooo ilkinimm buradaaaaaaa nasılsın kuzuu:))))
mihrace bacıda selide burdaaa ooo kalabalıkk buralar bugün:)))))
nasılsınız çıtırlarrrrrrr
cnm o ara benimki msne gelmişti ondan bakamadım nasılsın tatlım? ben de cok üzüldüm prensese((((
nasılsın cnmmmm
oooo ilkinimm buradaaaaaaa nasılsın kuzuu:))))
mihrace bacıda selide burdaaa ooo kalabalıkk buralar bugün:)))))
nasılsınız çıtırlarrrrrrr
canımmm hoşgeldin nasılsın???
canımmm bu hafta kilo vermeye calış((
canım benim ii sayılırım tam gripten kurtuldum derken tekrar öksürük basladı yakamı bırakmıyor bu grip
iyiyim kuzum temizlik yaptım çok yoruldum sadece .....sen neler yapıyosun...
iyiyim kuzum temizlik yaptım çok yoruldum sadece .....sen neler yapıyosun...
öle kuzum takılıyoruz sen naparsın...
hoşbulduk canım benim:))) inş. valla inan yemiyorum hayatım hatta ilaçlara ara bile verdim düşün artık inşallah bu hafta daha sıkı dietle beraberr veririm ve gitmemm((8
canımm bak aman dikkt et olurmu bende gecen sene böyle oldum sonra bı baktım bronsıt olmusum ki oda kalıcıymıs zaten(( üşütme sakın vitamin al bol boll olurmu:)))
canım burda hem kilo veriyoruz hem dertleşiyoruz yani burda tanıdıklarıma asla yarıs arkadaşı olarak bakmıyorum.normal hayatımda değer verdiğim çoğu kişiden de önde gelebiliyorlar..sonucta kilo verirken cok sey paylaşıyoruz.o zaman hiç muhabbet etmeyelim kilolarımızı yazıp çıkalım..insan birşeyler paylaştıgı kişilerin ayrılmasına gerçekten cok üzülüyor.sen de üzüldüğünü söylemişsin.normal olan da üzülmemiz değil mi??burası hem kilo verme hem sohbet topiği gibi sen de biliyorsun kaptancım bunu..ama tabii haklısın.biz kuralı kaldıralım demedik sadece gittiği için üzüldüğümüzü söyledik ama son paragrafın biraz agır olmus kimse sana zevk alıyorsun demiyor.en nihayetinde senin de görevin bu sonucta.
süper valla deneyin bakalım memnun kalacakmısınız...
ben diğer takımlarla rekabetten bahsettim kendi aramızda rekabet var demedim canım
herkes üzüldü ama bişey yapamayız mı bu kuralı sevmiyorum diye yazmışsınız
bende birden kendimi kötü hissettim ben şans verdim prensese zaten kuralları ihlal edip başkalarınada verdim elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorum ama birden sanki ben bu durumdan zevk alıyormuşum gibi bir hisse kapıldım hata mı yaptım acaba suç bende mi diye düşündüm
inşallah gitmessn canım(
canım doktorun verdiği hapları kullanıyorum ama bogazımda sürekli birşey varmıs gibi öksürük cok var senin de öle miydi
evet hayatım yaa maleseff bi süre sonra öksürmekten sesim tamamen kısılmıstı anca öyle gittim patronum kızınca niye gitmiyosun doktora dıye((((((((((((((8888
ılık duş tamamda kuzu uyku olayı zor 2 bebişle hehehe...mis gibi olmustur ev ama şimdi :))) şöyle ılık dus ve biraz uyku ardınaaa:))))
ben diğer takımlarla rekabetten bahsettim kendi aramızda rekabet var demedim canım
herkes üzüldü ama bişey yapamayız mı bu kuralı sevmiyorum diye yazmışsınız
bende birden kendimi kötü hissettim ben şans verdim prensese zaten kuralları ihlal edip başkalarınada verdim elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorum ama birden sanki ben bu durumdan zevk alıyormuşum gibi bir hisse kapıldım hata mı yaptım acaba suç bende mi diye düşündüm
yaa benim bi de grip olmadan önce hep bademciklerim şiş kalkıodm 1 ay boyunca((((((( yoksa bronşit mi oldum been dee
prenses disaklifiye olmuş kurallar gereği aslının yapacağı bişey yoktu hayırlısı neyse o olsun...
üzüldüm bayaa gerçekten. ama bende haftaya veremezem diskalifiye olucam inş. veririm ama veremezsemde sağlık olsun dicem .
sonucta prenses takıma istediği zamn gelebilir derdini paylaşabılır kilo konusunda yine destek oluruz herzamn bende gidersem eminim benim içinde aynısı olucak:))))
evet hayatım yaa maleseff bi süre sonra öksürmekten sesim tamamen kısılmıstı anca öyle gittim patronum kızınca niye gitmiyosun doktora dıye((((((((((((((8888
yaa benim bi de grip olmadan önce hep bademciklerim şiş kalkıodm 1 ay boyunca((((((( yoksa bronşit mi oldum been dee
hehe haklısın cnm:)ılık duş tamamda kuzu uyku olayı zor 2 bebişle hehehe...
yok hayatım panik yapma inş. değilsindirr.. ama yinede doktora git bi ama olurmu:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?