Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptancımmmm ben sana hak veriyorumm evet üzüldüm arkadşımın gitmesine keşke çaba gösterseydide gitmeseydii ( ama bizim elimizden onun için gelen birşey yok yine gelsin armaıza sohbet edelim destek olalım ama kuralalr neyse artık uygulansınn hepimizin şevklenmesi lazım dimi amacımız belli kilo vermek

Son düzenleme:

neyse canım ben kapattım bu konuyu kurallar belli baştan kabul edilip geliniyor ben kafama göre uygulama yapmıyorum ki
artık konuşmaya gerek yok

birazzz daha iimisin üşütmüştüüünnn fıstıkkkk sıcak su torbasıı yaptınmı pekii kuzum

birde menülerinii yazzzsanaaa görelim hem konu dağılır

haaa buaradaaa bu haftaki sonuçlarr neee kaptancım varmı güzel haber bizim için. 3.takım için yaptığın liste kabul oldumu

birazzz daha iimisin üşütmüştüüünnn fıstıkkkk sıcak su torbasıı yaptınmı pekii kuzum

birde menülerinii yazzzsanaaa görelim hem konu dağılır

açığa uyumuşum iyi mi soba sönmüş kalktım yaktım şimdide fırın gibi oldu

menüm
sabah
1 kka dar peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
5 kaşık makrna
4 kaşık yoğurt
1 bardak çay

ara
1 avuç kabak çekirdeği

akşam
3 mandalina

kızz uyuyanın üzerine kar yağarmışş üzerine birşeyler alsaydınn keşke.
hehe sıcak diye soyunma sakınn oadalar arası git gel kaparsın şifayı Allah korusun.
akşam yemeğin yok kuzucum yaaa
biraz ii olunca yine azalttın menülerinii bak bak ama güzel kşke bende öyle olaiblsemm

6.mı olduk ay rezillik yaaa(( ay çok üzüldümmm canımmm(( pehhh rezillik yeni arkadaşlarrr biraz motive eder inş. bizi.

bu arada canımmm denizkumu diye birarkadaş gelmişti yeni üyeyim takıma falan diyee okudunmu geçmişten

ayşe hatun nereye kaybolduny awss yeşillikleri tadıyorsun sanırım tazemi diye :) hehe yada kocanamı kapııldın bakim

canım bişey istemedi morlim bozul olduğu için

eyi eyi kıpraşma var

haftaya bir atak yapalım kızlar bu arada seni tebrik edrim süper kilo vermişsin

evet gördüm canım ilk önce ona mesaj yazdım şimdi dönüyor bana
elifezgi eski üyelerden benimde yardımcımdı hamile olunca ayrılmıştı onu geri almayı düşünüyorum
sutlu devam ediyor
vıdıvıdıdan ses çıkmadı dün bir kere girdi galiba ben mesaj atayım ona yoksa başkasına bakarız

canım bişey istemedi morlim bozul olduğu için

haftaya bir atak yapalım kızlar bu arada seni tebrik edrim süper kilo vermişsin
sagol cnm nasıl olduğunu anlamadım.ama tartıda cıkmasada üzerime bol geliyor her şey demekki bole birden gideceği varmı heheh.ya cok kalorili şeyler yedim ama her öğün miktar azdı demekki az ama sık yiyin diye boşa demiyolar :9

moral bozmak yokk kilo vermeye devam, bencede yapalım çok durağanlaştıkk dimi,
hımss tamam sen bak artık yenii birileri canımm

canım böyle devam edersin inş bide moralin bozuktu bu aralar oda etkilemiş olabilir ama bana daha anlatmadın ne oldunu küstüm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…