Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.Kurallarınızı öğrenebilirmiyim.69 gördüm bu gün tartıda Yardımcı olun bana

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.Kurallarınızı öğrenebilirmiyim.69 gördüm bu gün tartıda Yardımcı olun bana
sude merhabaaa
kaptanımız 4 gibi gelirrr geldiğinde görecektir notunu yerimiz varsa alır senidee,
kuralalrıdaaa yazar canım
ama sen ön hazırlık kenini birtanıt istersen boyunu kilonu yaz
kaç kilo olmak istediğide yaz canım

merb kızlar nasılsınız ben 3. takımdayım misafirliğe geldim size bizim takım bu aralar çok sessizde(
merhaba hoş geldinnn sizin takımda biraz kan kaybı varmış sanrıım dimii inş. en kısa zamanda toparlarsınız biizm takımda bugün çok sessiz genelerde akşama doğru hareketleniyorr

vallaha çok kötü bir kan kaybı var inşallah en kısa zamanda düzeliriz

moral bozmak yok en kısa zamanda toparlanırsınız yeni takım arkadaşları geldiğinde canlanırsınızz sıkıldıkçada buraya gelebilrisinizz:)) hembizide motive etmiş olursunuz bizde arada cozutuyoruzz toparlanmaya ihtiyacımız oluyor:)

merhaba 1,60 boyunda 3,5 yaşında bir kız annesi OTURARAK ÇALIŞAN 26 yaşında 69 kg bi bayanım.kaptan kulları yazdı bana. kurallara uyarım sorun yok ama evde tartım yok. ben bu hafta bi tartı alayım eve öyle başlayayım en iyisi.
Çünki gün beni uzun zamanıdır görmeyen insanlarla karşılaşınca 2. sorusu hamilemisin ? sorusu olsun istemiyorum
Bayramda geliyoooo offf yaaaa

gerçi bu ara sıkıntılıyım zorla verdiğim kiloyu geri aldım ne yapcamı bilmiyorum(
bayrama kadar 50 ye inmeyi hedeflemiştim ama bilmiyorum yapabilecekmiyim.

maşallah 26 yaşındasın ve 3,5 yaşında kızın varr maşallah maşalalh:)
hımss tamam kaptan yazdıysaaa kuralları uyarsann takıma alınırsın canımm tartı günümüzcumaa cuma günü bildirim yapıyoruzz ve sana 1 hafta deneme süres verilecğei için haftaya kadarr tartı alma vaktin var:)

merhaba canım ben aslı takım kaptanıyım
her cuma kilo bildirimi yapıyoruz yeni üyeler ilk önce 1 hafta deneme süresine giriyor kararlılığından ve paylaşımından memnun kalırsak takıma alıyoruz hemne bir baskül alman gerekli o zaman
hedef kilon kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…