Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu gidişle çocuğum olmayacak benim zaten kocada yok
kız deme öyle şeylerçağırmaolumsuzluklarııı((( yok çocuğum olmayacak falan hayret bişi oldumu o bıdık hiç kimseyi dinlemiyor sen kocayı bull geri kalan kolay (bana zorda sana kolay olur inşallahhh)

kaptanları okuyormuş gündüz işede başlamış giremiyormuş çok fazla yerine birinide bulamıyormuş zaten takımda 6 kişiler izin alanlarda var

hıms anladımmmm yardımcısıdamı yokmuş neyseee hallederlerrrD takılsınlar bize birleştirelim tkaımları haha

kızlar ben biraz çıkıyım belim fena
zaten bugün yoruldum benim bebeleri ilçeye hastaneye götürdüm diş kontolü için bir okul daha geldi hocası millieğitime uğradı bizim hastanede işimiz bitene kadar gelmedi onlarlada ben ilgilendim dinleneyim gelirim akşam öpüyorum sizi

tamam canım dikkat et kendine görüşürüz..

dinlen sen akşama enerji topla sonraa devam ederiz kaldığımız yerdenD bizde ilgi bekliyoruz fıstıkhehe

ay ilkincim sen kadar küçükmüüşsssün:))) bana abala diyeiblriisn evladım:)))) kiki ay yaşlandım yaaa aaa

anem kolay gelsinm kuzum...

üşütmüşsündür canım bişe olmaz....

merhabalarr! ben de takımın yeni üyesi oldum =) napıyoruz şimdi?!

merhaba hoşgeldin nezaman üyel oldun hiç haberimiz yokDD yeni üye bir sütlü varr misafir üyemisin yoksa çok soru srdum istemediğim için değil sadece meraktan ben nasıl kaçırdım

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum cici bakın kendinizee ve gideceğim mesai bitti acıktımdaa ama yemicem hıhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…