Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hıms hoş geldinnnnn kaptancıkk gelirse dönerseee elifezği
demek bebiş geldi hayırlı olsunn:)

hay Allahh prensesçim üzülmüşssünn ((
sağlık olsunnn üzülmeeee bizide yakar kaptancık bize birazcık ders oldun sanırsammm yawss daha sıkıya almak laızmmışş

kızlar bu hafta farkındamısınızzz ben hiç dışarı çıkmadım abooooo nekadar çok evde kalmışım hehe.D

afiyet olsun tatlım menün güzelmiş bugün tamam sen çeyları koy geliyoruz diiicemde şimdi gelir benim misafirler sana afiyet olsun kuzucum

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm

Sabah

pırasalı börek 1 ince dilim
1 bardak süt

Ara

limonlu şekersz çay

Ara

browni (okuldaydım yine browniyle geçiştirdim bu sefer)

Öğlen

5 tane mercimek köftesi

Akşam

Balık (Ekmeksiz)

afiyet olsun tatlım menün güzelmiş bugün tamam sen çeyları koy geliyoruz diiicemde şimdi gelir benim misafirler sana afiyet olsun kuzucum

teşekkürlerrrr canım akşam tost yemeseydim daha güzel olacaktı ama neysee kepek olmasııı kurtarır biraz belkii
neyse başka zaman beklerim canımcım

canım afiyet olsunnnn bence güzell ara atıştırmalarını halledersen bence bu iş tamamdırrrr afiyet olsun.
oy kuzum birde mavi renkle yazıyoruz menümüzü

arkadaşıma diyetisyenin verdiği detoks diyeti.aslında 1 aydan sonra vermiş.o hafta için sıkı bir diyetmiş(bana ole gelmedi ama şok diyet demiş :))
arkadaşım aşagı yukarı benim gibi, benden daha zayıf :) değerleri normal.sağlık sorunu yok.

-tuz cok az ya da yok yemeklerde
-en az 2 litre su(ben hiç yapmadım ama sirkeli su olayına gireyim bir hafta.1 bardak su+2 kaşık sirke+1 kaşık bal+limon)
-protein kaybı olmaması için öğünlere bakliyat veya mantar konabilirmiş
-aynı gün içinde hem öğle hem akşam aynı yemek yenebilir.
-öğünlerde kesinlikle yoğurt yenilecek.
-aralarda probiyotik yoğurt olmalı haftada en az 4 -6 kere
-acıkmazsanız sadece 1 haftalığına her öğün 1 dilim ekmek(kepekli,cavdar vs)tok tutuyormuş,2 dilim sadece sabah kahvaltısında yenecek.
-özellikle kahvaltıda maydonoz ve dereotu çok tok tutup ödem attırıyor
-3 öğün süt ve süt ürünü var,kilo vermede cok onemliymiş,atlanmamalı
-öğle ve akşam aynıda olabilir değişimde olabilir.

sabah
1 kk veya 2kk peynir (kişinin kilosuna bağlıymış,ayrıca tuzsuz)
1 veya 2 dilim ekmek(doymanıza bağlı aç kalmak yok)
5 zeytin(suda bekletilmiş ya da tuzsuz olacakmış)
domates salatalık biber
ve ayrıca yeşillik özellikle dereotu ve maydonoz yarım demet demiş..toksin atıyormuş

ara
1 probiyotik yoğurt(activia yani)
veya
1 meyve
veya
8 fındık,2-3 ceviz,5 badem (birini seciyoruz)

öğle(seçenekli)
5-6 kaşık sebze yemeği
veya
5-6 kaşık bakliyat yemeği
veya
fazla yağ olmayan tuzsuz 6-7 orta boy mantar
veya
1 büyük kase sebze veya bakliyat çorbası
1 ekmek
1 kase yoğurt

ara(seçenekli)
-yarım yada 1/3 simit ve 1 bardak ayran(susam cok tok tutuyor)
-küçük kaseyle süt ve gevrek
-2 galeta 1 meyve

akşam(seçenekli)
5-6 kaşık sebze yemeği
veya
5-6 kaşık bakliyat yemeği
veya
fazla yağ olmayan tuzsuz 6-7 orta boy mantar
veya
1 büyük kase sebze veya bakliyat çorbası
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

gece
1 meyve

benim hoşuma gitti siz ne diyorsunuz?

canım afiyet olsunnnn bence güzell ara atıştırmalarını halledersen bence bu iş tamamdırrrr afiyet olsun.
oy kuzum birde mavi renkle yazıyoruz menümüzü

Ee bilmiyordumki canım acemisiyiz daha gubun alışırız ama tabikide bu arada haftasonlarıda menümüzü yazıyormuyuz yorum yapıomusunuz?

hımsss güzel canım bunuda kopyalıyorum yapılmayacak birşey değil benekstrem diyetler yapamam bu yazılan menüleri eşimede yedirebilirm ekstra biryemek yapmama gerek yok öyle olunca üşenmemdee, yarın biraz yeşillik alayım mademm kahvaltı için limonlu falan yiyeyim sevdim sevdim

Ee bilmiyordumki canım acemisiyiz daha gubun alışırız ama tabikide bu arada haftasonlarıda menümüzü yazıyormuyuz yorum yapıomusunuz?

canım evet öğreneceksin yavaş yavaşDD
haftasonu falan hergün buradayzz giremeyeceksen izin alman gerekiyor bildirmelisin unutma olurmu

herkes istediğini düşünmekte serbest
ama bir düşün ben birden mi çıkardım takımdan seni
3 hafta kilo veremedin kurallar gereği diskalifiye olman gerekiyordu ben senin çabanı biliyordum tamam dedim bir şans daha vereyim dedim geçen hafta izinliydin kilo bildirimi yapmadın 2 haftada 100 gramda olsa verseydin hiç sorun olmayacaktı ama sen 1.2 kilo alarak geri döndün. sorun kilo alman değildi diğer arkadaşlarda izin alıp döndüklerind ekilo alarak döndüler ben onları diskalifiye mi ettim sen zaten diskalifiye olamn gerekirken sana bir şans verilmişti ve önünde 2 haftan vardı 100 grda olsa verseydin hiç bir sorun olmayacaktı. ben sana bu güne kadar elimden gelen yardımı etmedim mi kuralları uygulayınca mı kötü insan oldum. diğer ayrılanlardan bahsettin peki o gidenlerin sendende şikayetçi olduklarını biliyor musun hap kullanıyorum diye bahane üretiyor bende hap kullanıyorum ama ben çabalayıp kilo veriyorum dediğini biliyor musun peki ben bunları hep sakladım gidenlerin sadece benimle mi sorunu vardı varsın öyle san canın sağolsun. kaptanlık kolay değil kuralları uygulasanda uygulamasanda mutlaka bir suçlu bulunur benim içim rahat ben kuralları uygulandım hatta senin için deldim bu kuralları ama hata etmişim taviz vermek suç oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…