- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.141
kızlarrr merhabalarr herkese ii pazarlar bu sabah çok mutluyumm :)) sizinle birşey paylaşacağım Eki Görüntüle 278042
ay ay nekadar mutluyum anlatamam:))
iyi valla evrenle barışmaya calışıyom hehehe
filmi syrettim şimdi :)
yirim ben o Defneyiiiiiiiiiiiiii
valla sen gibiyim tutsun diye patates haşlayıp yedim.senle bi ara msnden falan görüşelim hastalıkların daha derin nedenleri var.
2 sene öncesine kadar ayda 1 falan hasta olurdum ateşli ağır.sürekli ya belim ya karnım ya başım bir yerlerim mutlaka ağrırdı ya da hep yorgun isteksiz olurdum.ama 2 senedir grip bile olmuyorum diyebilirim.yılda 1 belki başım ağırır.
kızlar düğüne gidemedimdefne durmadı çok ağladı hazırlanamadım..eşim gitti artık takıyı takıp gelecek hemen...biyeri ağrıyo ama anlamadık büyümek ne zor yaa bi konuşmaya başlasa da neren ağrıyo dediğimizde sölese bebeğim....neyse sağlık olsun artık kısmet değilmiş...
tamam canım bende artık iyi olmak istiyorum
şuan midem yine bulanıyo inş sabaha iyi olurum
geçmiş olsun canım ya
konuşmaya başlayınca susturamazsınız haberin olsun
ben geldim kimse yok muu
ağlamasında konuşsun yaa ağlayınca şaşırıp kalıyoz ne yapacağımızı
cnım nasılsın:)
ben burdayım ama şimdi gidip yatacam bende canım nasılsın??
ii geceler canımcımilkinciğim sonuncu sayfaya gidemiyorum bi türlü sayfada sorun bişey yazdıysan da göremedim canım...ben yatmaya gidiyorum tatlım sana iyi geceler öpüyorum seni
kızzz ben kaptan değilim amanın çokmu karışıyorum :)) hehe aslımızz kaptan "aynalar"
yoo çok karışmıosunda benim hafıza pek kuvvetli değil ondandır. :):)))
kızlar düğüne gidemedimdefne durmadı çok ağladı hazırlanamadım..eşim gitti artık takıyı takıp gelecek hemen...biyeri ağrıyo ama anlamadık büyümek ne zor yaa bi konuşmaya başlasa da neren ağrıyo dediğimizde sölese bebeğim....neyse sağlık olsun artık kısmet değilmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?