Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar düğüne gidemedimdefne durmadı çok ağladı hazırlanamadım..eşim gitti artık takıyı takıp gelecek hemen...biyeri ağrıyo ama anlamadık büyümek ne zor yaa bi konuşmaya başlasa da neren ağrıyo dediğimizde sölese bebeğim....neyse sağlık olsun artık kısmet değilmiş...

tamam canım bende artık iyi olmak istiyorum
şuan midem yine bulanıyo inş sabaha iyi olurum

geçmiş olsun canım ya
konuşmaya başlayınca susturamazsınız haberin olsun

bgki menüm
sabah 1 haşlanmış patates 1 haşlanmış yumurta
2 fincan şekersiz çay
ara 1 adet nar
öğlen 4 dal haşlanmış karnıbahar ve dere otlu yoğurt
ara 1 dilim ekmek
3 adet balık(minikti balıklar)bol salata 1 dilim ekmek
ara 1 lokma kadar çikolata ağzımı tatlandırsın diye yedim

ilkinciğim sonuncu sayfaya gidemiyorum bi türlü sayfada sorun bişey yazdıysan da göremedim canım...ben yatmaya gidiyorum tatlım sana iyi geceler öpüyorum seni

selam kızlar ben geldim ama yakalayamadım herhalde sizi kimseler yok çünkü
bütüngün dükkan düzenlemesi yaptık çok yoruldum

vanda deprem olmuş çok üzüldüm bütüngün radyoda haberlerini dinledik iki tane arkadaşım vardı orda öğretmenlik yapan şükür haberlerini aldık iyilermiş ama çok kötübişi allah herkezi korusun

Aslı (aynalar) Kaptanım
Özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum.
kusura bakmayın öncelikle kadınlar kulübüne çok fazla giremiyorum.Burayada her zaman yazamıyorum doğal olarak kurallara uyamıyorum.Eğer sizin için sorun olmazsa takımdan ayrılmak istiyorum.Hem siz takım arkadaşlarımın huzurunu bozmak istemem hemde sizleri rahatsız etmek istemiyorum.Beni anlayışla karşılarsanız çok sevinirim.Eğer takımdan çıkarsam tekrar hiç bir takıma girememe gibi bir sorun yaşayacaksam beni 1 hafta izinli olarak yazabilirsiniz

ah bebişim ya kıyamam ben ona bu seneyi atlat rahatlarsınız özge sabret biraz canım seneye herşeyi anlatmaya başlar
inş hastalanmaz defnecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…