Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr akşam menümü yazayımm

yarım kasee tarhana çorbası
1 tavuk pirzola fırında
3-4 halka patates fırında
bir tane küçük kuru biber dolma
salata
kırmızı biber
3 çatal falan kabak tatlısı

ara
1 mandalina
1 elma
1 erik

(((

kızlar depreme çok üzüldüm yaa allah yardımcıları olsun yardımcımız olsun beterinden korusun inşallah ....

kızlar hafta sonum baya yoğun ve yorucu geçti.........
cuma günü eve gidince misafirim geldi sonra onlar giidnce hemen ütülere başladımm sabahta kursa gidicem diye hemen akşamdan yemeğimide yaptımm

cumartesi günü sabah 8 de uyandım hemen çamaşır yıka as topla tekrar ütü yap evi sil süpür derken 12 de çıktım kursa gittim sonra kurs yokmuuş hoca hastalanmıs bende babnnemin yanına geçtim yani halama gittim ordan akşam eve geçtim ablam çağırdı ona geçtim orda da temizlik yaptık sonra bu sabah eve geldim ama bitip bi haldeyim resmen....

kızlar geçmiş yapamıyorum malesef çıkmam lazım hemncikk öpüyorumm gelen olursa pişşttt desinn :)))

sabah kahvaltım

şekersiz çay
2. dilim ekmek
1. dilim beyaz peynir
1. kaşık reçel

afiyet olsun güzel bir kahvaltııı birazda domates falan olsaymış daha güzel olurmuş
ben kahvaltı yapamıyorum maalesef vaktim olmuyorr işyerinde geçiştiriryorum

ne çok koşturmuşssun maşallah hehe:)

kızlar dün eşimle 8 km yürüyüş yaptık :) çokgüzeldii havalar güzel gitsede birazdaha yapabilsekk çok ii geldi,

bugünkü kahvaltım
2 minik poğaçaca (4 lokma toplamda)
2 şekersiz çay

geçenlerde izin aldığımda 1 hafta böyleydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…