- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.801
canım listeyi not alıyorum yanlızz ben bukada rçok yersemçatlarımaram benim yok arayapamıyorum birde kahvaltıda yapmıyorum çoğunda onuda bu şekilde yapmaya çalışırım. bende yarın öğlen pazar yapacağım dediğin gibi sebze dodlruacağım eve DD yarın başlayayım olurmu fıstık hadi şimdiden hayırlı olsun
:((( prenses gittimi şimdi aaa çok üzüldüm (( hemde çokkkkk (((( başka bir kullanıcı adı alsa tekrar girse aramıza olmazmıı kaptancık yaa
ellerine sağlık canım
kıss bu ne şiddet bu celal..biri bir şey mi dedi?slm kızlar ben geldim
prenses diskalifiye oldu. bu durum prensese kasti bir durum değil onu bende severim ama kurallar var
3 hafta üst üste kilo veremedi bir şans daha verdik geçen hafta izin aldı
ben uyardım bu hafta kesin kilo vermelisin diye ama 1.5 kilo aldı bu hafta
benim yerimde olsanız ne yapardınız size soruyorum
prenses kullandığı haplar yüzünden kilo veremiyor. bu haplarıda kullanmak zorunda bırakamazda. bu durum devam ettikçe kilo vermesinde yine sorun çıkacak
bu nihayetinde bir yarış değil mi o zaman gidelim başka yerde bir topik açalım orda konuşalım yarışmaya katılmayalım amaç diğer takımlarla rekabete girip kilo vermemizi kolaylaştırmak değil mi arkadaşlar
gidenlerin arkasından ben üzülmüyor muyum, zevk mi alıyorum böyle olunca o zaman bütün kuralları kaldıralım herkes keyfine göre hareket etsin. kimsede niye paylaşım olmuyor motivemiz bozuldu bişeyler yapalım demesin hem bunlardan şikayetçi oluyoruz hem konulan kurallar uygulanınca üzülüyoruz
inşallah kuzum bakalım yapabilecekmiyim ben light ekmek alıyım ya en güzel öle kilo verebiliyorum....
açta kalmıyorum hem...
bünyeni biliyorsun canım hangisi daha etkiliyse onu ye tabikideben uzun zamandır beyaz ekmek yemiyorum
bu arada biz bugün büroya ekmek makinası aldıkekmekleirmizi burada yapacağız artık hehe kepekli ve tam buüday ekmeği özellikle istiyoruz
prenses disaklifiye olmuş kurallar gereği aslının yapacağı bişey yoktu hayırlısı neyse o olsun...
üzüldüm bayaa gerçekten. ama bende haftaya veremezem diskalifiye olucam inş. veririm ama veremezsemde sağlık olsun dicem .
sonucta prenses takıma istediği zamn gelebilir derdini paylaşabılır kilo konusunda yine destek oluruz herzamn bende gidersem eminim benim içinde aynısı olucak:))))
evet hayatım yaa maleseff bi süre sonra öksürmekten sesim tamamen kısılmıstı anca öyle gittim patronum kızınca niye gitmiyosun doktora dıye((((((((((((((8888
selam kızlar nasılsınız
ben diğer takımlarla rekabetten bahsettim kendi aramızda rekabet var demedim canım
herkes üzüldü ama bişey yapamayız mı bu kuralı sevmiyorum diye yazmışsınız
bende birden kendimi kötü hissettim ben şans verdim prensese zaten kuralları ihlal edip başkalarınada verdim elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorum ama birden sanki ben bu durumdan zevk alıyormuşum gibi bir hisse kapıldım hata mı yaptım acaba suç bende mi diye düşündüm
nazcom nasılsın ne var ne yok
iyiyim canım misafirim gelicek bu hafta gün bende ikram falan hazırlık yapıyoum işte koşturmacalı bir günün ardından tuz bibe oldu bu halılada yok yerde yokaıdaki odaların halılarını topladım getirdim seriyorum şimdi sen nasılsın
iyiyim alışveriş yaptım bir yandan yemek yiyorum :)
sebzeyle doldurdum evi
sebze diyeti yapcaz sende katılsana.
olur aslında ben sebzeyi çok severim ağırlık sebzeyle besleniyorum listeniz belli mi geçmişe bakım görürüm
yok yok buralardaydım aslında ama zayıflama takımlarından birine girmek istediğimi yazmıştım sonra 14. takıma gelebilirsin diye cevaplamış aynalar, ben de yeni gördüm hemen koştumD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?