- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.821
Merhabalar arkadaşlar, 201. etapta hamilelik sebebiyle takımdan ayrılmıştım, doğumdan sonra buraya uğradığımda 65 kilo olduğumu yazmıştım baktım ki emzirmeme rağmen kilo alıyorum aranıza katılmaya karar verdim, tabi yer varsa...aynalar aynalar hu huuuuuu yer var mııııı?
bende az önce geldim ev meyve ve sebze doldu.çok değilki hayatım niye çatlayasın doya doya işte:)
fazla gelirse miktarı azaltırsın
evet yaa son şans olayları verildi mi verildi galiba
selam arkadaslar, sizin kadar bende cok uzuldum , uzulmeyin lutfen..en azindan diskilalifiye olaraktan ayrilmak istemezdim, baska takimi gecme gibi bir sansim varmi kaptan?
Herkz hakkini helal etsin , sizinle sikintilarimi uzuntulerimi sevinclerimi mutluluklarimi paylastim, kafanizi sisirdim sayilir, oyuzden hakkinizi helal edin.
arkadaslar benim nekadar cabaladigimi sizde biliyorsunuz?? kendimi salmis amannn bosvermis degilim, tamam 1 kiloya yakin almis olabilirim 2 hafta icinde, ama bu kilo 3 gunde verilebilcek bir kilo ve bunun icinde isvec diyeti yapip eski kiloma donmek icin sabah aksam ugrasiyorum.. "zaten prenses ilac kullaniyor zayiflayamiyor bundan sonrada zayiflamasi zor deyip benim adima karar veriyorsun...
Aslicigim senin uzuldugunu , yada bizim kadar uzuldugunu hic sanmiyorum, madem gercekleri yaziyoruz burda: sen onceki zamanlarda burdan ayrilan arkadaslarina bile uzulmedin, kurallar geregi diye isin icinden ciktin, sonrada duygu somurusu yazilar yazarak sitem ettin..Hakli yanlarinda vardi yok degil.zaten yeni uye almak
istiyordun artik alabilirsin sanirim..
merhaba kızlar ben geldimmm yemek yedik bugün hazırcıloık yaptımD
menümü yazayım benim lahana çorbası yalan oldu hehe yarın yapacağım yine ama
saba
2-3 tane kraker
şekersi çay
öğlen
200 gramlık balık
1 dilim ekmek
5-6 yk salata
1 yk yoğurt
ara
bir yeşil elma
akşam
1 kase şehriye çorbası
1 tost kepek ekmeğine yapılmış sayıdım 7-8 lokma
şimdide çay demledim kızçeler buyrun gelin birlikte içelim
afiyet olsun tatlım menün güzelmiş bugün tamam sen çeyları koy geliyoruz diiicemde şimdi gelir benim misafirler sana afiyet olsun kuzucum
İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah
pırasalı börek 1 ince dilim
1 bardak süt
Ara
limonlu şekersz çay
Ara
browni (okuldaydım yine browniyle geçiştirdim bu sefer)
Öğlen
5 tane mercimek köftesi
Akşam
Balık (Ekmeksiz)
Arkadaşlar geçmişi okuyamadım nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım?
kızlar ben çıkıyorum araba durdu evin önünde galiba geldi bizimkiler görüşürüz sonra
canım afiyet olsunnnn bence güzell ara atıştırmalarını halledersen bence bu iş tamamdırrrr afiyet olsun.
oy kuzum birde mavi renkle yazıyoruz menümüzü
arkadaşıma diyetisyenin verdiği detoks diyeti.aslında 1 aydan sonra vermiş.o hafta için sıkı bir diyetmiş(bana ole gelmedi ama şok diyet demiş :))
arkadaşım aşagı yukarı benim gibi, benden daha zayıf :) değerleri normal.sağlık sorunu yok.
