- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.181
günaydın kızlarrr:))
hiç kimse gelmemiş
sabah kahvaltım
şekersiz çay
2. dilim ekmek
1. dilim beyaz peynir
1. kaşık reçel
kızlar hafta sonum baya yoğun ve yorucu geçti.........
cuma günü eve gidince misafirim geldi sonra onlar giidnce hemen ütülere başladımm sabahta kursa gidicem diye hemen akşamdan yemeğimide yaptımm
cumartesi günü sabah 8 de uyandım hemen çamaşır yıka as topla tekrar ütü yap evi sil süpür derken 12 de çıktım kursa gittim sonra kurs yokmuuş hoca hastalanmıs bende babnnemin yanına geçtim yani halama gittim ordan akşam eve geçtim ablam çağırdı ona geçtim orda da temizlik yaptık sonra bu sabah eve geldim ama bitip bi haldeyim resmen....
kızlar depreme çok üzüldüm yaa allah yardımcıları olsun yardımcımız olsun beterinden korusun inşallah ....
kızlarr akşam menümü yazayımm
yarım kasee tarhana çorbası
1 tavuk pirzola fırında
3-4 halka patates fırında
bir tane küçük kuru biber dolma
salata
kırmızı biber
3 çatal falan kabak tatlısı
ara
1 mandalina
1 elma
1 erik
(((
ama ama güzel bir tablo dimi:)) şekerim hedefim 59 a düştüDd 59.00 olana kadar devam inş.
iyiymiş kahvaltın :)sabah kahvaltım
şekersiz çay
2. dilim ekmek
1. dilim beyaz peynir
1. kaşık reçel
kızlar depreme çok üzüldüm yaa allah yardımcıları olsun yardımcımız olsun beterinden korusun inşallah ....
kızlar hafta sonum baya yoğun ve yorucu geçti.........
cuma günü eve gidince misafirim geldi sonra onlar giidnce hemen ütülere başladımm sabahta kursa gidicem diye hemen akşamdan yemeğimide yaptımm
cumartesi günü sabah 8 de uyandım hemen çamaşır yıka as topla tekrar ütü yap evi sil süpür derken 12 de çıktım kursa gittim sonra kurs yokmuuş hoca hastalanmıs bende babnnemin yanına geçtim yani halama gittim ordan akşam eve geçtim ablam çağırdı ona geçtim orda da temizlik yaptık sonra bu sabah eve geldim ama bitip bi haldeyim resmen....
kızlar dün eşimle 8 km yürüyüş yaptık :) çokgüzeldii havalar güzel gitsede birazdaha yapabilsekk çok ii geldi,
bugünkü kahvaltım
2 minik poğaçaca (4 lokma toplamda)
2 şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?