- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.781
kız deme öyle şeylerçağırmaolumsuzluklarıııbu gidişle çocuğum olmayacak benim zaten kocada yok
D kiki ben orayada yeterim buraya hahahah kiki ne sıkıntıları varbakim onların kaptancım
bak bak ısırmalıksınn benceee ii bakmamız lazım bize verilmiş bir emanet bedenlerimizzz biz ona iyi bakalımki oda bizi üzmesinnn dimii
kaptanları okuyormuş gündüz işede başlamış giremiyormuş çok fazla yerine birinide bulamıyormuş zaten takımda 6 kişiler izin alanlarda var
hıms anladımmmm yardımcısıdamı yokmuş neyseee hallederlerrrD takılsınlar bize birleştirelim tkaımları haha
kızlar ben biraz çıkıyım belim fena
zaten bugün yoruldum benim bebeleri ilçeye hastaneye götürdüm diş kontolü için bir okul daha geldi hocası millieğitime uğradı bizim hastanede işimiz bitene kadar gelmedi onlarlada ben ilgilendim dinleneyim gelirim akşam öpüyorum sizi
mihraceeemmmmmm senin facein var mı canım:)
hahaha güzel fikir..:)))))))
kızlar ben biraz çıkıyım belim fena
zaten bugün yoruldum benim bebeleri ilçeye hastaneye götürdüm diş kontolü için bir okul daha geldi hocası millieğitime uğradı bizim hastanede işimiz bitene kadar gelmedi onlarlada ben ilgilendim dinleneyim gelirim akşam öpüyorum sizi
kızlar kusura bakmayın kardeş takımımız 3. takım listesini yapmamış kardeş takım oalrak bizim yapmamız lazım kimseyi tanımıyom ortada yarımda olsa bir liste yok onların listesini yaptım geç kaldık bid ebilmem kabul edilir mi
kızlar ben şuan adetim aslında bir haftasonra olmam gerekiyordu üşüttüm ya ben o yüzden ağrılı geçiyor ama şöyle bir gün ağrı oluyor ertesi gün hiç birşey yok hatta kanamada az oluyor acaba bitiyor mu diyom sonra tekrar artıyor ve ağrılı oluyor bugünde var ağrım ne olcak benim bu halim
ben hastaneye bi düşersem valla çıkamam bir daha
ay ilkincim sen kadar küçükmüüşsssün:))) bana abala diyeiblriisn evladım:)))) kiki ay yaşlandım yaaa aaa
hehe doğum tarihine bakmamıstım ablacımayy garip oldu böyle de
merhabalarr! ben de takımın yeni üyesi oldum =) napıyoruz şimdi?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?