Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bugün kahvaltım öğlen yemeği gibi oldu birleştii artık akşam yerimm
yazayım kahvaltımı

sabah-öğlen
1 yumurta
1 dilim kepek ekmek
1/2 kk büyüklüğünde peynir
1 tk bal
5 zeytin
bol yeşillik (tere,roka,kırmızı biber,dsalatalık)
yarım domates
şekersiz çay çokça

sutlu liste bu.bundan bahsediyoruz

selam kızlar birazcıkta olsa toparlandım sabah uyandığımda mide bulantısı, ishal, karnıma ve belime bıçak gibi saplanan ağrılarla uyandım
sabah durumun felakatti evde yalnızım ayağa kalkacak halim yok durmadan uyumaya çalıştım ağrılarımın izin vediği sürece 20 dk uyudum uyandım hep akşama doğru biraz daha iyiydim ama hç bişey yiyemedim çünkü kalkıpta hazırlayacak halim yoktu birazcık iyi olunca kalkıp çorba yaptım bulaşığı yıkadım sobayı yaktım yıkandım
şimdi birazcık daha iyiyim

tüm gün

yarım elma
2 kase çorba
2 gofret yedim (evde ekmek yoktu bakkala gidemedim katı bişey yemem lazımdı)

canım takımda çoğumuz çalışıyoruz ama elimizden geldikçe girmeye çalışıyoruz en azından 7 mesaj kuralına uymak zorundasın ben takıma girmek isteyen herkese söylüyorum ona göre karar verirsin diye sende dün 5 mesaj yazmışsın biraz daha gayret ederek kuarala uyarsın canım unutma sen deneme haftasındasın kurallara uymana göre takıma alınıp alınmayacağın belli olacak.

22.10.2011 mesaj listesi

mihrace :53
selinay :7
pinkcat :12
fiyona07 :20
melekayşe :21
aynalar :15
nazco :0
emidaf :0
sütlü :5

emidafla nazco izinlimi bilmiyorum....

emidaf haftasonu giremiyor canım
nazco bildiğim kadarı ile izinli değildi

ne güzel atsın canım ama benim gibi olma

geçmiş olsun cnm dinlen sen bugün Allah Allah niye iyileşmiyorsun sen.kan değerlerine baktır sen bi ara

tşk edrm canım ebe geldi bugün serum için gelmediniz dedi bende sizden haber çıkmayınca rahatsız etmek istemedim dedim şimdi misafiri gelecekmiş malesef artık yarın taktıracam oda dedi salgın var mide bulantısı halsizlik ishal diye gribi atlattık dedik bu çıktı
bu durum benim dengesiz beslenmemden dolayı 21 kilo verdiğimde de sarılık olmuştum

Geçmiş olsun kendine çok iyi bakmalısın.

tşk edrm canım

günaydın kızlar öğle ezanı okunuyo ama bana günaydın anca kalkabildim çok yorgunum ama birazdan gene işe gitçem

kolay gelsin canım bayram bitene kadar yoğun olursun sen

geçmiş olsun canım sen bi doktora git artık aslı iyileşemiyorsun bunun nedenini bulman lazım artık vücudun güçsüz düşücek

tşk edrm canım bende düşündüm ama ilçeye nasıl gitcem araba yok düşünüyom kimden rica etsem diye sabah olmaz ki herkes okula gitcek olursa ancak okuldan sonra
olur yarın şu serumu bir taktırıyımda bakayım

kızlarrr merhabalarr herkese ii pazarlar bu sabah çok mutluyumm :)) sizinle birşey paylaşacağım Eki Görüntüle 278042

ay ay nekadar mutluyum anlatamam:))

süper canım tebrik edrm

dört gözle bekliyoruz

günaydın cnaım yaaa( bir dr agit ne olur bak tam tedavi olmayınca ufacık birşeyde hemen rahatsızlanıyorsunnn

ben çürüğüm

güzel bir kahvaltı

iyi valla evrenle barışmaya calışıyom hehehe
filmi syrettim şimdi :)
yirim ben o Defneyiiiiiiiiiiiiii

hangi film bu bende barışayım evrenle

valla sen gibiyim tutsun diye patates haşlayıp yedim.senle bi ara msnden falan görüşelim hastalıkların daha derin nedenleri var.
2 sene öncesine kadar ayda 1 falan hasta olurdum ateşli ağır.sürekli ya belim ya karnım ya başım bir yerlerim mutlaka ağrırdı ya da hep yorgun isteksiz olurdum.ama 2 senedir grip bile olmuyorum diyebilirim.yılda 1 belki başım ağırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…