-tuz cok az ya da yok yemeklerde
-en az 2 litre su(ben hiç yapmadım ama sirkeli su olayına gireyim bir hafta.1 bardak su+2 kaşık sirke+1 kaşık bal+limon)
-protein kaybı olmaması için öğünlere bakliyat veya mantar konabilirmiş
-aynı gün içinde hem öğle hem akşam aynı yemek yenebilir.
-öğünlerde kesinlikle yoğurt yenilecek.
-aralarda probiyotik yoğurt olmalı haftada en az 4 -6 kere
-acıkmazsanız sadece 1 haftalığına her öğün 1 dilim ekmek(kepekli,cavdar vs)tok tutuyormuş,2 dilim sadece sabah kahvaltısında yenecek.
-özellikle kahvaltıda maydonoz ve dereotu çok tok tutup ödem attırıyor
-3 öğün süt ve süt ürünü var,kilo vermede cok onemliymiş,atlanmamalı
-öğle ve akşam aynıda olabilir değişimde olabilir.
sabah
1 kk veya 2kk peynir (kişinin kilosuna bağlıymış,ayrıca tuzsuz)
1 veya 2 dilim ekmek(doymanıza bağlı aç kalmak yok)
5 zeytin(suda bekletilmiş ya da tuzsuz olacakmış)
domates salatalık biber
ve ayrıca yeşillik özellikle dereotu ve maydonoz yarım demet demiş..toksin atıyormuş
ara
1 probiyotik yoğurt(activia yani)
veya
1 meyve
veya
8 fındık,2-3 ceviz,5 badem (birini seciyoruz)
öğle(seçenekli)
5-6 kaşık sebze yemeği
veya
5-6 kaşık bakliyat yemeği
veya
fazla yağ olmayan tuzsuz 6-7 orta boy mantar
veya
1 büyük kase sebze veya bakliyat çorbası
1 ekmek
1 kase yoğurt
ara(seçenekli)
-yarım yada 1/3 simit ve 1 bardak ayran(susam cok tok tutuyor)
-küçük kaseyle süt ve gevrek
-2 galeta 1 meyve
akşam(seçenekli)
5-6 kaşık sebze yemeği
veya
5-6 kaşık bakliyat yemeği
veya
fazla yağ olmayan tuzsuz 6-7 orta boy mantar
veya
1 büyük kase sebze veya bakliyat çorbası
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
gece
1 meyve
benim hoşuma gitti siz ne diyorsunuz?
Ee bilmiyordumki canım acemisiyiz daha gubun alışırız ama tabikide bu arada haftasonlarıda menümüzü yazıyormuyuz yorum yapıomusunuz?
İlkoş nereye kaçtın hazır kocam yok akşma girip rahat rahat konuşabiliyom
selam arkadaslar, sizin kadar bende cok uzuldum , uzulmeyin lutfen..en azindan diskilalifiye olaraktan ayrilmak istemezdim, baska takimi gecme gibi bir sansim varmi kaptan?
Herkz hakkini helal etsin , sizinle sikintilarimi uzuntulerimi sevinclerimi mutluluklarimi paylastim, kafanizi sisirdim sayilir, oyuzden hakkinizi helal edin.
arkadaslar benim nekadar cabaladigimi sizde biliyorsunuz?? kendimi salmis amannn bosvermis degilim, tamam 1 kiloya yakin almis olabilirim 2 hafta icinde, ama bu kilo 3 gunde verilebilcek bir kilo ve bunun icinde isvec diyeti yapip eski kiloma donmek icin sabah aksam ugrasiyorum.. "zaten prenses ilac kullaniyor zayiflayamiyor bundan sonrada zayiflamasi zor deyip benim adima karar veriyorsun...
Aslicigim senin uzuldugunu , yada bizim kadar uzuldugunu hic sanmiyorum, madem gercekleri yaziyoruz burda: sen onceki zamanlarda burdan ayrilan arkadaslarina bile uzulmedin, kurallar geregi diye isin icinden ciktin, sonrada duygu somurusu yazilar yazarak sitem ettin..Hakli yanlarinda vardi yok degil.zaten yeni uye almak
istiyordun artik alabilirsin sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?