Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm canım sen şuan listeye girmediğin için bir sorun olmaz resmi olarak hiçbir takıma girmiş değilsin o yüzden başka takımlara girmende bir sorun yaşanmaz

selam nazcom nasılsın yorgun musun yoğun mu işler

hoşgeldin aslıcım az önce geldim eve çok yorgunum daha oğluşla ilgilenicem mesajlarımı tamamlamaya çalışıyorum dünün cezasını yarın çekçem artık bu gün zaman kalmadı
sen nasıl oldun

hiç iyi gitmiyo ilknurcum bu aralar ben çok yoğunum ama yarın üçten sonra evdeyim şimdide kociş tepemde duramıyom aslında

merhaba canımm hoş geldin bende şimdi geldimmm ( yaa lütfennn bozmak yok diyetii ara kaçamaklar olurdaaa sürekli yapma lütfenn kocişini üzme istersen ilgilen onunla yine görüşrüz inş.

aslıcım ben çıkıyorum artık yarın görüşürüz iyi geceler canım bizimkiler başımda pc yi bırakmamı bekliyorlar oğlan çizgi film seyretçek

merhaba canımm hoş geldin bende şimdi geldimmm ( yaa lütfennn bozmak yok diyetii ara kaçamaklar olurdaaa sürekli yapma lütfenn kocişini üzme istersen ilgilen onunla yine görüşrüz inş.

tatlım kusura bakma kalamıoyorum ama yarın görüşürüz diyeti bozmadım canım ama çok düzenli yiyemiyorum

hoşbulduk canım sabaha göre çok iyiyim ama midem hala bulanıyo sıcak su torbası koyuyorum belime karnıma
inş sabaha daha iyi olurum okula gitcem

aslıcım ben çıkıyorum artık yarın görüşürüz iyi geceler canım bizimkiler başımda pc yi bırakmamı bekliyorlar oğlan çizgi film seyretçek

tamam canım görüşürüz

kızlar ben bir geçmiş yapıyorumm olurmuu hemde cezaya kalmayayımm.

hoşgeldin cnaım yap geçmiş kalma cezaya
canım bend eçıkıyorum ter bastı gidip yatayım bugün erkeknden dua ette sabaha iyi olayım

canım benim geçmiş olsunnn lütfen beslenmene dikkattt ishal adamı halsiz bırakırrrrr

çok çokkk güzel bir menü hiç abartı yok canım afiyet olsnn

ayy evet yaaa((( nedir bu nusubetler yaa ülkemin başından eksik olmuyor nerde yanlış yapıyoruzz(( çok üzüldüm bugün deprem bölgesindekilere keşke yakın şehirlerde olsaydık gece misafir ederdik bir kaç aile yaa soğukk şimdi oralar buz gibi

tatlım kusura bakma kalamıoyorum ama yarın görüşürüz diyeti bozmadım canım ama çok düzenli yiyemiyorum

yok estf. nedemek canım görüşürüz :)) hani cezanıda ödememişssin sanki hehe:)) bu arada menülerinide yaz kuzum görelim baklaım diyetini bozdunmu bozmadınmı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…