Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy kızlar o kadar angarya işim var ki bir sürü anket dolduracam ayşe sen bilirsin performas değerlendirme duruyor adey duruyor bu haftasonu çoooookkk işim var ya

bak bakDD demek öylee aslıcığıııııııııııııııııııııı:)) bende alırım bunun acısını

alma kuzum alma

evet adeyi bende yarım bıraktım..yapacam yarın işleri bitirelim rahat edelim.

uuff ya ben nette word sayfası halinde olanı buldum adey soruların çoğaltıp evlerine gönderdim getirdiler öyle gircem rahat olsun diye

Son düzenleme:
aahhh canım gel gel buraya kıskandın mı sen
bu arada canım facedeki resimlerin yarısında yemek masasındasın ya anlıyorum neden burda olduğunu

napacan canım öyle kabul edecez

ay evet güzel bir teşhissssssssssss yemeyi seviyorummmm yaaaaaaaa D hehe ama zayıfladım kızz az kaldı yıllardır düşmediğim bir kiloyaa düşeceğimm inş. inş.

bu arada canım facedeki resimlerin yarısında yemek masasındasın ya anlıyorum neden burda olduğunu

ay evet güzel bir teşhissssssssssss yemeyi seviyorummmm yaaaaaaaa D hehe ama zayıfladım kızz az kaldı yıllardır düşmediğim bir kiloyaa düşeceğimm inş. inş.

inş canım hadi az kaldı hedefine canım kim tutar seni
bu arada benim eski pc çöktü ya orda hedefleriniz yazıyordu hepsi gitti şimdi geçmişe dönüp hedeflerinizi bulmam lazım işim çok anlayacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…