- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.161
Aslı (aynalar) Kaptanım
Özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum.
kusura bakmayın öncelikle kadınlar kulübüne çok fazla giremiyorum.Burayada her zaman yazamıyorum doğal olarak kurallara uyamıyorum.Eğer sizin için sorun olmazsa takımdan ayrılmak istiyorum.Hem siz takım arkadaşlarımın huzurunu bozmak istemem hemde sizleri rahatsız etmek istemiyorum.Beni anlayışla karşılarsanız çok sevinirim.Eğer takımdan çıkarsam tekrar hiç bir takıma girememe gibi bir sorun yaşayacaksam beni 1 hafta izinli olarak yazabilirsiniz
DDD hehe kolay gelsinnn diyet nasıl gidiyor peki hiç paylaşım yapmıyorsun bu ara yawss özledik
selam nazcom nasılsın yorgun musun yoğun mu işler
slm canım sen şuan listeye girmediğin için bir sorun olmaz resmi olarak hiçbir takıma girmiş değilsin o yüzden başka takımlara girmende bir sorun yaşanmaz
hiç iyi gitmiyo ilknurcum bu aralar ben çok yoğunum ama yarın üçten sonra evdeyim şimdide kociş tepemde duramıyom aslında
merhaba canımm hoş geldin bende şimdi geldimmm( yaa lütfennn bozmak yok diyetii ara kaçamaklar olurdaaa sürekli yapma lütfenn kocişini üzme istersen ilgilen onunla yine görüşrüz inş.
hhmmm öle yapayım dimi iyi fikir valla mahvolmuş durumda çünkü ayaklarım..saol canım
hoşgeldin aslıcım az önce geldim eve çok yorgunum daha oğluşla ilgilenicem mesajlarımı tamamlamaya çalışıyorum dünün cezasını yarın çekçem artık bu gün zaman kalmadı
sen nasıl oldun
aslıcım ben çıkıyorum artık yarın görüşürüz iyi geceler canım bizimkiler başımda pc yi bırakmamı bekliyorlar oğlan çizgi film seyretçek
kızlar ben bir geçmiş yapıyorumm olurmuu hemde cezaya kalmayayımm.
selam kızlar birazcıkta olsa toparlandım sabah uyandığımda mide bulantısı, ishal, karnıma ve belime bıçak gibi saplanan ağrılarla uyandım
sabah durumun felakatti evde yalnızım ayağa kalkacak halim yok durmadan uyumaya çalıştım ağrılarımın izin vediği sürece 20 dk uyudum uyandım hep akşama doğru biraz daha iyiydim ama hç bişey yiyemedim çünkü kalkıpta hazırlayacak halim yoktu birazcık iyi olunca kalkıp çorba yaptım bulaşığı yıkadım sobayı yaktım yıkandım
şimdi birazcık daha iyiyim
çürümek yasak taze kalacağızz hep:)))ben çürüğüm
güzel bir kahvaltı
bak bak azcık yemiş yaaa aslı kaptan ama olmuyor böyletüm gün
yarım elma
2 kase çorba
2 gofret yedim (evde ekmek yoktu bakkala gidemedim katı bişey yemem lazımdı)
ilahi ilknur yaa güldürdün beni hee :)))canım bişey kalmamış 60 a ee mezun olacanmı 60 olunca.olma yaa yeni hedef belirle kendine
bgki menüm
sabah 1 haşlanmış patates 1 haşlanmış yumurta
2 fincan şekersiz çay
ara 1 adet nar
öğlen 4 dal haşlanmış karnıbahar ve dere otlu yoğurt
ara 1 dilim ekmek
3 adet balık(minikti balıklar)bol salata 1 dilim ekmek
ara 1 lokma kadar çikolata ağzımı tatlandırsın diye yedim
yoo çok karışmıosunda benim hafıza pek kuvvetli değil ondandır. :):)))
vanda deprem olmuş çok üzüldüm bütüngün radyoda haberlerini dinledik iki tane arkadaşım vardı orda öğretmenlik yapan şükür haberlerini aldık iyilermiş ama çok kötübişi allah herkezi korusun
tatlım kusura bakma kalamıoyorum ama yarın görüşürüz diyeti bozmadım canım ama çok düzenli yiyemiyorum
canımcım hadii git dinlen yarın işte var maalesefff görüşmek üzereeehoşgeldin cnaım yap geçmiş kalma cezaya
canım bend eçıkıyorum ter bastı gidip yatayım bugün erkeknden dua ette sabaha iyi olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?