- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #46.841
kaptancımmmm ben sana hak veriyorumm evet üzüldüm arkadşımın gitmesine keşke çaba gösterseydide gitmeseydii( ama bizim elimizden onun için gelen birşey yok yine gelsin armaıza sohbet edelim destek olalım ama kuralalr neyse artık uygulansınn hepimizin şevklenmesi lazım dimi amacımız belli kilo vermek
neyse canım ben kapattım bu konuyu kurallar belli baştan kabul edilip geliniyor ben kafama göre uygulama yapmıyorum ki
artık konuşmaya gerek yok
birazzz daha iimisin üşütmüştüüünnn fıstıkkkk sıcak su torbasıı yaptınmı pekii kuzum
birde menülerinii yazzzsanaaa görelim hem konu dağılır
haaa buaradaaa bu haftaki sonuçlarr neee kaptancım varmı güzel haber bizim için. 3.takım için yaptığın liste kabul oldumu
açığa uyumuşum iyi mi soba sönmüş kalktım yaktım şimdide fırın gibi oldu
menüm
sabah
1 kka dar peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle
5 kaşık makrna
4 kaşık yoğurt
1 bardak çay
ara
1 avuç kabak çekirdeği
akşam
3 mandalina
6. olduk canım evet 3. takımın listesi kabul edilmiş
kızz uyuyanın üzerine kar yağarmışşüzerine birşeyler alsaydınn keşke.
hehe sıcak diye soyunma sakınn oadalar arası git gel kaparsın şifayı Allah korusun.
akşam yemeğin yok kuzucum yaaa
biraz ii olunca yine azalttın menülerinii bak bak ama güzel kşke bende öyle olaiblsemm
eyi eyi kıpraşma var
6.mı olduk ay rezillik yaaa(( ay çok üzüldümmm canımmm (( pehhh rezillik yeni arkadaşlarrr biraz motive eder inş. bizi.
bu arada canımmm denizkumu diye birarkadaş gelmişti yeni üyeyim takıma falan diyee okudunmu geçmişten
ayşe hatun nereye kaybolduny awssyeşillikleri tadıyorsun sanırım tazemi diye :) hehe yada kocanamı kapııldın bakim
sagol cnm nasıl olduğunu anlamadım.ama tartıda cıkmasada üzerime bol geliyor her şey demekki bole birden gideceği varmı heheh.ya cok kalorili şeyler yedim ama her öğün miktar azdı demekki az ama sık yiyin diye boşa demiyolar :9canım bişey istemedi morlim bozul olduğu için
haftaya bir atak yapalım kızlar bu arada seni tebrik edrim süper kilo vermişsin
moral bozmak yokk kilo vermeye devam, bencede yapalım çok durağanlaştıkk dimi,canım bişey istemedi morlim bozul olduğu için
haftaya bir atak yapalım kızlar bu arada seni tebrik edrim süper kilo vermişsin
evet gördüm canım ilk önce ona mesaj yazdım şimdi dönüyor bana
elifezgi eski üyelerden benimde yardımcımdı hamile olunca ayrılmıştı onu geri almayı düşünüyorum
sutlu devam ediyor
vıdıvıdıdan ses çıkmadı dün bir kere girdi galiba ben mesaj atayım ona yoksa başkasına bakarız
sagol cnm nasıl olduğunu anlamadım.ama tartıda cıkmasada üzerime bol geliyor her şey demekki bole birden gideceği varmı heheh.ya cok kalorili şeyler yedim ama her öğün miktar azdı demekki az ama sık yiyin diye boşa demiyolar :9
canım böyle devam edersin inş bide moralin bozuktu bu aralar oda etkilemiş olabilir ama bana daha anlatmadın ne oldunu küstüm sana
özelden msj atıyom bekle :)
aldım canım mesajını mesaj yazacaktım ama geldi mi bilmiyom önceden gönderi tıkladımda boş mesaj gelmiş olabilir kusura bakma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?