- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.761
mihracee, selinay2002, pinkcat87, emidaf,
oy oyy ne güzelb urası
mihracee, selinay2002, pinkcat87, emidaf,
oy oyy ne güzelb urası
kızlar ben çıkıyorum geri kalan işlerimide halledeyim....
işten çıkınca alllah izin verirse eve gidicem yemek çamasır ütü v.s bunları yapıcam cmtesi sabah 8 de kalkıp sil süpür 12 kadar temizlik sonra kursa git eve gel uffffffff böle yanii hepinize muhteşem hafta sonları diliyorum allaha emanet olun öpüyorum kızlar
hehe şenlik varD sen adet döneminde misin cnm ondan şiştir.
oyyyy bencede...
kızlar kusura bakmayın kardeş takımımız 3. takım listesini yapmamış kardeş takım oalrak bizim yapmamız lazım kimseyi tanımıyom ortada yarımda olsa bir liste yok onların listesini yaptım geç kaldık bid ebilmem kabul edilir mi
kızlar ben şuan adetim aslında bir haftasonra olmam gerekiyordu üşüttüm ya ben o yüzden ağrılı geçiyor ama şöyle bir gün ağrı oluyor ertesi gün hiç birşey yok hatta kanamada az oluyor acaba bitiyor mu diyom sonra tekrar artıyor ve ağrılı oluyor bugünde var ağrım ne olcak benim bu halim
ben hastaneye bi düşersem valla çıkamam bir daha
hıms yardımsever kaptancımmm eline sağlık sen yaptın inş. kabul olar
kızlar ben şuan adetim aslında bir haftasonra olmam gerekiyordu üşüttüm ya ben o yüzden ağrılı geçiyor ama şöyle bir gün ağrı oluyor ertesi gün hiç birşey yok hatta kanamada az oluyor acaba bitiyor mu diyom sonra tekrar artıyor ve ağrılı oluyor bugünde var ağrım ne olcak benim bu halim
ben hastaneye bi düşersem valla çıkamam bir daha
canım canımmm kaç hafta sobasız kaldınız üşütürsün tabikuzum aman Alla hkimseyi düşürmesin hastanelere yaaa ayaklarına çorap giy karınını sıcak tut canım en güzel ilaç sıcak tutmak sıcak su torbası yoksaa kavanoza sıcak su doldur havluya sarıp koy karnına
cnm benim dikkat et kendine..senin zaten bu konuda sorunların vardı haplar fln kullanıyordun.dikkatli ol ..
işte ben böyle ilgilenlmeye kendime bakmaya alışkın değilim cnaım
canımın hiç kıymeti yok bir gün send ebenim için kıymetli değilsin diyecek
ben de senin gibiydim cnm ama hasta olunca yine biz çekiyoruz cefasını
inş canım sonra zılgıtı yerim kardeş takım niye ilgilenmiyo diye :18::18::18::18::18:
kızlar sizlerde arada sırada uğrayın sohbet edin kardeş takımla
şuan zor zamandalar yardımcı olalım
işte ben böyle ilgilenlmeye kendime bakmaya alışkın değilim cnaım
canımın hiç kıymeti yok bir gün send ebenim için kıymetli değilsin diyecek
D kiki ben orayada yeterim buraya hahahah kiki ne sıkıntıları varbakim onların kaptancım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?