- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #47.201
ooooo diyete bak
:)) yok gtmek istemiyorum zaten hehegördüm İlkoş süper hemen gidemezsin zaten.koruma programıiçinde kalman gerekiyor.sen bu takımın ruhusun heheheh
kız uymuyormusun sen diyete ensendeyim hee..ben ta geceden hazırladımkahvaltımı
kahvaltım
1.5 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
5 zeytin
salatalık,domates,biber
yeşillik
şekersiz çay
ara
meyve
sude merhabaaamerhaba bende aranıza katılmak istiyorum.Kurallarınızı öğrenebilirmiyim.69 gördüm bu gün tartıdaYardımcı olun bana
merhaba hoş geldinnn sizin takımda biraz kan kaybı varmış sanrıım dimii inş. en kısa zamanda toparlarsınız biizm takımda bugün çok sessiz genelerde akşama doğru hareketleniyorrmerb kızlar nasılsınız ben 3. takımdayım misafirliğe geldim size bizim takım bu aralar çok sessizde(
vallaha çok kötü bir kan kaybı var inşallah en kısa zamanda düzeliriz
merb kızlar nasılsınız ben 3. takımdayım misafirliğe geldim size bizim takım bu aralar çok sessizde(
hoşgeldin canım nasılsın
sude merhabaaa
kaptanımız 4 gibi gelirrr geldiğinde görecektir notunu yerimiz varsa alır senidee,
kuralalrıdaaa yazar canım
ama sen ön hazırlık kenini birtanıt istersen boyunu kilonu yaz
kaç kilo olmak istediğide yaz canım
iyiyim sağol canım sen nasılsın?
slm kızlar ben geldim
merhaba 1,60 boyunda 3,5 yaşında bir kız annesi OTURARAK ÇALIŞAN 26 yaşında 69 kg bi bayanım.kaptan kulları yazdı bana. kurallara uyarım sorun yok ama evde tartım yok. ben bu hafta bi tartı alayım eve öyle başlayayım en iyisi.
Çünki gün beni uzun zamanıdır görmeyen insanlarla karşılaşınca 2. sorusu hamilemisin ? sorusu olsun istemiyorum
Bayramda geliyoooo offf yaaaa
merhaba 1,60 boyunda 3,5 yaşında bir kız annesi OTURARAK ÇALIŞAN 26 yaşında 69 kg bi bayanım.kaptan kulları yazdı bana. kurallara uyarım sorun yok ama evde tartım yok. ben bu hafta bi tartı alayım eve öyle başlayayım en iyisi.
Çünki gün beni uzun zamanıdır görmeyen insanlarla karşılaşınca 2. sorusu hamilemisin ? sorusu olsun istemiyorum
Bayramda geliyoooo offf yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?