Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok yok buralardaydım aslında ama zayıflama takımlarından birine girmek istediğimi yazmıştım sonra 14. takıma gelebilirsin diye cevaplamış aynalar, ben de yeni gördüm hemen koştum D

Merhabalar arkadaşlar, 201. etapta hamilelik sebebiyle takımdan ayrılmıştım, doğumdan sonra buraya uğradığımda 65 kilo olduğumu yazmıştım baktım ki emzirmeme rağmen kilo alıyorum aranıza katılmaya karar verdim, tabi yer varsa...aynalar aynalar hu huuuuuu yer var mııııı?

bende az önce geldim ev meyve ve sebze doldu.çok değilki hayatım niye çatlayasın doya doya işte:)
fazla gelirse miktarı azaltırsın

kıss bu ne şiddet bu celal..biri bir şey mi dedi?
kural neyse hepimiz katlanacağız.ilaçlarını bitirince başka takıma girer belkide.

dene bakemde beğenirsen bizde düşünüyoruz

sık kendini biraz sebze diyeti yapacağız.sende katıl bize

selam arkadaslar, sizin kadar bende cok uzuldum , uzulmeyin lutfen..en azindan diskilalifiye olaraktan ayrilmak istemezdim, baska takimi gecme gibi bir sansim varmi kaptan?

Herkz hakkini helal etsin , sizinle sikintilarimi uzuntulerimi sevinclerimi mutluluklarimi paylastim, kafanizi sisirdim sayilir, oyuzden hakkinizi helal edin.

arkadaslar benim nekadar cabaladigimi sizde biliyorsunuz?? kendimi salmis amannn bosvermis degilim, tamam 1 kiloya yakin almis olabilirim 2 hafta icinde, ama bu kilo 3 gunde verilebilcek bir kilo ve bunun icinde isvec diyeti yapip eski kiloma donmek icin sabah aksam ugrasiyorum.. "zaten prenses ilac kullaniyor zayiflayamiyor bundan sonrada zayiflamasi zor deyip benim adima karar veriyorsun...
Aslicigim senin uzuldugunu , yada bizim kadar uzuldugunu hic sanmiyorum, madem gercekleri yaziyoruz burda: sen onceki zamanlarda burdan ayrilan arkadaslarina bile uzulmedin, kurallar geregi diye isin icinden ciktin, sonrada duygu somurusu yazilar yazarak sitem ettin..Hakli yanlarinda vardi yok degil.zaten yeni uye almak
istiyordun artik alabilirsin sanirim..

nazcom nasılsın ne var ne yok

iyiyim canım misafirim gelicek bu hafta gün bende ikram falan hazırlık yapıyoum işte koşturmacalı bir günün ardından tuz bibe oldu bu halılada yok yerde yokaıdaki odaların halılarını topladım getirdim seriyorum şimdi sen nasılsın

iyiyim alışveriş yaptım bir yandan yemek yiyorum :)
sebzeyle doldurdum evi
sebze diyeti yapcaz sende katılsana.

bugün neler oldu anlamadım ben bir geçmiş yapayım sinirler biraz gerilmiş sanki ama sakin olun kızlar bu şekilde bir yere varılmaz takımın belli kualları var ve bunlara uymayı baştan kabul ediyoruz takıma girerken daha
kendimizi bu kurallara göre ayarlamak zorundayız olayları kişiselleştirmek yanlış geliyor bana tamam takımdan ayrılmalar hepimizi çok üzüyor prensesin diskalifiye olayına bende çok üzüldüm keşke böyle şeyler yaşamasak birsürü şey paylaşıyoruz burada alışıyoruz birbirimize ayrılıncada üzülüyoruz tabiki ama ben bunun bizim elimizde olduğunu düşünüyorum bir hafta kilo veremeyince diğer hafta daha fazla çaba sarfedip mutlaka vermek zorundayız bende bu hafta aynı durumdayım açıkçası geçen hafta kilo aldım bu hafta veremedim haftayada vermezsem aynı şeyleri bende yaşayacağım bunu biliyorum ve bu hafta napıp nedip kilo vericem başka çarem yok

merhaba kızlar ben geldimmm yemek yedik bugün hazırcıloık yaptımD
menümü yazayım benim lahana çorbası yalan oldu hehe yarın yapacağım yine ama

saba
2-3 tane kraker
şekersi çay

öğlen
200 gramlık balık
1 dilim ekmek
5-6 yk salata
1 yk yoğurt

ara
bir yeşil elma

akşam
1 kase şehriye çorbası
1 tost kepek ekmeğine yapılmış sayıdım 7-8 lokma

şimdide çay demledim kızçeler buyrun gelin birlikte içelim

yok yok buralardaydım aslında ama zayıflama takımlarından birine girmek istediğimi yazmıştım sonra 14. takıma gelebilirsin diye cevaplamış aynalar, ben de yeni gördüm hemen koştum D

hıms hoş geldin cnaım inş. vardır yerimizz kaptancık alır senidee

biraz kendinde bahsedermisin kaç kilosun hedefin kaç boyun kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…